Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cítím v článku menší chaos. Zmatek asi přišel s úvodním titulkem o projevu Husseina v MfDnes. Projev jsem četla celý. Populisté jako Wilders, jenž komisaře namíchl svým údajně groteskním manifestem nejvíc, jsou srovnáváni s Islámským státem, protože hledí do idealizované minulosti, jež ale nikdy ani v Evropě nebyla a vše si přibarvují, jak chtějí. Využívají laciných zkratek a polopravd. Hussein v článku vůbec o migraci nehovoří, ačkoli se o ní jinak vyjadřuje. Hovoří o tom, že tito politici hází celé národy a rasy do jednoho pytle. A jasně říká, že tyto politiky nesrovnává s IS. Nenechme se mýlit. Wilders není naším spojencem. Jeho strana chtěla, aby jim místní bonzovali na lidi z východní Evropy, co v Nizozemí provádí, ječel, že jejich lidem bereme práci a nejraději by nás vyštval všechny. Zeid Hussein pohořel v případu nahlášení zneužívání dětí mírovými misemi OSN A. Kompasse ve Střední Africe. Psalo se o tom někde u nás v tisku. Byl to celkem velký skandál.

0 0
možnosti

Ajajaj někdo vám "šáhl" na vašeho oblíbence Zemana ;-D

6 3
možnosti

Ta poslední věta je opravdu hořce pravdivá...

0 0
možnosti

Ale jeden jako druhý bude vždy lepší než to co na Hradě nyní sedí

4 1
možnosti

Bez nějaké konsensuální definice populismu se těžko dá vést debata. Jedno zjednodušení populismu říká, že jde o vyjádření, která chtějí lidé slyšet navzdory složité případně neřešitelné skutečnosti. Zrovna píšu blog o tom, že pan Husajn je moderní hrdina 21. století. :-)

0 0
možnosti

OK, rád si ho přečtu. :-)

0 0
možnosti

J37a96n 96H64l95e57d22í54k

7. 9. 2016 22:18

Husain Záíd je muslim jak noha, žije si jako paša za pecí a rozdává muslímské soudy, aby přesvědčil své sponzory, že je platnou součástkou vrzajícího OSN soukolí, které svět z neznámých důvodů, drží při životě, i když nikdy nezabránilo žádnému střetu, nebo válce. Kdyby existovala nadnárodní spravedlnost, tak by Záíd obdržel 30 ran holí a vyhazov k saharským nomádům, kde má domovské právo

6 0
možnosti

J61i22r85i 80C27e54e

7. 9. 2016 22:02

Vzhledem k tomu, že pan komisař je z klanu Hášimovců, kterej má na svých rukách dost krve, udělal by nejlépe, kdyby mlčel.

Ono je krásný, na jedné straně vzletně hovořit o humanitě a na druhé nechat mizet nepohodlné persóny, tolerovat mučení a věznit bez soudu. I díky tomu je Jordánsko jednou z nejstabilnějších zemí Blízkého východu... Ale školit zbytek světa o lidských právech je tím pádem chucpe.

8 0
možnosti

A z jakého klanu je Zeman - z klanu komunistů, ty mají krev až za ušima

0 1
možnosti

Vysvětlil by mi někdo jaké polopravdy a lži používá v této oblasti Zeman? A v podstatě i Duka? Když už vynechám Babiše, který by měl mít radost, že prodá více rohlíků a salámu. Že Zeman mluví o potenciálním nebezpečí, když tady zatím nejsou tisíce příchozích? Husajn jen akademicky řeční o lidských právech, ale společnost tak nefunguje. Jak nám vysvětlí vyhánění a pronásledování křesťanů v muslimské části světa, a tak můžeme pokračovat do rána.

3 0
možnosti

„Nepleťte si, samozřejmě nedávám rovnítko mezi akce nacionalistických demagogů a těmi z Islámského státu... Ale styl komunikace, mluvení v polopravdách a zjednodušování. Propaganda IS používá stejné techniky jako populisté (...) “ zdůraznil. Zdůraznil bych slovíčka "styl komunikace, mluvení v polopravdách a zjednodušování", což je dost podstatné pro celé vyznění vyjádření. Zjevně má autor zase problém chápat smysl psaného textu.

5 4
možnosti

To, co jste zde ocitoval, si každý mohl přečíst v článku na iDnes, na který jsem dal ve svém blogu přímý odkaz. Já ve schopnost porozumět psanému textu u mých čtenářů věřím, ale je od Vás přesto hezké, že jste to sem zkopíroval. :-)

2 2
možnosti

Pan Husajn se dívá na věc z jiných "výšin". Někde je z různých příčin lidí moc a tak je přesuneme jinam, v tomto případě do bohaté Evropy. Miliony už tam jsou, bílí Evropané "vymírají", tak co? Že vznikají a především budou vznikat obrovské problémy s lidmi jiného "civilizačního okruhu" s nepřátelskou ideologií, která léty nevyprchá, to pána z OSN nezajímá. Bohužel Evropa se svými lidskými právy a nezdravou přemírou demokracie je velice slabá a nejednotná aby se tomuto ataku bránila. Zeman má v podstatě pravdu. Vytvoření silných islámských komunit v zemích V4 s příslušenstvím - mešity, imámové, halal, žádné azyly atd. je se třeba bránit. bohužel i tady v diskusi jsou lidé, kteří na Zemana útočí i tam, kde si to nazaslouží.

11 0
možnosti

D22a79v57i53d 23V16l24k

7. 9. 2016 14:31

No ve vší slušnosti, abych zase nebyl obviněn, že na Vás útočím:-). Bych to komisařské prohlášení v plném rozsahu podepsal. Fico, Orbán, Zeman jsou podle mne přímo krystalickými vzory populisty. A mohl by jste prosím rozvést co máte konkrétně proti Horáčkovi, Halíkovi a Pánkovi???

11 12
možnosti

Pane Vlku, já Váš názor samozřejmě respektuji. Tolik času, abych Vám dopodrobna rozepisoval, co mi např. na panu Halíkovi vadím, bohužel nemám. Takže jen krátce: domnívám se, že nikdo z pánů Horáček, Halík a Pánek nemá reálnou šanci Zemana porazit a v tom je i pointa závěru mého blogu.

5 2
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik