Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každému musí být jasné, že v tisku presentované názory pana Koniga musí korespondovat s názory šéfů z německé cyklistické stáje Bora a určitě mu to posílilo sportovní postavení v týmu. Staré známé "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej!" bylo podpořeno otázkou kolegy novináře, který to má v iDnesu asi stejně. Zatahování politiky do sportu je taky stará dobrá tradice, například při bojkotu sem tam nějaké Olympiády. Nic nového pod sluncem.

0 0
možnosti
TV

Karma. Prakticky píšete to, na co jsem myslel, když jsem rozhovor četl. Příště by se mohli chytit třeba s Vávrou Hradilkem za ruce a dělat dvojrozhovor. Jejich názor jim samozřejmě neberu. Abych nebyl spatne pochopen.

2 2
možnosti
KB

K82a34r46e15l 88B55o66č15e68k

27. 11. 2016 10:26

Ano. Tolik chyb v jednom článku jak od Koeniga, tak od redaktora, tak od idnes. Ve sportovním rozhovoru se sportovcem se přeci má ptát redaktor jenom na sport, protože politické názory, jeho soukromý život nebo cokoliv jiného než sport, přeci čtenáře nemá co zajímat. A když už sportovec odpovídá na dotaz, tak by měl mít jenom ty správné názory a ne takové, které jsou "úsměvné". Hlavně by neměl dehonestovat prezidenta. Tohle je chybou šéfredaktora, že vůbec povoli tento článek ve sportovní rubrice. A chybu dělá i idnes, které jakou soukromé médium by mělo okamžitě u takového článku dát prostor i pro vyjádření nějakého jiného sportovce s přesně opačným názorem, aby tato vyjádření byli vyvážené. Redaktora, šéfredaktora a idnes bych nahlásil na příslušné ministerstvo za porušování spravedlivých a vyvážených informací.

5 0
možnosti
PN

Kdybyste milé sluníčko umělo číst, možná byste si všimlo, že autor tu nechutnou propagandu nechfe zakázat, jen se ji opovažuje kritizovat. Říká se tomu svoboda slova.

2 3
možnosti
RH

Nejhorší na aktivistech z kultury a sportu je, kdy nemají názor páně Nožičky. Že?

4 3
možnosti
PN

Když myslíte, myslete si to. V opačném případě doporučuji příště lépe číst

0 2
možnosti
Foto

Tak proč ten článek vlastně vznikl když neupíráte právo Kőnigovi vyslovit jeho názor??

Prostě novinář se zeptal na politiku , dotazovaný odpovídal.

Nic víc, nic míň.

Nedělejte z komára "vemblouda!

7 7
možnosti
JN

Já jsem prostě přesvědčen (jak píšu i v posledním odstavci mého blogu), že rozebírání politiky do sportovní rubriky jakýchkoliv novin nepatří (pokud se tedy nejedná o politické problémy, přímo související se sportem - o což se v případě rozhovoru s panem Kőnigem nejednalo). Nic víc, nic míň.

6 2
možnosti
LB

Jinými slovy: pan Nožička volá po zavedení cenzury.

Sportovec podle něj může zemi reprezentovat, ale nemá právo veřejně vyjadřovat své názory. Pozoruhodné!

5 9
možnosti
JN

"Panu Kőnigovi samozřejmě právo na vyjadřování jeho politických názorů neberu (byť například jeho tvrzení ohledně toho, že nám prezident Zeman údajně dává najevo, že kouření ve velkém neškodí, mi přijde trochu úsměvné). A přestože s většinou jeho politických názorů nesouhlasím, jako českému cyklistickému reprezentantovi mu budu i nadále držet palce a moc mu přeji, aby mu sloužilo zdraví a mohl zopakovat své dřívější úspěchy na Tour de France či Giro d ́Italia, zmíněné v úvodu článku."

Pro jistotu jsem zde pro názornost zkopíroval celý předposlední odstavec mého článku - víc myslím není třeba dodávat a každý nechť si učiní na váš pozoruhodný příspěvek názor sám. 8-o

11 3
možnosti
ZB

Vy politický názor mít mužete a sportovec ne?Vy na iDnes dostáváte prostor veřejně hlásat svoje názory a sportovci se vyjadřovat nesmějí?Řekl bych,že problém bude pouze v tom,že sportovec má jiný názor než Vy a kritika Zemana a Ruska je ve Vašem vidění světa skoro zločinem...

3 4
možnosti
JN

Já někde tvrdím, že sportovec politický názor mít nemůže??? Už to zde píšu asi potřetí: zkuste si ještě jednou (a pomaleji) přečíst předposlední a poslední odstavec mého článku...

8 3
možnosti
FV

Nedávno jsem myslel, že jste sportovec, pane Nožičko. Nejste. Vy ne.

6 8
možnosti
JN

Pane Veselský, Vy sice bývalý vrcholový sportovec jste (dle toho, co jste psal v některých dřívějších diskusích), ale po tom, co jste nedávno např. předvedl v diskusi pod článkem paní Jandové, bych řekl, že smysl pro fair play i respekt ke svým "soupeřům" Vám zcela chybí. :-/

9 2
možnosti
Foto

Ale faktem je, že jste dobrý když investujete peníze na čtení něčeho co slouží jednomu člověku pro prosazování jeho zájmů, ať už ekonomických nebo politických. Já vždy myslel že u nás učitelé musí škudlit každou korunu.

5 6
možnosti
JN

Vaše starost o české učitele je pane Flaško opravdu dojemná, ale tak zle na tom opravdu nejsou. Ale když vy jste nepochybně velmi bohatý, tak co Vám brání v tom, abyste vydával vlastní noviny a prosazoval zájmy své? ;-)

7 5
možnosti
PK

Dnes jsem na rozpacích. König či Soukalová se vyjádřili, Soukalová naivněji. Lidi si udělali názor, nad Soukalovou se spíš pousmáli její naivitě a život jde dál. Nejsem žádný zemanobijec ale svým jednáním k současné situaci Zeman dost negativně přispěl. To nemůžete popřít.

6 2
možnosti
JH

Nic proti kritice kohokoliv, ale důležitě vykládat, že kdyby mě snad někam pozvali, tak bych nepřišel, je směšný, ale pravda, zase se pěkně zviditelnila.:-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik