Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vidíte a neinformovaný člověk by řekl, že je v Izraeli :)

3 0
možnosti
Foto

A to si ještě představte, že někteří vybraní jedinci mají takové štěstí, že se jim daří účastnit se v krátkém sledu i více podobných zcela nečekaných událostí:

http://ceskoaktualne.cz/2016/07/zpravy-ze-sveta/nahoda-novinar-ktery-byl-nahodou-u-atentatu-v-nice-byl-v-mnichove1/

2 0
možnosti

J39a87n 10F15r47o92l42í83k

25. 7. 2016 15:34

Všichni byli přece Němci, s islámem nemají nic společného, byli v hledáčku policie pro kriminální delikty a léčili se u psychiatra. A no jeden se prý nechal inspirovat Brievikem, dva co utekli neexistují atd.

2 0
možnosti

..... co asi tak mutti može řikat: "Tak tenhle švajnerajn už asi nezvládneme V!"

4 0
možnosti

neslo by to bud v jednom, nebo druhem jazyce? Takhle to zni opravdu podivne.

0 0
možnosti

No u toho střelce uvádíte,že to nemá spojitost z islámem,ale CNN je jiného názoru.Tento mladík volal Allahu Akbar viz blog

http://petrskrivan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=539035

6 0
možnosti

Kdyz jste to napsal na svem blogu, tak to musi byt pravda,;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Nevím proč pořád říkají,že se inspiroval Breivikem, mně spíš připomíná sympatizanta Islámskýho státu,co útočil loni v lednu na židovský lahůdkařství.

4 0
možnosti

Tahaji do toho Breivika naprosto absurdně, protože Brevik to dělal z odporu proti imigrantům, muslimům, tmavým lidem. Brevik, být u moci, by takového člověka nechal klidně zastřelit už je proto, že byl tmavým íráncem.

5 1
možnosti
Foto

Ano, ale je třeba proniknout i mlhou toho, co říkají úřady. Že se nepozastavily nad tím, že onen "psychicky" narušený to plánoval cca 1 rok, že si sehnal pistoli s 300 náboji a to pistoli ne tak ledajakou, ale velmi vhodnou na zabití jednou ranou? Kdepak se učil střílet? Na internetu? To je internet tak nesledovaný? Kolik stála ta výzbroj? Otázek by bylo více, nehledě na to, že si čtenář těžko může ověřit, že denně čuměl na tvář norského střelce atd., atd. Jen se mlží. Nakonec tu nebudou vůbec žádní islamisté, jen narušení jedinci, které vyrobila necitelná společnost, takže vlastně za to mohou sami Němci. Pokračování v ČR asi zanedlouho. V Polsku už lapli možného atentátníka, který asi chtěl na mládežnickém křesťanském festivalu připomenout, že ho Evropa řádně neintegrovala.

18 0
možnosti

nevim o kterych uradech mluvite, ale rec bayerischer Polizei i Staatsanwaltschaft je jasna. I kazdemu prumerne inteligentnimu delfinu jednoho zdejsiho blogera.

Nejak zacinam mit pochaby o vyberu CSLA do sveho dustojnickeho sboru.

1 6
možnosti

Zkusím nabídnout malinko odlišný pohled: člověk z chudé muslimské země často slyší o ráji v Německu. Obětuje strašně moc tomu, aby se tam dostal. Po všech peripetiích nakonec v Německu možná i skončí. Ale přichází vystřízlivění. Sice má co jíst, ale vidí, že německé společnosti nerozumí, neumí se zařadit, nezvládá většinu práce, kterou zvládají kvalifikovaní Němci. A navíc nemá vůbec jisté, zda dostane azyl. A když ho nakonec třeba ani nedostane, má pocit absolutního zmaru. Člověk, který je na dně, má pocit pomsty, třeba se chce pomstít celému světu za to, že jeho život je k ničemu.

Tolik k motivaci. Uprchlíci ani Němci na migraci nevydělají. Někdo přece ano, ale ti stojí na okraji našeho zájmu. Bohužel.

Ovšem nejhorší a nejtěžší otázka je, jak imigraci čelit. Jsem již alergický na jednoduché odpovědi.

4 2
možnosti

Neměl tam lézt. A když se mu tam nelíbí, má se vrátit.

4 0
možnosti
Foto

J68a30n 60D98e58r51k69a

25. 7. 2016 13:58

Mě osobně uráží to, že si němci po vstupu ČR do EU vymrčeli, že nesmíme x let (tuším 7) na pracovní trh. Teď jim tam běhají statisíce a za chvíli jednotky milionů pologramotných inženýrů, kteří očekávají vilu, auto a nadrženou blondýnu k tomu. Uráží mě to, že v očích němců jsme míň než to co tam mají teď. A nenapadá mě nic jiného, než "to máte za to"..a nebo "co jste chtěli, to máte".

16 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik