Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J40a88n 41D47e80r11k54a

6. 8. 2015 16:36

Tak Zeman buran je, co si budeme povídat. Ale někdy s ním souhlasím. Není to tak často jak bych si přál. Většinou ho nemusím a když slyším mluvčího a jeho dikci, ježí se mi všechny chlupy na těle.

1 0
možnosti
Foto

Ten výrok byl dle mého soudu opravdu laciný. Nedokážu objektivně zhodnotit  všechny aspekty Klokánku, ale podstata věci jistě není v tom, jestli stát má, či nemá 30 miliónů. 

Jinak ale s vámi souhlasím, hlava státu může být kritizována, ale (a to platí zcela obecně) kritika by se měla týkat názorů a skutků, ne toho, jaké nosí trenýrky, a co večeří.

3 0
možnosti

Klokánek neumí hospodařit. Co to má společného s uprchlíky? Že Zeman jen populisticky vykřikl, co čtenáři Blesku chtějí slyšet, je pravda.

4 6
možnosti

a člověk, jež si neumí udělat pořádek ve vlastních řadách (Mynář bez prověrky se nám směje a za to dostává tučné prémie), je již jen pro smích. a to nemluvím o jeho věčných lžích a urážkách. to by Vám mělo spíše vadit, než že novinář napíše, co si myslí.

5 3
možnosti
JH

J55a56n 87H61a85v21r56d20a

3. 8. 2015 22:44

Pane Nožičko, vaše chápání pravdoláskařství není definice, Havel, Bursík i Sch. zastávají spousty názorů, někdy dobrých, někdy blbých. (Kromě Bursíka, ten své názory ohýbá vždy pouze podle toho, aby "na tom vydělal").

V současné době pravdoláskaře charakterizuje především jejich vypočítavá snaha (mají z toho mnohdy hmotný užitek) za každou cenu všemi možnými i vylhanými argumenty podporovat jak evropský tak i domácí systém realizování politiky nepolitickým, o to agresivnějším, způsobem.

Napomáhají tomu, že ačkoliv máme v Evropě vcelku svobodné volby, tak politici nepracují pro blaho občanů ale v zájmu "majitelů světa".  Závažné problémy společnosti se neřeší v zájmu občanů a tak, jak by si občani přáli, ale v zájmu někoho či něčeho jiného a proti obecnému blahu.

3 1
možnosti
LN

Prosím ještě jednou pro duševně pomalejší.

0 0
možnosti
AP

pokud ten nekdo rekl o panu prezidnetovi, ze je prase, a to 3x, zaslouzil by si, jak rikal Svejk, pres drzku. A paklize mame merit stejnym metrem tem, kdo dokazi ovlivnovat verejne mineni, vyhazov od novinariny bych mu pral. Oni vubec vsichni tihle bojovnici za svobodu strasne krasne mluvi, ale jinak to je dob*tek

19 3
možnosti
JH

Zcela s vámi souhlasím.

Ale poslední větičkou jste to trochu zkazil.

0 0
možnosti

1. Co je to pravdoláskový?

2. Lidové noviny jsou spíše troubou ODS.

3. Někteří blogeři touží po ztrátě svobody slova?

1 14
možnosti
JN

ad 1) Já pod tímto označením chápu člověka, který má obdobné politické názory jako měl Václav Havel a jaké v současné době zastávají lidé jako např. Bursík, Halík, Schwarzenberg...

ad 2) To si nemyslím - možná to trochu platilo v době, kdy byl šéfredaktorem LN Balšínek, ale před ním ani po něm nikoliv. Myslím, že LN mají názorově mnohem blíž spíše k TOP 09 či Zeleným.

ad 3) Nechápu proč - článek je pouze o tom, že jeden novinář, který často líčí Zemana jako křupana či hulváta, se sám projevil jako křupan.

7 0
možnosti
OH

To už je snad nějaký stihomam, ti "pravdoláskaři". Nemám sice ponětí o tom, kdo je ten pravý pravdoláskař a čím se vyznačuje, ale vzhledem k tomu, kolik se jich mezi námi v poslední době vyskytuje, se domnívám, že to bude nějaký obzvlášť morálně narušený jedinec, asi nějaká obdoba agentů nepřátelských a imperialistických zpravodajských služeb z 50. let.

2 2
možnosti

Také mám tak nějak dojem, že kritici "pravodláskařů" mají nedostatek člověčiny. Závidí lidem, kteří mají rádi Pravdu, a závidí lidem, kteří se mají rádi.

4 6
možnosti
BM

Veškeré zde uvedené příspěvky nic nemění na tom že je Klokánek v pr... Ale jde o to proč a z jakého důvodu, to dosud nikdo neřekl. Zatím se zde melou menší či větší nesmysly a ničemu to nepomůže. Já osobně bych se postaral hlavně o ty své a cizí by přišli na řadu později jestli vůbec. Stát vynakládá na různé organizace našich národnostní menšin tmavší pleti spoustu peněz neboť jich je více jak 100. Rodinám těchto vyplácí takové částky že ani komunisti nevěřili že takový bude komunismus. No co dodat když máme tu "demokracii". Nebo je to vše jenom "demoverze"?

7 0
možnosti
VK

Proč je klokan v coudu přiznává i současné vedení. Špatné hospodaření, velikášství.... Co má s dávkami společného demokracie, to asi víte jenom vy. Jaký systém je blízký vám?

2 1
možnosti
OS

Na ukrajinské neonácky z Majdanu peníze byly, na Klokánky nejsou. Tohle je dost dobré....:-P

1 3
možnosti
VK

Na diskusi níže (Moravec, Nožička)je krásně vidět, že pokud jde o líbivá hesla a demagogie ala Zeman, tak bývají diskutéři hodně silní v kramflecích. Pokud ale dojde na konkrétní argumenty a jejich demagogie jsou jednoduše vyvráceny, nastupuje ticho.

7 11
možnosti
VM

Ale vy sá jste demagog. Argumentujete tím, jak které organizace fungují oproti Klokánkům, ale už neuvádíte, co to stát stojí u těch státních, případně jaké nadstandartní dotace jiné soukromé organizace dostávají či čerpají. A že jsou Klokánky trnem v oku některých vysoce postavených sociálních pracovníků už po léta, je také pravda.

6 2
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik