Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Jeste dodatek - k dnesnimu zapasu.

Vstupenky v cene 200-600 a stadion je poloprazdny, nebo poloplny, chcete-li.

Hlavni trener je jako b*ran, stejne jako kvanta divaku (ale na ty neni tolik videt), kdyz si neumi sundat pri hymne cepici.

Tak doufam, ze mu to vyjde aspon herne.

0 0
možnosti
MS

V roce 2008 jsme v kvalifikaci ME porazili stejně favorizované Němce (pozdější finalisty se Španělskem) na jejich hřišti 3:0. Dnes se tento výsledek zdá jako z říše snů. :-/

0 0
možnosti
RC

Jeste bych dodal, ze za nas hralo v podstate Becko.

0 0
možnosti
PV

Pane Nožička já vás obdivuji, že i dnes jste ochotný věnovat čas a peníze a vyjet povzbudit naší reprezentaci. Já bych jel rád také, ale už v tom dnešním mužstvu není nikdo kdo by mi za to stál. Nemám tam ty své koně, za kterýma jsem vyjel na týden do Anglie na ME 96. Nejsou tam ty " Nedvědové, Kolerové, Rosové, které jsem společně s našimi 20.000 fanoušky povzbuzoval v Gelsenkirchenu na MS ve vítězném zápase proti USA. A i když se později vypadlo, tak to stálo za to. Chci věřit, že jednou přijde generace, která nám zase bude dělat radost a vyjedeme s vnukem s šálami v našich barvách. Díky za váš článek.

0 0
možnosti
JN

Já děkuji za Váš příspěvek, ohledně úrovně našich současných reprezentantů v porovnání s generací Nedvěda a Kollera máte bohužel pravdu. Mě na tom zápase lákala i skutečnost, že uvidím hrát aktuální mistry světa a zažiju atmosféru fotbalového zápasu v Německu. Takže i přes bídný výkon našich té cesty do Hamburgu nelituji.

0 0
možnosti
RC

Cena listku se odviji od nabidky a poptavky. Zatimco v Praze na Milan chce jit kde kdo a fanousci se na nej tesi jak male deti, tak v Nemecku se na Ceskou opravdu jak male deti netesi. Evidentne umi ekonomicky lepe myslet ve Sparte, protoze i pri extremne vysoke cene meli zaplneno 80%, zatimco Nemci evidentne nasadili cenu moc nizko, kdyz bylo vyprodano. A evidentne ta Spartanska cena zas tak nizka neni, kdyz si fotbalovy fanousek z Cech zajede do Nemec (coz urcite vyjde spolu s cestou draz, nez listek na Spartu).

1 0
možnosti
JN

Pan Caha evidentně chce polemizovat za každou cenu... ;-)

Já to ovšem zase tak "evidentně" nevidím, protože:

- zaplnění 80% stadionu, který má kapacitu necelých 20 000, já za až tak velký ekonomický úspěch nepovažuji (navíc je otázkou, kolik těch lístků bylo rozdáno sponzorům a funkcionářům - v Česku tohle číslo bývá docela vysoké)

- Inter Milán je sice dobrý klub, ale absolutní evropskou špičkou už přece jen pár let není. Němečtí fanoušci samozřejmě nebyli natěšeni na české fotbalisty, ale na své fotbalisty, zvlášť když jde o úřadující mistry světa.

- cesta do Hamburgu samozřejmě něco stojí, ale ti, co tam přijeli, tak viděli v akci kvalitnější fotbalisty než při zápase Sparta - Inter Milán (hráče kvalit Neuera, Kroose nebo Hummelse opravdu v současné době v Interu Milán nemají) a také atmosféru, jaká tam byla, by na fotbale v Česku asi těžko zažili.

0 0
možnosti
Foto

jediné, co pohladilo v tom TV přenosu, byl transparent na tribuně - "zahrádkáři Kersku"

2 0
možnosti
JL

Díky za reportáž - zajímavé. Díval jsem se na ten fotbal v TV a nejsem žádný odborník, ale jak jsme hráli špatně, bylo pozoruhodné. Jakoby Češi najednou zapomněli hrát fotbal...! Co to? někdo jim to zakázal? Trenéři trénují čechy tak, aby záměrně hráli špatně? To sotva, protože repre hraje i v zahraničí nejen v české lize...takže záhada. Prostě se podělali z Němců? OK. to se dá pochopit. Ale víte, co mi přišlo divné? Že obránci ani neuměli odkopnout pořádně míč - a to i když už po desátí, po dvacáté přihráli špatně - rovnou Němcům. Mohlo by se říci, že je Němci zhypnotizovali jako kobra králíky, ale když naskočil V.Kadlec, zhypnotizovaný se nejevil i Dočkal ke konci hrál dobře. Takže někde je zakopaný pes. Ale proč a kde - to ví asi jen insideři. Takže jen čumím, a Azerbajdžán bude pro nás velký problém, hádám. Stejně tak Sev.Irsko.

1 0
možnosti
JN

Tak já věřím, že aspoň ten Azerbajdžán v úterý přejedeme. Jarolím nemá příliš z čeho vybírat, ale i tak moc nechápu, proč např. proti Němcům nepostavil místo Vydry od začátku V. Kadlece nebo proč vůbec nehrál Gebreselassie.

2 0
možnosti
TT

Pěkný výlet - a dobré shrnutí situace ve zkratce. R^

Mimochodem, v Brně na Srbské (10 000 +), když je stadion zaplněn zpolovic, jedná se o nevídaně vysokou návštěvu. Běžná je tak čtvrtina obsazených míst.

0 1
možnosti
JN

To je bohužel pravda. Přitom i já ještě pamatuji doby, kdy na Lužánky chodilo na fotbal kolem 30 000 diváků (ne pravidelně, ale na některé atraktivní zápasy ano).

1 0
možnosti
Foto

R^ nemám více co dodat.

1 0
možnosti
Foto

Němci jsou před námi o míle napřed naprosto ve všem, takže fotbal nemůže být výjimkou. Ale napsal jste to dobře a dala jsem karmu :-)

4 1
možnosti
JN

8-o I zázraky se občas dějí... Díky.

0 0
možnosti
ZH

Alespoň naši nehráli ustrašeně všichni v obraně, to Němci ocenili. Ovšem je fakt, že třeba Boantengovi přesné pasy přes pul hřiště byly opravdu z jiného světa. :-)

1 0
možnosti
Foto

tak sakra, proč stálo na našem vápně v řadě 10 hráčů a nebylo komu přihrát dopředu

0 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,88
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik