Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Pan Herman je jeden z mála důvěryhodných ministrů.

0 0
možnosti
JN

Absolutně nechápu, proč byl z diskuse smazán příspěvek paní Vlkové, který zde ještě včera večer byl a po 4 dnech i můj příspěvek, který reagoval na pana Veselského. Zvláště v kontextu s tím, že zde zůstaly příspěvky některých jiných, které pravidla slušné diskuse porušují mnohem závažněji.

Já jsem zde až do dneška dosud tyto příspěvky ponechával, byť byly urážející a s tématem článku obvykle nesouvisely, při tomto přístupu některých administrátorů či administrátorek diskusí mi však nezbývá, než je smazat sám.

0 0
možnosti
Foto

H91a57n20a 96V22l44k67o54v41á

5. 11. 2016 12:58

Jestli se "kamioňák" (nyní rádoby intelektuál) nezačal za své původní povolání stydět....I virtuální identity mohou měnit hodnotový žebříček;-D

1 0
možnosti
Foto

H19a69n68a 11V16l61k58o25v25á

2. 11. 2016 16:29

Nuže, pane Nožičko, přišla jsem do Vaší diskuse trošku s křížkem po funuse (jak se mi občas stává), nicméně si dovolím pár poznámek k článku i k diskusi.

Pustila jsem si oba nedělní pořady, ve kterých vystupovali pan Zaorálek i pan Chovanec a celkem jsem s nimi souhlasila, že (pokud) pan Herman nedodržel koaliční ujednání a sešel se s dalajlámou na oficiální půdě je to koaličně tak trošku rána pod pás. Jestli to skutečně bylo koaličním ujednáním se možná dozvíme pokud bude onen záznam zveřejněn o což mají momentálně zájem obě strany (...ale uvidíme, možná se najdou nějaké státotvorné důvody proč by zveřejnění nebylo možné - a nebylo by to poprvé).

Druhou stranou mince ovšem je, že koaliční "spolupráce" této vlády je tak profláknutá, že pokud by měl odstoupit ministr Herman, musela by odstoupit celá vláda a zejména hnutí ANO, které si ze své koaliční pozice občas dělá pozici opoziční, popřípadě své koaliční partnery vydírá....Taktéž kauza Čapí hnízdo s křeslem ministra financí neotřásla ani v nejmenším. KDU-ČSL se točí jako korouhvička tam kam se jí to právě hodí, občas udělá obrat o 180 stupňů a ČSSD má kromě koaličních bojů i boje vnitrostranické....

V této vládní kultuře se mi Váš návrh na odstoupení jednoho ministra zdá nespravedlivý. A to i přesto, že na mne ministr Herman působí dojmem, že do politické hry vsadil nejen svého strýčka, ale i to svědomí, kterým se tolik zaštiťuje.

0 1
možnosti
JN

V tom, že ze současné vlády by mělo odejít více ministrů, s Vámi souhlasím (teď jsem zaslechl v rozhlase, že Sobotka částečnou obměnu ministrů za ČSSD prý chystá). Já jsem tímto blogem ovšem reagoval na události posledních 2 týdnů a proto jsem v souvislosti s odvoláním zmínil jen pana Hermana.

0 1
možnosti
RC

Takze pan Forejt musel s barvou ven a priznat, ze Bradymu volal. Jen nejak zapomnel vysvetlit, proc overoval udaje 16 dni pred akci, kdyz se tvrdi, ze byl potreba souhlas Kanadske strany, coz asi nedavaji na pockani.

3 0
možnosti
Foto

Osobně bych řekl, že ten souhlas bude v podstatě formalita a dlouho to netrvá. Takovou ETA kartu pro vstup do Kanady dostanete od jejich úřadů po vyplnění webového formuláře do mailu cca do minuty.

Řekl bych, že ten souhlas spočívá v tom, že prověří, jestli to není vyznamenání od země, kterou má kanadská diplomacie na "nepsaném black listu", tedy nějakého podivného režimu a pak prostý náhled do db svých občanů, zda ten navržený není třeba zrovna souzen, ve výkonu trestu nebo nežádoucí a tak. Žádné další důvody ke zkoumání v svobodné a sebevědomé zemi, jakou je Kanada, nevidím. Čert ví, jestli na to taky není webový formulář :-)...oni jsou v otázce e-governmentu kousek dál, než my :-)

0 0
možnosti
JB

J85a43n 29B23u80r97i47a68n

1. 11. 2016 7:22

Pane Nožičko, jak to hodnotíte dnes, když se ukázalo, že Vaše důvody pro odvolání Hermana jsou prostě nepravdivé?

Těmi důvody byly - účast na sudetoněmeckém sjezdu, kam, jak se ukázalo, byl oficiálně vyslán vládou;

a ústní slib ministru zahraničí, že se žádný ministr vlády nesetká s Dalajlámou, který Herman nikdy nedal a naopak se dle Jourové proti takovémuto požadavku vždy ostře ohrazoval.

Co Vy na to? Změníte na Hermana názor? Změníte ho na Zemana? Kdo je v současné době důvěryhodnější v tvrzení Bradyho (ne)vyznamenání? Herman nebo Hrad? Jestliže Herman nelže, pak lže Hrad! Může prezidentský úřad zastávat osoba, která se mstí na nevinných příbuzných? Nepřipomíná Vám to něco?

11 1
možnosti
Foto

Pan Nožička na tento článek nějak zapomněl ;-D;-D;-D

5 0
možnosti
JR

J81a80r79a 85R45a28n53k

1. 11. 2016 5:38

Tak jsme opet neunikli a ostuda je tady:

Czech president denies scrapping Holocaust survivor medal | Reuters

http://www.reuters.com/article/us-czech-president-medal-idUSKCN12L286

foreignpolicy.com/.../how-a-meeting-with-the-dalai-lama-lost-this-holocaust-survivor...

http://www.japantimes.co.jp/.../czech-president-accused-denying-medal-holocaust-survivor-m...

Czech President's Snub Of Holocaust Survivor Outrages Countrymen

http://www.rferl.org/a/czech-president-zeman-snub-holocaust...brady.../28078222.html

5 days ago - I'm not available anymore," he told Czech Radiozurnal on October 2

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JZ

J30a27n 32Z19i54e82g75l68e41r

31. 10. 2016 15:51

Setkání ministra Hermana se zástupci Sudetoněmeckého krajanského sdružení považuji za přínosné, sedmdesát let po válce už je třeba se chovat normálně. Strašení sudeťáky na normální lidi nezabírá. A o tom kdo bude nebo nebude ve vládě nerozhoduje ulice.

14 3
možnosti
RC

Bohuzel na lidi zabira, viz straseni Sudetaky od MZ v predvolebni kampani.

5 0
možnosti
Foto

Zcela zásadně s vámi nesouhlasím a to proto, že částečně lžete a částečně píšete polopravdy. Nejhorší ovšem je vaše páteř. Ta se kymácí jak třtina ve větru.....

13 1
možnosti
DV

D55a25v13i86d 71V33l41k

31. 10. 2016 15:47

Ministr kultury má pokud vím přímo v náplni setkávat se s duchovními a duchovními vůdci a také s krajanskými sdruženími.Myslím že jeho setkání se sudetskými Němci bylo významným krokem k urovnání vztahů sedmdesát let po válce. Sudetští Němci jsou tak strašně laciná karta, kterou vytahujete opakovaně Vy a Zeman a ten Váš článek je absolutně tendenční. Logika toho, že se ČSSD za peníze od Čínanů zavázala , že jim servilně naservíruje republiku, nezavazuje mě ani Hermana , že v tom s nimi pojedeme taky a dobrovolně. Nekritická servilita k Číně je v zájmu pouze několika českých miliardářů a lobistů napojených na Zemana ,Mlynáře,Nejedlého a Tvrdíkovu ČSSD. 90% čínského zboží jsou šmejdy nevalné kvality a Číňané jsou známí tím, jak neplní své byznys sliby, kradou duševní vlastnictví a tunelují jen technické vědomosti a dovednosti ze zemí, kterým naslibují hory doly z kterých nic nesplní. Takže pokud věříte , že bude v Hodoníně na Moravě přístav pro zaoceánské lodě a jiným kravinám, tak se Vám musím jen smát;-D;-D;-D;-D

12 2
možnosti
MB

Nesmějte se, on to fakt myslí vážně ;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik