Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No tak nejlepší pár do čtyřhry, jednoznačně: Strýcová-Záhlavová;-D

1 0
možnosti
TH

S první částí blogu nesouhlasím, podobné nenávistné a ubohé komentáře najdete úplně všude, v žádném případě to není česká specialita.

0 0
možnosti
RC

Docela mne fascinovalo, jak komentator rikal v prvnim zapase - to je masakr -jako reakce na delku zapasu. A pritom, co se stalo? V podstate nic zasadniho, z hlediska muzskeho tenisu, ale ne tak zenskeho. Odehrano bylo 49 her. Kdyby to nebyly tri sety, ale 5 (coz je pocet setu, na ktere v nejhorsim pripade hraji muzi), tak by to bylo necelych 10 her na set, tedy klasicky pomer 6:4 pro jednu, ci druhou stranu.

Proc o tom mluvim? Tenistky (nemyslim nase, myslim obecne) pozaduji stejne odmeny na turnajich jako muzi. Zapominaji, ze napriklad na Grandslamech je tam opravdu velky rozdil v case stravenem na kurte. Ted si dve z nich zapas ekvivalentni petisetovemu zapasu zkusily. A bylo to povazovano za neco nenormalniho.

0 0
možnosti
Foto

H31a74n51a 66V20l52k74o40v34á

14. 11. 2016 17:29

Ženský a mužský organismus se přece jen trošku liší...Nejen v síle, ale i ve vytrvalosti. Zato podívanou (ze které do těchto sportů plynou peníze) skýtají ženy srovnatelnou, i když mírně odlišnou. Nejsem tenisový ani fotbalový odborník, ale tak nějak se mi zdá, že ženy hrají techničtěji a nepoužívají tolik hrubé síly - z hlediska diváka se mi to zdá zábavnější.

2 0
možnosti
JH

Také jsem už nevěřil, ale je to fakt skvělá parta.:-)

Méně radostná už byla četba některých komentářů.Jak to schytávala Petra Kvitová, bylo doslova odporné.Ty nadávky na tenistku, která toho už tolik dokázala, tolikrát fedkapovému týmu pomohla, může chrlit jen tupý dobytek.

5 0
možnosti
MS

Holky byly dobré, ale vyzdvihl bych výkon Strýcové. To je taková správná drsňačka. :-)R^

1 0
možnosti
JN

Souhlas - je to bojovnice, která navíc vždy dovede strhnout i ostatní hráčky.

0 0
možnosti
SN

:-).....Sledoval jsem to, bylo to na infarkt! Konec dobrý, všechno dobré. JSou to hvězdy ! R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Díval jsem se a bylo to moc hezké - radost! R^

Přidávám se k poděkování!

2 0
možnosti
PB

.... a to nějakej Ota Černej tvrdil, že sa Strejcová už na ČT nevobjeví,- a podívajme sa na děvčicu !,- sprostá jak dlaždič, ale ináč móóóc šikovná dcérka !

2 0
možnosti
SB

Já jsem sice také patřil k lidem, kteří za stavu 1:2 už tady psali, že je to ztracené, avšak zdůrazňoval jsem, že i druhé místo je skvělé a že i za to stříbro si naše děvčata zaslouží potlesk.

2 0
možnosti
Foto

Petr Pála se mi moc líbil v tom, jak šel ze všeho nejdříve podat ruku soupeřkám

3 0
možnosti
RC

Mne se hrozne libilo to, co nasledovalo. Holky se radovaly v krouzku s ostatnimi a on sel za nimi (myslim za temi dvema, co hraly) a poslal je podat souperkam ruku. Je pekne, ze si pohlida i takovy detail..... Holkam samozrejme nemam za zle, ze se ihned radovaly s ostatnimi, to se da chapat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik