Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stačilo by vzít 27 milionů které dluží státu Nejedlý, k tomu přidat výplatu neprověřeného Mynáře na kterou podle zákona nemá nárok, neboť nesplňuje podmínky pro funkci, nenavyšovat výdaje hradu na tlačenky, chlast a cigára a hned by bylo na Klokánky. Na Zemanův populismus zase skočí jen ti duševně zaostalejší...

0 0
možnosti

Jste už myslím třetí, kdo návrh tohoto typu do diskuse napsal. Ale těm duševně zaostalejším takový "argument" zkrátka stačí... ;-)

0 0
možnosti

P. Sobotka se vyjádřil , že Klokánek a přijímání uprchlíků nemá žádnou souvislost. To by platilo pouze za předpokladu , kdyby peníze na uprchlíky šly z kapsy p. premiéra nebo SD. a ne ze společného.

2 0
možnosti

...zemana nesnáším...ale v tomhle má pravdu...a reakce ozubené pleše....je neskutečně politická.....Rv

4 1
možnosti

Ty klokánky jsou zadluženy vinou státu, který ještě 26 let po tzv. revoluci nutí, pod hrozbou sankcí, jako komunistický relikt, povinně platit zdravotní a sociální daň. Toto mělo být již dávno dobrovolné a každý ať má svůj účet a ten dluh, já nevím 90 miliónů?, by nikdy neexistoval. My jsme socialismus neopustili, my jsme jej ještě přitvrdili a o pravém kapitalismu nevíme vůbec nic, jelikož ten dnes již skoro nikde neexistuje. Socialismus působí jako magnet i na ty imigranty.

2 3
možnosti
Foto

Je to odporné - skrývat cynismus k opuštěným dětem a znehodnitit letitou práci paní Dr. Vodičkové, která pomáhala víc než na kolik její síly stačily. Zvláště sociální demokratka Marksová je v pomoci Klokánkům tvrdá, ač jinak rozhazuje na integraci Romů nezřízeně a za vybydlené domy jim hodlá dát nové.

Naše Klokánky s dětmi a obětavými sestrami potřebují pomoc ! Ne muslimáci s právem šária.

10 4
možnosti

Jejda. Hotová světice.

3 4
možnosti
Foto

Že jsme chudí a na ledacos nemáme peníze nás nezbavuje morální povinnosti k solidaritě s těmi, co jsou na tom ještě hůř. Anebo taky k pomoci těm státům, které nás díky svému silnějšímu hospodářství v EU a skrze EU dotují, např. Itálií.

1 10
možnosti

Jsme chudí, tak proč bysme nemohli být ještě chudší, že jo?

3 0
možnosti
Foto

R^

,,Imigranti versus Klokánky – Zeman to řekl natvrdo, ale pravdivě"

Nojo, když von to řek ten Zeman;-€;-O:-P

12 2
možnosti
Foto

Jiroudku, vemte si hole a běžte se s Milošem projít do rybníka :-)

3 12
možnosti

Proč Nejedlý poradce prezidenta nezaplatí dlužnou částku státu? Bylo by na Klokánky. Napíšeš o tom blog Nožičko?

11 7
možnosti

Nic Vám nebrání v tom, abyste ten blog napsal vy nebo kdokoliv jiný. ;-)

6 0
možnosti

Klokan má dluh 117 mil. korun způsobený špatným hospodařením. Je jednou z mnoha jinak dobře hospodařících organizací, které poskytují službu státu. Za peníze. Není nenahraditelný a jeho případný zánik nezpůsobí vůbec nic. Tolik k populismu ala Zeman.

9 5
možnosti

Zeman je prostě komik. Kecá, jak se mu hodí, jako Nožičkovi a Chrástkovi a dalším a ani se přitom ti komici nečervenají, asi proto, že mají červené nosy

6 3
možnosti
Foto

Sobotka už reagoval na Zemanovo prohlášení, pochopitelně to nazval populismem. Ze stejné logiky, bych pak Sobotku za pomoc uprchlíkům mohl také nazvat sluníčkářským populistou. Za článek populistická karma :-)

9 1
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,67
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik