Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Nozicko, kdyz uz prectu nadpis, tak budu dobovy - Vase schopnost cist a interpretovat statistiky je bud nulova, nebo na nas jdete jako Goebbels. TOP 09 ziskala (nekde v koalici) ve VSECH krajich krome JEDINEHO vice, nez 3.4%, nekde dokonce VYRAZNE vice.

0 0
možnosti

Tak si pane Caho místo těch silných slov klikněte zde:

http://volby.idnes.cz/kraje-2016.aspx

- je tam jasně uvedeno, že v rámci celé České republiky získala TOP 09 3,4% hlasů

0 0
možnosti
Foto

H67a90n30a 33V77l39k84o63v44á

29. 11. 2016 19:00

Tak nebudu se přít o jistou teatrálnost pana Kalouska nejen v této kauze.

Nicméně jako entitu, která 95% svých plateb přijímá bankovním převodem mne EET uráží. Až dojde řada na mne, obešlu klienty informací, že v hotovosti u mne platit nelze a možné je to pouze bankovním převodem nebo poštovní poukázkou na účet.

Nejsem blázen abych s sebou tahala jakýsi stromeček, který v prostorách kde působím nebude mít připojení...

Líto je mi jen mých známých např. lékařů, kteří platbu v hotovosti vyberou tak 10x do roka a tato povinnost se na ně vztahuje též. A v hotovosti platí klienti, kteří téměř s určitostí složenku nezaplatí...

3 0
možnosti
Foto

H39a15n35a 12V14l65k40o65v92á

29. 11. 2016 19:02

Pardon - ne stromeček, ale stromeček...

0 0
možnosti
Foto

Pane Nožičko TOP 09 neměla v krajských volbách 3,4%, ale kolem 5 %. V těch 3,4% jsou jen ty kraje kde kandidovala sama-v něktrých kandidovala v různých koalicích-celkem by to bylo kiolem 5% a to bez jejich tradičně nejsilnějšího regionu-Prahy.

Získala v Krajských volbách tolik co předtím v krajských volbách a v parlamentních pak měli kolem 12%.

Relevance průzkumů je u nás kapitola sama pro sebe-v jednom termínu se liší průzkumy agentur tak diametrálně, že náhoda to jistě není, ale i tak ve všech TOP09 vychází přes hranici pro parlamentní volby.

O TOP09 tedy strach mít nemusíte-do parlamentu se dostanou:-)

A ano pan Kalousek byl v roli ministra financí úspěšný. Zvýšení DPH od něj možná nebylo populární, ale umožnilo v krizi ještě více nezvýšit zadlužení a rozjet důchodovou reformu-navíc bylo dočasné a od roku 2015 mělo dojít k jeho snížení. Zvláštní spíše je, že současná vláda opětovnému snížení zabránila-tedy fakticky DPH od roku 2015 zvedla ( což vám očividně nevadí) přestože důchodovou reformu zrušila a výkon ekonomiky je příznivý.

Mimochodem za největší úspěchy dosud považuje Babiš, že máme prakticky nulové úroky na státní půjčky-je to ještě zásluha Kalouska-klesly již za něj a těsně po tom co skončil a chválí se lepším řízením likvidity což je možné díky projektu státní pokladny-tedy opět díky Kalouskovi, který ji zavedl.

5 4
možnosti

Tak Kalousek jako herec nemá na pravici, ale ani na levici konkurenci a proto je využíván. Fiala jako řečník a ovlivňovatel davu je nula, ale každý jsme v něčem lepší a naopak. Myslím si ale, že Kalouska teď dorazí Robejšek s miliardami Dospivy v zádech. Tím neříkám, že Kalousek v něčem nemá pravdu

4 1
možnosti

Nezlobte se na mě, ale s těmi daněmi má pravdu. Proč se zpátky nesníží na původní hodnotu, když je po krizi? Většina voličů je ale bohužel hloupých, tak to budou házet dokola Sobotkům a Babišům, ať se děje cokoliv.

8 0
možnosti

Já bych se zrovna tak mohl zeptat, zda je opravdu dobré zvyšovat daně v době krize, kdy je naopak potřeba oživit ekonomiku - řada ekonomů tvrdí, že nikoliv.

3 1
možnosti

..... von je vůůůbec v poslední době zmatenej,- nový logo TOP 0,9% zní vopravdu šíleně, maskot Karel už enem chrápe a ten zbytek partaje je nepoužitelnej ! Von už vážně ani tem strašením nikeho nedojímá V !

5 4
možnosti
Foto

Pravda Petře, pravda!!!!!!!!!!

2 0
možnosti

V médiích dostávají prostor lidé, kteří :

1. jsou ve vysokých funkcích a tedy je jaksi není možné vynechat

2. zaujmou, a nemusí to být zrovna pozitivně - mají jasný názor (se kterým můžeme a nemusíme souhlasit), mnohdy konfliktní, který vyvolá zájem, diskusi, odezvu

3. rozumí k problematice a mají k tématu co říci - zpravidla na vyplnění vysílacího času

Hromadné sdělovací prostředky jsou taky jenom byznys - divák se podívá na skupinu ad1), ale sledovanost zvyšuje skupina ad2). Poslední skupina oslovuje jenom naprostou minoritu, která opravdu ví, o čem je řeč.

Kam patří Kalousek, je jasné. Dostává prostor z titulu sledovanosti - zajímají se o něj příznivci i odpůrci. Takže je v televizi často a tak to zůstane i nadále. A navíc : na rozdíl od toho současného ministra financí aspoň ví, o čem mluví.

8 1
možnosti

Nemějte to Mirdovi za zlé. Trochu soucitu by to chtělo.Topící se stébla chytá. Volič si to už nějak přebere.

6 2
možnosti
Foto

V tom titulku lžete, ale u vás nic divného. V diskusích to děláte také

3 6
možnosti

Paní Jandová, když něco takové napíšete vy, tak je to akorát naplnění známého rčení Zloděj křičí chyťte zloděje.:-)

Jinak vysvětlení toho, v čem konkrétně v titulku lžu, by nebylo? 8-o

4 2
možnosti

Kalousek je ukázkový příklad, co z člověka udělá chlast. Rv

4 4
možnosti
Foto

Zeman by mohl vyprávět :-/

3 5
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik