Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Beneš ustoupil před Hitlerem a západními "spojenci". Naši poslanci rychle ustupují před mainstreamovým mediálním povykem (snad by bylo korektní doplnit i Úsvit, jestli se nemýlím - jinak to zavání manipulací a polopravdou). Nicméně mi nepřijde šťastné, takový zákon navrhovat. Je to nedemokratické. Jen by mne zajímalo, jak by "Hundred shit" (nebo snad "Out of it"?) dopadli, kdyby nad Bílý dům vyvěsili rudé trenýrky a americkou vlajku rozstříhali a rozeslali americkým občanům. (Teda - kdyby je dopadli.)

2 0
možnosti

Nehodnotím konkrétně návrh tohoto "zákona", ale Váš článek mi připadá dost naivní. Řízení vlastním úsudkem nemůžete brát absolutně. V rámci politické strany by měl být návrh prodiskutován a doporučeno jak s ním naložit. I když s ním nemusím souhlasit (nic není 100% ano nebo ne ale většinou mezi) tak v rámci stranické disciplíny hlasuji jak bylo doporučeno. Pokud se to opakuje několikrát a nejsem schopen kolegy přesvědčit tak lidově - dám partaji vale. To co vy navrhujete je cochcárna a anarchie. Když budu kuřák a strana podpoří protikuřácký zákon, tak budu jako partajník hlasovat proti? A budu se ho snažit dodržet, ne jako Kubera který ho podpořil jen naoko a hulí kde se - i nemá.

1 0
možnosti

No to je sice pravda, ale na druhou stranu, soudruzu uz neco podepsali. Meli to tedy ve strane projednat DRIV nez podepsali. A ne pak podpisy odvolavat.

0 0
možnosti

Dnes souhlasim - poslanec, ktery odvolava podpis, mimojine porusil svuj slib poslance - neridi se svym vlastnim svedomim, i kdyz pokrivenym.

V souvislosti s tim zakonem - je smutne, pokud mame ve Snemovne cca tretinu bolseviku. Protoze nic jineho nez bolsevicky zakon to neni.

0 0
možnosti
Foto

H19a84n78a 23V98l41k89o88v38á

17. 11. 2016 18:51

Dnes s Vámi do puntíku souhlasím. Návrh je pitomý a vesměs to víme všichni napříč politickým spektrem. Poslanci za ČSSD to zřejmě udělali v nějaké smrtelné křeči (Josefe, odpusťte upřímnost), poslanci za ANO z čirého populismu. A z čirého populismu budou ustupovat od názoru.

Neodpustím si osobní poznámku. Měla jsem manžela, který se řídil heslem "Nikdo ti nedá víc než já ti mohu slíbit." Vychovávám děti raději sama. Respektive jedno, starší dcera už je dospělá. Ale pamatuje si.

0 0
možnosti

Tak já pevně věřím, že to smrtelná křeč ještě není, ale omlouvat se kvůli tomu rozhodně nemusíte. :-)

0 0
možnosti

J54a58n 78H69r78u12z96a

17. 11. 2016 15:15

Poslanci ČSSD se řídí názorem svého sekretariátu a poslanci ANO to mají ještě jednodušší. Tam rozhoduje jen majitel strany, vůdce a chlebodárce. ;-D

6 0
možnosti

Je to správná připomínka. Měli bychom si dobře zapamatova tyhle kašpary, kteří své podpisy odválávají už druhý den:-)

4 0
možnosti

Karma. Vystizeno presne.

2 0
možnosti

Nic nového. Do stejné kategorie spadá i včerejší prohlášení staronového šťastného předsedy senátu Štěcha ke svému podpisu pod omluvným dopisem čínským soudruhům: kdyby prý věděl, co to vyvolá, nikdy by to nepodepsal. :-))

A jak byli i s Hamáčkem překvapení, že se to neutajilo. Fakt slizouni. I když jsme na podobné kotrmelce u socdemáků zvyklí ;-)

5 0
možnosti

Lidi jsou pořád stejní. Mnozí odvolávali své podpisy na prohlášeních "obyčejných lidí" z první poloviny roku 1968, další z nesouhlasu se vstupem vojsky, jiní z Dva tisíce slov či Charty. Mnohým prostě bližší košile než kabát. To bylo, jest a bude.

2 0
možnosti

V tom máte pravdu (bohužel).

0 0
možnosti
Foto

Vás to překvapuje? Buď moc nesledujete politické dění nebo máte/měl jste růžové brýle mámení.

3 0
možnosti

To, že o něčem napíšu blog, ještě neznamená, že mě to až tak moc překvapuje. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik