Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Bohužel vynechal tu Marksovou. A Valachové (nic proti Valachům) bych taky zamával rád. Kromě toho mohl ještě vykopnout premiéra, aby ta jeho strana v příštích volbách nedopadla jak chemik nebo fógli. S takovoudle to dopadne tak, že Anofert dostane všecko, křesťané jako správní lidumilové králi parazitů jistě rádi pomohou.

0 1
možnosti
RC

Citace z ihned: "oznámil, že kvůli neúspěchu v krajských volbách udělá změny ve vládě i v týmu svých spolupracovníků. Všem 20 tisícům členů strany rozeslal dopis, kde kromě avíza personální rošády tvrdě útočí na svého vládního partnera z hnutí ANO."

Tak rozhodne Dienstbier zavinil neuspech v krajskych volbach..... kdyz v Praze, kde je clenem, zadne krajske volby nebyly.

A ten utok na Babise? Zajimave je, ze druhym odvolanym ministrem je nekdo, na koho snad Babis utoci nejvic a to od pocatku tehle vlady.

0 0
možnosti
JN

"Tak rozhodne Dienstbier zavinil neuspech v krajskych volbach..... kdyz v Praze, kde je clenem, zadne krajske volby nebyly." - tak podle této "logiky" ovšem nezavinil neúspěch ČSSD v krajských volbách nikdo ze členů vlády, protože nejspíš nikdo z ministrů za ČSSD v krajských volbách nekandidoval (pokud někdo ano, tak nejspíš jenom na některém zadním místě). ;-)

Aneb myslíte si, že lidé se v krajských volbách rozhodují vždy jen podle jmen na kandidátce a neřeší i to, jakou politiku příslušná strana dělá v celostátním měřítku?

0 0
možnosti
RC

No je otazka, zda dokaze socialni demokracii ziskat vice hlasu v Praze takova skvadra jako Brezina (poradce na MSMT), Hulinsky (namestek ministra), Poche (pracka na penize), nebo Dienstbier (ktery na rozdil od vyse uvedenych odmital v Praze koalici s ODS, ktereho hodnotim jako slusneho cloveka, ale netymoveho hrace, nebot takovy clovek se prave kvuli slusnosti vubec nehodi do politicke strany). Dienstbier mel smulu, ze na nej zustala agenda lidskych prav, coz u bilych muzu je dost nepopularni tema.

No a zminka o LRV - ze pry spatne pracuje. Jestli to nebude spise proto, co produkuji ministerstva. Ono kdyz z ministerstev lezou nezmyslne zakony, pak neni divu, ze jim do toho LRV hazi vidle. Jen se podivejte, co za paskvil byl sluzebni zakon, ktery se nahonem delal kvuli Babisovi, aby mohl byt ministrem.

0 0
možnosti
RC

Pane Nozicko, sice se zapojujete do diskuze pod svymi blogy, ale jaksi jste pozapomnel, ze Vam nedavno spousta lidi psala, ze tezko muzete vinit Hermana za ucast na sjezdu Landsmansaftu, kdyz tam jel jako vyslanec vlady, s pozehnanim vlady a premier dokonce o tom informoval sveho protejska v Bavorsku.

0 0
možnosti
JN

Pane Caho, opět do diskuse vtahujete téma, které se blogu, pod kterým diskutujete, netýká, a tudíž se dopouštíte trollování.

Navíc je věcí každého blogera, na které příspěvky bude reagovat a na které nikoliv, poněvadž to považuje za zbytečné. Jsou takoví blogeři, kteří se do diskusí nezapojují nikdy, případně i takoví, kteří diskuse neotvírají vůbec. Tečka.

0 0
možnosti
KH

No, tím si dal do ruky ale zbraň zoufalcii. Kdo jednou zradil, zradí opět. Dúvod jeho odvolání, je pouze zbabělost. Ten má mozoly jen na rtech.

0 0
možnosti
AF

Chybí mi tu odvolání Hermana :-/

4 0
možnosti
KH

Jó, tak tady Fordův dělník může jen utřít nudli. Pan Herman není jeho rajon a Bělobrádek jasně řek, "ani omylem !"

0 0
možnosti
Foto

H43a41n30a 28V95l86k98o28v68á

11. 11. 2016 23:17

Ne, že by mi Dienstbier nepřišel jaksi zbytečný ( a jak si hýčká bebíčko...), ale rok před volbami? Má to cenu - a jakou? ČSSD jde tam, kam dříve ODS - a já té vstávající ODS celkem fandím, stejně jako Vy budete možná za pár let fandit vstávající ČSSD. Smutné je, že v mezidobí požere pravici i levici ANO, která slíbí nemožné a obrátí se kolem dokola i během jediné diskuse...

3 1
možnosti
MK

Vstávající ODS?? Jak optimistické......

1 0
možnosti
MK

Hájit práva menšin znamená,že nejsme demokratická společnost. Nemají snad cikáni,černoši,teplí či jakákoli menšina stejná práva jako majorita? Mají. A pokud jde o to,zajistit jim větší práva,je to diskriminace většiny a na to nepotřebujeme ministerstvo a už vůbec ne "Dinsbíra" a potažmo Šabatovou.

4 0
možnosti
RS

R67u49d93a 81S79l34a71v38í22k

11. 11. 2016 23:17

A opravdu mají stejná práva? A reálně nebo jen na papíře?

0 1
možnosti
Foto

J31a11n47a 28M69a68j37o79v95á

11. 11. 2016 21:53

Výměna...ono to na ten rok snad ani nemá cenu...je to jen takové gesto.

2 0
možnosti
JN

Souhlasím - je to především Sobotkův pokus (spíše zoufalý) zlepšit v očích voličů obraz ČSSD. V této souvislosti je pravdou, že lidé jako Dienstbier na oblibě ČSSD moc nepřidali, je však otázkou, nakolik jeho nástupce Chvojka bude lepší.

1 0
možnosti
Foto

Nový pan ministr pro lidská práva podle představ premiéra Sobotky jistě už brzy konečně nechá "všem známý a značně ostudný vepřín v Letech" zbourat a za 800 milionů korun (podle původního odhadu) nechá postavit jinde nový. A samozřejmě za dalších několik stovek milionů korun, jak je u Sobotky jako bývalého ministra financí podle způsobu jeho myšlení obvyklé, nechá stát (a nikoiv samozřejmě ze soukromých úspor Bohuslava Sobotky!!) postavit na tom zbořeništi důstojný památník !

0 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik