Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H59a68n87a 15V31l74k28o55v60á

19. 12. 2016 15:16

Pane Béreši, má odpověď na vaši invektivu, že něco je chucpe byla smazána. Sice jenom "mimo téma", nicméně vaše invektiva zůstala, proto zopakuji - o rodinných konstelacích jsem nejen četla, ale prošlo jimi i několik mých kamarádů - povětšinou se obrátili na "lektora" či "kouče" v okamžiku nějaké životní krize. To, co dostali neodpovídalo slibovanému a už vůbec ne sumě, kterou zaplatili.

Ono je to totiž tak - pokud tyto konstelace zařadí vystudovaný psycholog do nějaké terapie, může to mít i smysl. Pokud to provádí nějaký rychlevykvašený "lektor", popř. "kouč", je to - vašimi slovy - chucpe.

Omlouvám se autorovi za příspěvek mimo téma, diskutovala jsem k tématu, ale tuhle válku rozjel pan "kouč" Béreš.

0 0
možnosti

V pořádku a s poslední větou souhlas.

0 0
možnosti

No, máte smůlu, pane Nožičko; sešla se Vám tady parta sluníček a demagogů. Nicméně svou hloupostí nechávají vyniknout ty, kteří argumentují a znají. Nediskutující čtenář se může poučit a snáze si oddělovat zrno od plev.

Jestli někdo polemizuje nad tím, že to, že dvanáctiletý cucák sestavuje bombu, není iniciace z muslimské nauky, pak je nutno hledat příčinu: hloupost? absolutní neinformovanost? záměr v něčí prospěch? zábava formou provokace? No, ať se každý najde sám.

2 0
možnosti

Mily autore, napsal jste o Tom diteti protoze je iracan, nebo ich!i vadi nenavisti ke vsemu nemeckemu a evropskemu?

Napisete nekdy o vychodoevropskych teroristech, co v nemeckych mestech prepadavaji starenky, srazi zeny z pohyblivych schön a okradalo je o kabelky, ceskych lupicich v Oberfranken ci najezdech ceskych zlodejskych Band do nisaska?

0 1
možnosti

Ale, ale, už zase oblíbené...a vy taky bijete černochy!....

Přesto, že je snaha statistiky tajit, je zřejmé, že s nárůstem muslimských migrantů a nejen v Německu, výrazně stoupl počet určité kriminality. A to se mnohé případy vůbec nevyšetřují.

Jistě, v majoritě je standardní % kriminality, ale to je se stávající muslimskou komunitou a ještě více s přišedšími, nesrovnatelné!!!

1 1
možnosti
Foto

A co všechno tedy ukazuje případ dvanáctiletého německého muslima, který chtěl vraždit? V článku jsem se to nedočetla.

2 1
možnosti

Umíte si představit, že český 12-tiletý kluk bude sestavovat bombu, a ještě opakovaně?!!

Zkuste si odpovědět, co asi dvanáctiletého muslima k takovému činu dovedlo. Polovina článku by Vám měla stačit, abyste si sama odpověděla.

3 0
možnosti

A jednoho dne se budou všichni vítači divit, jak je možné, že jsou budovány internační tábory pro celé rodiny...

2 1
možnosti

Takový hezký adventní článek, plný lásky, míru a pokoje. Musel jsem dát karmu, prostě to jinak nejde :-P

6 1
možnosti

A někteří zdejší šiřitelé "pravdy a lásky" se zde v plné kráse předvedli i v čase adventu... ;-)R^

2 0
možnosti
Foto

H47a23n21a 13V51l47k94o13v12á

18. 12. 2016 8:47

Na tom je nejhorší, že tady by nepomohlo ani snížení trestní hranice. ve dvanácti je člověk skutečně ještě dítě a až tam tu hranici posunout nelze...A tak kluk může pokládat batohy do aleluja a společnost je proti tomu bezbranná.

5 1
možnosti

Přesně tak. Podle zprávy agentury DPA byl sice nyní ten kluk předán do rukou úřadu pro péči o mládež, ale zda to pomůže v jeho převýchově, k tomu jsem spíše skeptický...

3 0
možnosti

..... tak pokrok to bezesporu je,- už nejsou "frustrovaní" ale "zradikalizovaní" !,- horší už može byt enem frustrovanej a ešče k temu zradikalizovanej islamista,- ...... no maj v tech Němcích pěkně našlápnuto VEU !

8 0
možnosti

D21a67v76i25d 60V47l65k

17. 12. 2016 22:49

Nějak mi tam chybí nějaká myšlenka , nebo závěr, nebo snad pointa? Co jste vlastně chtěl říct? Nebo to byl blog o tom, že někdo napsal článek a někdo o tom diskutoval? Třeba by mne zajímal Váš názor učitele, jak by měl být takový kluk potrestán, nebo raději snad napraven a jestli to vůbec jde a co by společnost mohla udělat, aby se mladí kluci takhle neradikalizovali?? K čemu je blog, který pouze konstatuje to, co jsme už všichni četli jinde?

5 3
možnosti

To jste opsal od pana Pokorného? ;-)

Já myslím, že kdo chce, ten tam tu pointu vidí a blog jsem chtěl pojmout především jako zamyšlení nad tím, jaké jsou důsledky multikulturarismu či migrační vlny z Blízkého východu pro současnou Evropu.

8 3
možnosti

Tak mě napadlo, že kdyby měl takhle vymletej mozek z nového DOOMa, tak to by už DOOM zakázali.

DOOM nicméně je od zvlčilé mládeže, zatímco náboženství je od předků, ke kterým musíme chovat úctu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik