Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OJ

Mě osobně by ani nevadilo, že se novinář ptá, jestli zřídit nebo nezřídit US základnu. To co mě ale udivuje, je KOHO se ptá. Proč se ptá amerického velvyslance? Měl by se ptát českých politiků. Alespoň doufám, že nejsme ještě úplnou kolonií a o tom zda tu chceme nebo nechceme základnu rozhodujeme my. Nikoliv američané... nebo že bych se pletl?

0 0
možnosti
MN

Čt televize vždy byla a je snůškou sebezvaných šiřitelů "pravdy" I v době Husákovy normalizace se našlo dost a dost hujerovských redaktorů, kteří jásali nad nerozborným bratrstvím se SSSR, nad úspěchy budování socialismu, vyzdvihovali připravenost armád Varšavské smlouvy bránit socialismus a mír, připomínali budovatelské úspěchy brigád socialistické práce, tepali imperialismus, sionismus,.... Ředitel Zelenka, redaktoři jako Josef Tůma, František Soldát, Dušan Rovenský, Milan Codr,... jako by byli úspěšnými učiteli dnešního ředitele Dvořáka, redaktorů / moderátorů jako je Lukáš Dolanský, Zuzana Tvarůžková, Miroslav Karas, Vladimír Moravec,.... kteří stejně hujerovsky jásají nad důrazným šířením demokracie ze strany USA, opěvují úzkou vazbu na USA, komentují úspěchy tržně orientované ekonomiky, tepou ruský imperialismus, prezidenta Zemana,.... V čom djélo? What´s difference?

2 0
možnosti
PT

Ale co je na  tomhle uvedeném neobjektivního a stranného to opravdu nechápu,  to snad chápe jen ten co považuje za objektivní a nestranné vysílání Putinovi  totalitní ruské televize, která rusákům sypala do hlavy jak hrozné protesty u nás byly proti USA konvoji a kde nalíčení herci a herečky vyprávějí rusákům pohádky o tom jaké údajné hrůzy zase fašísti z Ukrajiny provedli. 

Zdá se že soudruzi co kolaborují s Ruskem  nám teď ještě chtějí kázat o tom o čem se mluvit ve veřejnoprávní televizi smí a o čem se mluvit nesmí.

0 3
možnosti
JH

Jen jsem se trochu divil, že  zjevně rozechvělý moderátor Dolanský  nestál při tom rozhovoru s amerikánským velvyslance v pozoru...

3 0
možnosti
MN

Nemohl, ze vzrušením nad tak významných rozhovorem ho postihla erekce.

2 0
možnosti
Foto

Přidrzlé chování moderátora  Dolanského se mi také nelíbilo... Kde je objektivita a nestrannost ČT? Rv

3 2
možnosti
VV

Zasnu, ze k Horde jakesu se muze pripojit i takovy mlady clovek.

No nic, uzivejte si vasi zalibu.

2 5
možnosti
PR

To ze tady musi byt zakladna Nato je jiste nejen kvuli vychodni horde ale kvuli jejim prisluhovacum jako jste vy autore.A to ze to pochopilo obyvatelstvo je bezvadna zprava pro cely svobodny svet.:-)

6 6
možnosti
Foto

Já to vidím spíše tak, že redaktor ČT aktuálně reagoval na dost silnou podporu, jaké se konvoji ze strany obyvatel dostalo, a že jím nastolená otázka je naprosto pochopitelná. Nevidím na tom nic nevyváženého, nic hujerského, ani divného.

14 6
možnosti
MB

No, vzhledem k tomu, že konvoj podporují hlavně příznivci TOP a ODS, tak, vzhledem k výsledkům voleb, určitě mají dost menšinovou podporu obyvatel - ti jsou ale o to víc vidět a slyšet. Naše sdělovací prostředky se prostě vyjadřují očima této kavárny. Je chyba většiny, že se nedokáže domluvit nejen na protestecvh proti konvoji. Já za tím vidím jejich rezignaci na vývoj v této zemi.

7 8
možnosti
Foto

Když někdo použije "hujerismus", "pravdoláskař", "havloid" a podobné patvary, v podstatě nemá smysl se s ním bavit.

ANTIKARMA! Rv

20 8
možnosti
JN

Tak se se mnou tedy nebavte - to jsem zvědavý, jak dlouho Vám to vydrží. ;-)

3 4
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,53
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik