Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rusko stále pláče, jak se proti němu spikl celý svět, ovšem sebereflexe veškerá žádná. To je ovšem pak těžké. Rusko si stále potřebuje hrát na velmoc, i pokud jde o získané medaile, účel tudíž světí prostředky. Když se pan na státem organizovaný doping přijde, tak co s tím? Zavřít oči a dělat že nic nevidíme?

10 5
možnosti
MV

Proč lžete? Po skandálu tam muselo odstoupit z funkcí mnoho vysokých sportovních funkcionářů, takže sebereflexe tam je. Je vidět, že čtete jen zmanipulované články v našem probruselském tisku, kde se některé informace úmyslně zatajují.

4 8
možnosti
JN

J98o91s96e17f 39N69i31k33l

27. 7. 2016 22:48

...i tady (v oblasti sportu) rozhodují peníze i politika (např. bojkot moskevské olympiády byl ryze politický)...

4 4
možnosti
SS

Ano byl - aggresse SSSR v Afghanistanu ...

.

A u Losangelske byl jaky?

7 1
možnosti
JT

Putin si zorganizoval Olympiádu v Soči na naprosto nesmyslném místě tak, aby na tom spřátelené firmy i on co nejvíce vydělali. On celý ten óbrpodvod s dopingem vlastně řídil, protože to byli jeho lidé, viz. ten co teď připravuje šampionát ve fotbale a vy je (rusáky) budete litovat ? To je šílené.

7 5
možnosti
Foto

Čím, prosím, byl(o) Soči tak nesmyslné? Já se nedíval, tak netuším...

3 1
možnosti
MR

M81i20l80a72n 21R91y24s72k59a

27. 7. 2016 20:41

Na jednu stranu velmi obratně napsáno. Odkaz na populárnípostavu, hodně slov, trochu snad vtipného, hodně demagogie a hlavně to pak všechnohodně zamotat... Někdo si třeba ani nevšimne, že pro prezentovaná tvrzení chybíjakékoliv argumenty. Tvrdit, že razantní postup proti státem organizovanému systémudopingu v Rusku je postaven na svědectví jednoho člověka je totiž hodně velkádemagogie. Ruská antidopingová laboratoř prokazatelně manipulovala se vzorky a tisícejich zničila, to je prostě fakt. Sportovci „kontrolovaní“ takovouto zcela nedůvěryhodnoulaboratoří dost dobře nemohou prokázat svou čistotu a neměli by startovat na OH,protože tam podle pravidel mají startovat pouze ti, kteří jsou v tomto ohledu dllouhodobě sledováni. Každopádně názor blogera proti proudu je, takže může býtspokojen. Proč se tedy zabývat nudnými fakty...

11 5
možnosti
JN

S dovolením Vám sem zkopíruji část příspěvku pana Vaňka, napsaného v diskusi pod mým předchozím článkem (je to tam i doloženo konkrétními zdroji):

McLarenova zpráva je slohové cvičení závislé a zaujaté osoby, plnící požadavek některých představitelů WADA na odsouzení Ruska. McLaren neprovedl řádné prozkoumání celé záležitosti a nepředložil nezvratné důkazy pro svá tvrzení. Většinou neuvádí jasně použité metody, svědky a experty a jejich kvalifikaci. Naopak ve zprávě jsou jasně uvedeny důkazy prokazující propojení, zaujatost a závislost McLarena na WADA a Sportovním arbitrážním soudu. McLaren také uvádí, že vědomě vyloučil z vyšetřování případné svědky žijící v Rusku a že se ani nepokusil kontaktovat ruské orgány a nepokusil se provést zkoumání a nalezení důkazů v Rusku, kde se to mělo odehrávat.

Na základě tohoto "dálkového" vyšetřování vyvozuje svá odvážná tvrzení o státním dopingu v Rusku nepodložená potřebnými důkazy. Vše je založeno na tvrzení Rodčenka, který byl podle svých tvrzení hlavním organizátorem a vykonatelem dopingu v Rusku (nyní jak známo žije v USA).

4 7
možnosti
PB

...... tak jedno pozitivum to určitě má,- aspoň tam nelapnou tu ZIKU, žejo !,- ale ináč, kdo dneska z tech frajerů nezobe bobule ?!,- ....tak možná górodky a vodní pólo je ešče čistý, ale ruku do vohňa bych nedal !

1 0
možnosti
VK

Tenhle blog a diskuse naříkajících Kremlinů..... Jaká pastva pro mé oči....;-D;-D;-D

8 5
možnosti
Foto

A nebyli to Gremlini, takový ty malý filmový potvůrky, co se nesmí po půlnoci krmit?

1 3
možnosti
ON

O87n62d46ř33e78j 17N72ý83č

27. 7. 2016 19:01

Čirá proruská lživá demagogie. Nic víc nic míň. Rozebírat jednotlivé lži netřeba. Byly vysvětleny xkrát ale o fakta takovým lidem vůbec nejde. Jde jen o to být slyšet a věřit že stokrát opakovaná lež se stane pravdou.

11 5
možnosti
Foto

Demagogickým jste zde jedině Vy a nikdo jiný.

7 5
možnosti
Foto

stačí se na ty darebáky z WADA podívat a hned tu vidíme inkvizici jako vyšitou Rv

2 12
možnosti
Foto

Je to parta dobrodruhů, co se z toho snaží vytřískat co nejvíce peněz.

6 8
možnosti
Foto

No já nevím, na olympiádu nejezdí sportovci sami za sebe, ale za svoji zem. A když ta zem podvádí, tak by ji něli vyloučit. Odnese to spousta nevinných a poctivých sportovců, ale ti by si to měli vyřídit s Putinem.

14 4
možnosti
Foto

A Vy jste kdo? Čímž jsem se dopustil přečinu plagiátorství našeho VK.

P.S. Jak myslíte, že by si to někdo měl vyřídit s Putinem? Ten snad někde míchal nějaké lektvary?

A jak to prosím odnesou ti nevinní? Skončí s nožem v zádech v řece Volze?

3 6
možnosti
Foto

Lenže v športe prezumpcia neviny neplatí. Na podvody ruských inštitúcií doplatili ruskí športovci, zrejme aj nevinní. Môžu sa "poďakovať" svojim funkcionárom, ktorí zmarili ich prácu.

7 1
možnosti
Foto

Len ruských inšitucií? A medaile za naivitu se rozdávají kde?

Doping je vždy věcí individuální a právě diskvalifikovali nějakého egyptského sportovce, který má do Moskvy setsakra daleko.

3 7
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik