Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K36a81r97e78l 95R57a19d71a

5. 5. 2015 4:26

Jelita národa.

1 1
možnosti
Foto

no, Váš předešlý blog také nic moc, tak se nedivte těm umělcům.

3 2
možnosti
Foto

ještě dovětek - proč to čtete???

Když tu někdo projeví nesouhlas s Vaším výtvorem, obvykle doporučujete, nečíst to.

3 2
možnosti

Nemyslím si, že jsou umělci elitou nebo svědomím národa, ale ten dopis mě rozesmál, což znamená, že pro mě byl vtipný. Někomu zas připadají vtipné bonmoty nebo urážky M. Zemana. Je to jenom otázka vkusu.

8 0
možnosti

P80a64v36e34l 88K55u15l71a

4. 5. 2015 15:57

No tak řekněme paní Zagorová, je to milá holka, všechno... ale ona už tři roky po sobě bere 600 tisíc každý rok. A další ne 600, milión, dva milióny berou. Jandové a jiní každý rok. Ty náhodou neprotestovali."

7 2
možnosti

Jojo... tihleti "umělci" by chtěli o někom tvrdit, že je buran. Sami se prezentují jako naprostí ubožáci. Může tohleto někdo nazývat umělci a vážit si toho? Rv

https://www.youtube.com/watch?v=Z1NhSelD5Vk

6 5
možnosti

I umělci (stejně jako vědci nebo špičkoví sportovci) mohou být elitou národa, zejména pokud se svým umem proslaví ve světě. Na opačném pólu pak stojí ti, kteří se proslavili akorát tak velkým počtem shlédnutí na You Tube, když se v roli prezidenta ČR opilecky kymáceli nad korunovačními klenoty. :-P

7 4
možnosti

:-) ....... Pokud sew týká VIP umělců,(také dnes celebrit, za což je zhusta považuje osvícený tisk), Chybí mi tam ještě hééééérečka Filipovská! To je super odpůrkyně Zemana a zastánce knížete. 

     V diskusi se někdo zmiňuje, že Zeman prohlásil, že neposlal Grossovi věnec, protože ho nepovažoval za dobrého člověka. Je to trochu tvrdé,(i pro mně, protože se praví o mrtvých jen dobře), ale když jsem četl ty oslavné kondolence jak byl nejmladší ´předseda vlády výborný člověk od lidí, kteří po něm za života pro jeho náhlé zbohatnutí plivali, bylo mi na zvracení ! Na rozdíl od Zemana.....pokrytci !  To je jeden z případů, proč si Zemana vážím. Přetvářka a pokrytectví se stalo v tomto státě normou, president říká věci na rovinu bez příkras a nebere si servítky! A to vadí !    R^R^R^

13 8
možnosti

moudrý a velkorysý člověk mrtvému odpustí co spolu za jeho života měli za spory či antipatie jelikož ví že po smrti je to už malicherné, ovšem u někoho nenávist jde až za hrob, holt někdo pro vlastní ješitnost odpouštět neumí, když už neumí odpouštět tak je dobré mít před majestátem smrti aspoň ten zbytek úcty a držet zobák a nechat si osobní antipatie sám pro sebe

provinění herečky Filipovské je ovšem strašné, podporovala knížete což svědčí o tom jak je to špatný člověk a ještě si dovoluje kritizovat pana presidenta, no je to zrůda

8 5
možnosti
Foto

Rozdíl mezi umělcem a pane Nožičkou je ten, že herec umí hrát, spisovatel pást, hudebník hrát na nástroj a to je tak, vše ale nikdo z nich neumí to co pan Nožička, anebo kdokoliv jiný. Nevím, kde se vzalo, že umělci jsou něco jiného než ostatní. Irituje mě, když někdo řekne, tak to je protože to říkal Svěrák.  Nechápu proč si umělce dáváme na nějaký piedestal, proč na ně vzhlížíme jak na plobohy. Měl jsem možnost se s nimi bavit, ale ni vyjímečného jsem na nich neviděl.

9 0
možnosti

Možná to vzniklo za totáče, kdy ti nejvíce umělečtí (a až na výjimky i správně angažovaní) dostávali tituly národních umělců, což je kvalifikovalo k šíření různých mouder v "křeslech pro hosty" a pod.

P.S. Ten spisovatel se vám povedl. :-)

6 0
možnosti

Děkuji za článekR^.Současní "umělci"( nebo tedy spíše ti, kterým se říká umělci), jsou povětšinou, bohužel, primitivní stvoření bez osobnosti, kteří jsou ovšem naši zemi předkládáni, jako elita národa. Od umělců doby Národního obrození mají ale opravdu daleko.

11 9
možnosti

je důležité že tu máme takové elity a osobnosti  jakou jste kupříkladu vy či autor kteří primitivismus umělců odhalují, jen vás kruciš nikdo nechce jako elitu nikomu předkládat

7 7
možnosti

U minulého blogu jste neotevřel diskusi, ale asi to bylo dobře, takový úchylný mokrý sen je normálně nekomentovatelný.

K dnešku - asi nikdy nepochopím, jak moc mají bolševici zažranou stádnost a podřízenost pod kůží. To je přesná kopie učení islámu.

Pokyny vydali písemně Marx a Lenin a pak existuje ještě několik oprávněných vykládat jejich učení masám.

Takže místo zamyšlení, jestli umělci náhodou nemají pravdu, a když ne, tak proč, tady mezi bolševiky vypukne hledání toho, kdo je navedl.

8 6
možnosti
Foto

Ten minulý blog pan učitele byl původně s diskusí, ale protože neunesl tíhu komentářů, trochu jej upravil a diskusi raději neotevřel. Geroj, moloděc naš!

5 5
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,94
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik