Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z83u90z21a69n19a 68V85a20s63s

15. 7. 2016 19:58

Ono sa proti islamskému terorizmu bojuje ťažko, keď je problém vôbec vysloviť, že je to ISLÁMSKY terorizmus.

1 0
možnosti

..... tak nám k tej solidaritě, sepětí, pevnosti a jednotě přibylo "stát po boku" ! Sem ráno stál po boku Bédovi Trávníčkovi a hantýrovali sme vo tech emisách u sekaček,- Vááám povím,- to jednou bude vééélkej problém pro celou Evropu !!!

7 0
možnosti

Pokud si nějaký magor usmyslí,že sedne do nákladáku a zabije spoustu lidí,lze tomu jen obtížně zabránit.Poslední teroristická akce nebyla organizovaná,byl to čin fanatického jedince a neexistuje dokonalý způsob jak ho odhalit.To si jako myslíte,že pokud by Francie vystoupila z EU,tak z ní jako zázrakem zmizí všichni magoři a fanatici,kteří jsou schopní něčeho podobného?To by podle Vás EU měla zakázat nákladáky,aby se už nic podobného neopakovalo,nebo snad navrhnete něco jiného,co by podobné teroristické útoky zcela vyloučilo...

7 0
možnosti

Ano, magoři se mohou samozřejmě objevit všude - např. i u nás před více než 40 lety jistá Olga Hepnarová úmyslně najela náklaďákem do lidí a 8 jich usmrtila. Před 2 lety zase jiný šílenec zastřelil 8 lidí v Uherském Brodě.

Ovšem rozdíl je v tom, když se útok takového typu stane v některé zemi jednou za 40 let a když se něco takového v "multikulturaristické" zemi typu Francie stává mnohem častěji. A je vcelku nepodstatné, že jednou někdo usmrtí nevinné lidí náklaďákem, podruhé je postřílí, potřetí podnikne bombový útok, atd.

7 0
možnosti

Myslím, že sice tvrdým, ale dost účinným opatřením by byla okamžitá deportace ze země všech příbuzných teroristy, blízkých i vzdálených široko daleko. Terorista by měl mít dopředu na mysli, že svým činem ovlivní životy svých příbuzných.

Předpokládám ale, že reálná reakce Evropské komise bude rázný zákaz držení zbraní řidičům skupiny C a dále rozvozcům zmrzliny.

9 1
možnosti

Fanatik neuvažuje a je mu to jedno.To co navrhujete používali nacisté a bylo to hnusné svinstvo...

4 0
možnosti

útočník byl Francouz tuniského původu, teda bývalé kolonie Francie. Takže to sahá poněkud hlouběji, než celá EU a s unií to souvisí asi tak jako let komára na Mars s horkovzdušným balonem. Ale kdo chce unii bít, hůl si najde. V jednom máte pravdu. Magorům v tomhle nezabráníte. Terorismus byl, je a bude.

9 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS