Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H97a41n82a 70V21l89k91o39v10á

10. 12. 2016 10:31

Pane Kopřivo, vy se neustále oháníte "neznalostí" ostatních diskutujících ohledně toho či onoho....Kdybych měla věřit tomu co o sobě naznačujete, myslela bych si, že jste právník říznutý středoškolským učitelem s vlastní nadnárodní firmou:-P S ohledem na to, že jsem vcelku realistka vám tenhle profil internetového diskutéra nevěřím (ani jedno z těchto zaměstnání nedává prostor trávit na internetových diskusích tolik času kolik jim vy věnujete). Navíc se velmi často pletete, aktuálně v mentalitě šestnáctiletých spratků. Účast v nějakém programu proti šikaně jim bude tak akorát k smíchu a většímu přesvědčení o vlastní nedotknutelnosti.

1 0
možnosti

Dobrý den paní Vlková. Je skvělé, že jste věnovala tolik času mému profesnímu profilu, který se snažíte vyčíst s mých příspěvků, jako z kávové sedliny. Těch kluků jsem se nezastal, jejich chování už vůbec ne. Jen poukazuji na platné právní normy, které jsou v souladu s mezinárodními dohodami, k nimž se připojila ČR. Je s podivem, a ukazuje to na kvalitu našeho školství, když o tom učitel nemá páru. Pěknou sobotu i vám.

PS: měli je popravit.

2 1
možnosti

Denně soudy pro mládež vydají desítky rozsudků a usnesení v daleko závažnějších případech. Proč je najednou takový žalozpěv po tomto usnesení. Že by se někdo vozil na mediální vlně?

1 2
možnosti
Foto

Přímá souvislost s její smrtí se neprokázala,přesto si myslím,že dlouhodobě žít v takovém stresu mělo na zkrácení jejího života vliv.

4 0
možnosti

Přesně tak, jsem téhož názoru.

0 0
možnosti
Foto

Je to divné, ale musím s vámi tentokrát souhlasit. A karma samozřejmě R^

0 0
možnosti

Díky a já myslím, že to nic divného není. To, že se spolu skoro nikdy neshodneme v politických názorech, neznamená, že se spolu nemůžeme shodnout např. v názorech na školství nebo na některé společenské otázky.

Byť je zde pár nejmenovaných diskutérů, kteří chtějí být kritičtí vždy a za každou cenu. :-)

0 0
možnosti

Jednoduchý dav chce vidět krev. Jak píšete, příčinná souvislost nebyla prokázána, takže zbyla jen šikana. Myslíte si, že jsou ti kluci navždy odepsaní? Že už z nich nic nebude? Tak je vystavime mediálnímu a veřejnému lynči? Víte jako pedagog, co je to úmluva o právech dítěte? Jako pedagog byste jí měl znát a respektovat.

2 3
možnosti

Ne, jedná se o to, abychom znali rozhodnutí soudu. Identita šikanistů je nám vcelku ukradena. Výrok soudu je to důležité.

4 0
možnosti

Tak hlavně, že není problém ruský doping. O tom jste taky psal. Prostě střílíte hodně, ale hodně často vedle. Skoro mi připomínáte jednoho komunistickýho starostu.

1 6
možnosti

A jak téma ruského dopingu souvisí s tímto blogem? Fakt nevím, kdo tady střílí vedle...

3 0
možnosti

Všichni jsou chráněni zákonem, jen postižený ostrouhá. Tady je namístě takový neřád nazývat pseudohumanizmem. Inu, co chceme, když všude jsou nalezlí hlasatelé politické korektnosti a multikultury? Nejdříve je třeba tyto veleškůdce dostat ven (nevolit je, upozorňovat na svinstva...) a pak ten zaneřáděný Augiášův chlív začít čistit. Věru, práce hodná Herakla.

4 0
možnosti

Postizena je mrtva....

0 1
možnosti

R^R^R^ Malí tyrani jsou produktem slabých rodičů a slabého školství. Šikana je tyranství a je potřeba se jí postavit bezpodmínečně. I tím, že šikanizující odhalíme a veřejně se proti nim postavíme. Bagatelizovat jejich činy nebo je skrývat je cestou do pekla. Příště nám rovnou podříznou krky.

5 0
možnosti

Škoda, že jste neprožila za socialismu základní vojenskou službu, a nebo možná by stačilo prožít si pár let během střední školy na internátě. Asi by jste byla nucena některé své názory podstatně korigovat

1 0
možnosti
Foto

Jednou je takový zákon (neříkám, že je dobrý), tak co s tím?

2 3
možnosti

Nóó... třebáá... upozorňovat na nesmyslnost toho zákona?

1 0
možnosti

Karma, pane Nozicko.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS