Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

mimoto, odpad české novinařiny (místní chlouba Steigerwald, Palata a Marjanovič) dotahuje Kojzarovy počiny- jejich výtvory jsou už tak pitomé, že se nechce věřit, že jim za tohle angažované výkalomletí někdo soudný platí;-)

1 1
možnosti
MP

Nás se Putin asi nebude ptát, jestli s ním chceme válčit.

0 0
možnosti
SB

válčit proti Putinovi je nesmysl, co takhle radši válčit s Putinem? ;-D

0 2
možnosti
Foto

Každá válka je nesmysl.

5 0
možnosti
PV

Pane Josef, to vám tak nepřipadá, to je už holá skutečnost, že kdo nejde s námi, jde proti nám. Čekám, kdy típnou interfernet. Tam se vyskytuje ještě jiný názor, než ten SPRÁVNÝ.

Článek trefný.R^

6 5
možnosti
ZH

Hlupáku, tady nejsme ani v Rusku, ani v Turecku, u nás kdyby vyply net, tak je majdan na Václáku hodně rychle. Ale kromě komunistů a ruskejch agentů, to napadlo jen Vás.:-)

2 1
možnosti
ZB

Miloš Zeman Vás zřejmě musel pořádně zklamat.;-)Kam ten svět spěje,nakonec musím pochvalné blogy na prezidenta psát já...;-)

3 1
možnosti
JC

A kam nevábný vánek, tam Váš odřený a proděrovelý pláštík, že?

Tak jděte, přihlašte se do armády a začněte bojovat. Můžete i do jiné, než té naší. Třeba taková cizinecká legie ... Dají Vám tam pár pahorků a do ruky pušku, kterou ani nebudete vědět chytnout a budete si mířit mezi oči, načež se strachy .... i zblázníte. Ale z gauče bojovat, to Vám jde jak z partesu. Vy molitanoví válečníci, Vy jste opravdu víc jak legrační. Vy jste jste pohrdáníhodní.Rv

3 4
možnosti
KD

K78a53r93e93l 16D65u87b

12. 4. 2014 14:36

Po rozpadu SSSR,  ze kterého měl strach celý svět, se Rusko propadlo takřka až na samé dno.  Po velmoci ani stopy.  Toho okamžitě využil islám na Kavkaze. Zaplať Pánbůh dostali na frak.

Putin vrací Rusko tam, kde s menšími přestávkami vždycky bylo. Na pozici velmoci.  Že z toho mají strach všechny země, které se ze sovětského područí  stačily vymanit, je jasné.

Jasné ale je také, že Putin se bude snažit dostat zpět co Rusko ztratilo, a je jasné, že něco dostat musí, a něco v žádném případě. 

Že nemůže dostat státy Varšavské smlouvy, ani baltské republiky, ani Finsko, které okupovalo už carské Rusko, s tím se Putin musí smířit. V případě Ukrajiny, která je slepenec různých národů, včetně Rusů, je to dost jiné. Ta zřejmě nezůstane v dnešní podobě a velikosti. S tím se nedá nic dělat, je to logika dějin.

4 0
možnosti
ZH

Jen když to ostatní akceptujou. A jestli ten zmetek Ukrajinu roztrhá, tak by měl mít šlus naprosto se vším. Ať se pak kamarádí s Čínou.

1 1
možnosti
Foto

Zřejmě všichni redaktoři našich významnějších médií dostali příkaz psát protiputinovskou a protiruskou propagandu.

Už i v tom Rudém Právu takto píše většina redaktorů.

Doufejme jen, že to není příprava ke skutečnému vojenskému napadení Ruska, protože důsledky si neumím představit.

Jediný vrcholný politik, který u nás zastává v otázce Ruska a Ukrajiny trochu rozumný názor je Bohuslav Sobotka. Jinak je to snůška pokrytců a pochlebovačů Západu, kde se nejvíce exponují Zaorálek s Roučkem a bohužel se k nim přidal i prezident Zeman.

Pro Vás karma R^

7 14
možnosti
Foto

já nechci válčit proti Putinovi, já mu ale také nechci lézt do zadku a nadšeně hýkat nad vším, co udělá.

10 1
možnosti
Foto

Válčit chtějí jen lidé, kteří ovládají stát.  Jednak náklady války přenesou na ovládané masy, které navíc donutí pod hrozbou zastřelení jít vraždit sousední daňové poplatníky a jednak v období války rozšíří a upevní institucionální moc státu.  Za daleko lepší obranu považuji svobodu v oblasti nákupu a držení zbraní a organizování dobrovolných obranných skupin vybavených sofistikovanými zbraněmi, na které mohou přispívat komerční pojišťovny, které  finančně zajišťují své klienty na tomto území.

1 2
možnosti
Foto

když čtu o těch obranných skupinách, napadá mně, že máte dost naivní představy o lidstvu.

2 0
možnosti
MS

Když se Chamberlain vrátil z Mnichova do Anglie a mával nad hlavou smlouvou o Československu se slovy "přivezl jsem mír", také mu spousta lidí, kterým se nechtělo nasazovat krky kvůli bůhvíjak vzniklé zemičce uprostřed Evropy, tleskalo a provolávalo slávu. Všichni víme, jak to potom dopadlo. Když se bude ustupovat Putinovi, dopadne to stejně. To je totiž stejný typ, jako Hitler, navíc s napoleonským komplexem. Dnes údajně brání zájmy ruských menšin na Ukrajině, příště to může být třeba jedna z pobaltských republik. A nakonec bude chtít třeba obnovit bývalý vliv SSSR. :-/

9 2
možnosti
OL

O41t63o 34L89e92v

12. 4. 2014 13:34

R^R^R^Není co dodat,historie se může opakovat jak se již několikrát stalo,jenže dnes to hrozí z východu ne ze západu.;-€;-€

1 2
možnosti
SN

:-)   Napsal jste to dobře ! R^R^R^

5 4
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik