Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Problém není to jestli je Kalousek tím pravým ochráncem. Problém je v tom že musíme vzít za vděk právě Kalouskem jako jedním z mála kdo se proti těm fízlům vůbec ozve. Ale co čekat v národě kde strana označená zákonem za zločinnou pravidelně dostává ve volbách 10% hlasů.

2 0
možnosti

A opravdu ti "fízlové" tak silně ohrožují naši současnou demokracii? Ten jeden z 200 poslanců, co sedí v současné době ve Sněmovně a kterého by, nebýt Kalouska, ani většina lidí neznala?

1 1
možnosti

Nebýt Kalouska, tak vám tady na blogu zbyde místo pouze na podlézání Rusákům. :-) Pane Nožičko, mám jeden dotaz. Představte si situaci, kdy ve volbách zbyli 2 kandidáti, jeden za TOP09 a druhý za KSČM, oba "lidsky" řekněme na stejné úrovni. Koho byste radši volil?

0 2
možnosti

Typicky hloupé uvažování: každý, kdo v souvislosti s Ukrajinou nejde s oficiálním proudem mainstreamových médií, podlézá Rusákům?8-o

2 0
možnosti

Prázdné sliby o bojích s větrnými mlýny se na nás valí ze všech stran a od všech kandidátů bez rozdílu - velké překvapení - Kalousek to dělá taky. Ukažte mi jediného politika, který by se na obdobné "aféře" taky nechtěl přiživit.

0 0
možnosti
Foto

Je Kalousek "pravym ochrancem pred komunisty, fizly a kmorty?.........".

Mozna ne, ale co na to zalezi. Mlcet by nemel nikdo.

2 0
možnosti

Kalousek z hlediska normálního člověka je pohroma. Myslím že pokud někoho dobře chrání, tak své milenky a podobně.

1 0
možnosti

Jen s tím rozdílem ze ČSL byla ve vládě i v parlamentu.

2 0
možnosti

Jen taková drobnost. Nebyl náhodou Kalousek před r. 89 v ČSL která byla pevným článkem Národní fronty??? No byl !

11 1
možnosti

Já jsem zase byl členem ČSTV, která také byla pevným článkem Národní fronty. Můj tatínek, jakožto velký antikomunista, byl také členem Národní fronty - jakožto člen Svazu filatelistů.

3 2
možnosti
Foto

Buď je ten Řezník jen doposud opomíjený člen "rychlých šípů",nebo jen opisuje již předem připravené příspěvky a tapety.Trochu to smrdí konspirací,pane Nožičko:-)

5 5
možnosti
Foto

Ne, to je opomíjený člen Bratrstva kočičí pracky.

6 2
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,65
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik