Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To my víme - dokonce je to i napsáno v článku. ;-)

0 0
možnosti

P92a47v72e10l 37N13o82v63á47k

18. 7. 2016 20:42

Tenis a golf a další sporty, které mají jiné a prestiznejsi akce, by na OH vůbec být nemusely a zbylo by víc prostoru pro okrajové sporty, které jinak mají málo šancí prosadit se v médiích.

1 0
možnosti

Obavy má podle mě většina, ale tenisti a golfisti prostě OH ke sportovnímu životu nepotřebují. Berdych by velmi pravděpodobně medaily na OH neměl a riskovat kvůli tomu budoucí zdravotní problémy? Proč?

To že tam nemohou kvůli omezenému počtu starovat jiní? Asi nejsou tak kvalitní, jak si myslíte, jinak by tam startovali.

2 0
možnosti

Nejsou tak kvalitní? Například Hradílek je mistr světa a letošní vicemistr Evropy, na předchozí olympiádě v Londýně měl stříbro. Slovák Martikán je dokonce několikanásobný olympijský vítěz i mistr světa. Ale oba prostě doplatili na to, že právě kvůli omezenému počtu míst může na OH ve vodním slalomu startovat za každou zemi pouze jeden závodník...

3 1
možnosti

J89a71n 95G80o10e64t74z

18. 7. 2016 14:49

Jednak je to čistě věc těch, kteří odřekli a já je za to vůbec neodsuzuji, a druhak určitě neodřekli jen tenisté a golfisté. Do tenistů a golfistů se prostě teď akorát hodí strefovat, což je trapné a ubohé.

1 2
možnosti

Stejně jako Vy jste sdělil svůj názor, sděluji já svůj. Ne, není to jejich věc. Reprezentují zemi, která je alespoň částečně dovedla tam, kde jsou. Ne, není to jejich věc, protože jsou to naše daně, nebo naše peníze, které utrácíme u sponzorů, které se jim platí jako odměna, oblečení, apod. Jsou (ne)vzorem pro nastupující generaci. Vytvářejí pocit odpovědnosti k zemi, kde se narodili. Stejně jako lékaři, kteří z našich daní vystudují a pak jdou za lepším jinam. Chápu je, že se jim nevyplatí tam hrát, ale proč to neřeknou rovnou, proč tahají všechny za "fusekle" a neřeknou to včas. Ale to se týká všech národností. nebo Bolt, a další jsou vůči zika imunní?

3 1
možnosti

P23e80t57r 42P36o67l18á92k

18. 7. 2016 13:37

Pro atlety a mnohe dalsi je olympiada jasnym vrcholem 4leteho cyklu, kdy vlastne vse k olympiade smeruje. U golfistu a tenistu to tak neni. Snad to jako vysvetleni pohnutek a motivaci rozhodnuti jednotlivých sportovcu staci...

2 0
možnosti

Souhlas - akorát to golfisté a někteří tenisté mohli říct na rovinu a nemuseli se vymlouvat na virus zika.

4 2
možnosti

ještě by stálo za to připomenout, že za letošní olympiádu nebudou body do atp.

2 1
možnosti

Je pravdou,že pro tenisty je olympiada bezvýznamná a mají duležitější turnaje.Na druhé straně je třeba vidět fakt,že nejlepší světoví tenisté a milionáři Nadal,Federer nebo Djokovič jedou na olympiádu reprezentovat svou vlast...

4 1
možnosti

J23a90n 71G24o72e21t93z

18. 7. 2016 15:33

Reprezentovat svou vlast? Oni si jedou pro medaili ...

0 2
možnosti
Foto

Celkem chápu, že tenisti nemají moc důvodů dřít ještě na olympiádě, pro ně jsou olympiádou grandslamy. Čili nevím, proč by takovéhle rozhodnutí mělo někoho překvapit. No a pokud jde o ziku, tak čekám, že tahle bublina brzy splaskne, tak jako mnoho jiných v letech minulých.

5 0
možnosti

Souhlas - Váš příspěvek navíc považuji za jeden z nejrozumnějších, co zde dosud byly napsány.

0 1
možnosti

To se uvidí až se všichni vrátí, co si s sebou přivezli, či nepřivezli. Nenapsaným problémem pana autora jsou "buržoazní sporty" tenis a golf, tak neodolal a napsal.

2 3
možnosti

Přesně tak - buržoazní tenis přímo nesnáším, a i proto jsem se byl na vlastní oči podívat na všechna 3 poslední finále našich tenistek ve Fed Cupu. ;-D

2 1
možnosti

Ono to možná bude i tím, že olympiáda není pro tenisty vrcholem, jako například pro atlety !! Netřeba v tom hledat nějaké opovržení olympiády. Například pro fotbalisty je o obdobné (i když je tam věková hranice a jiné okolnosti)

1 0
možnosti

Djokovič,Nadal,Federer i další jedou...

0 1
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik