Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Meryl mluvila hezky a lidsky, a reakce Trumpa na ni byla víc než trapná.

Asi si budou se Zemanem rozumět. Stárnoucí, ješitní a sprostí dědkové.

8 5
možnosti

A neměl by být slušný i ten prezident?

4 0
možnosti

J55a28r81a 37R71a28n28k

9. 1. 2017 21:28

Pokud ten klaun tvrdi o Meryl Streep, ze je "overrated", co pak mame rikat o jeho schopnostech, kdyz se spolehal na otce, ze ho dostane ze "slamastiky", ze ho vyplati z kasin, ktera bankrotovala. Stale jeste se tahne soud, kdy nezaplatil polske zedniky na stavbach sve "tower" to vse muzete najit na netu, ale koho z Vas to zajima, kdyz si tak moc prejete, aby to Vadimirovi vyslo - dostat klic k Americe ;-)

7 5
možnosti

Vladimírovi to už vyšlo. Teď mu to ještě může vyjít v Holandsku, ve Francii, v Německu i v tom zaostalém Česku. Máte nějaké zaručené tipy, jako jste měla před referendem v UK, nebo prezidentskýma volbama v US? Jen abych věděl, jak si vsadit.

4 2
možnosti
Foto

Souhlasím, "... někteří lidé jsou schopni téměř až hysterických reakcí " - no, sice trochu krkolomná věta, ale asi platí ... především na některé místní blogery - jejich opakovaná snaha ochraňovat stále dokola toho "svého" prezidenta, je vskutku už hysterická; čím to asi bude;-D Minimálně ti naši herci měli 100% pravdu, a opakovaný jekot hysterických fanoušků, to jen dokazuje.;-DRv

7 6
možnosti

Tak když to říkáte vy... ;-)

Akorát: není těch smajlíků pane kolego blogere nějak málo? Bývával jste lepší... ;-)

4 3
možnosti
Foto

Také jsem včera ten film shlédla. A těšila jsem se něj - mám ráda tu atmosféru. Nicméně mi velmi důležitá přišla věta chvíli před koncem (necituji přesně) - hlavně si děvenko uvědom, že jsou to příběhy - někde něco přidáš, něco ubereš....

3 4
možnosti

S tím samozřejmě souhlasím - jak to bylo vše ve skutečnosti, těžko říci... Ale i tak ten film hodnotím velmi kladně.

3 0
možnosti

L27e95n98k16a 62L35e59o84n

9. 1. 2017 18:55

Vyjadrit svuj kriticky nazor, to k demokracii patri. Pokud je adresat one kritiky co k cemu, tak se nad nim zamysli a treba i uzna, ze na nem neco je. Meryl Streep nikoho nijak neurazila, naopak krome jineho vyjadrila sve zdeseni nad tim, jak Trump pred kamerou neomalene napodoboval gesta postizeneho novinare. Takove chovani je neomluvitelne, zvlast pak od cloveka, ktery se v te dobe uchazel o post americkeho prezidenta. Meryl svuj proslov podala s gracii a vyjdarila tak pocity nejenom celebrit, ale spousty dalsich lidi. Uz tady nepisete, jak Trump reagoval na jeji slova, to uz jste si neprecetl? Zase jeho dalsi vztekly vykrik pres Twitter, kde mimo jine prohlasil, ze Streep je jedna z nejvice precenovanych herecek v Hollywoodu (jiste, protoze nikdo vice zaslouzenych nominaci na Oskara nema) a ze se nijak postizenemu novinari neposmival... Hmmm, doporucuji shlednout ten jeho vylev a potom delat zavery nad reakcemi celebrit.

9 3
možnosti

Konkrétně s projevem Meryl Streepové žádný zásadní problém nemám. S projevy některých jiných umělců, zmíněných v článku, však ano (myslím, že zrovna tak není úplně fér vybrat si z celého článku jednu větu a na základě ní celý článek zkritizovat).

5 5
možnosti

Za me karma. Z nejakeho duvodu ma rada umelcu pocit, ze vedi lepe nez jini, co je spravne, pravdive a humanni. Z povahy jejich prace (herectvi, zvysena emocialita) pak radu veci berou spise emocne nez rozumove, cimz jsou pro me ve spouste veci "neduveryhodni", kdyz to reknu takto nestastne.

8 7
možnosti
Foto

Prohlédla jsem si Trumpův výstup, kde imitoval postiženého novináře a vybuchla jsem v záchvat smíchu a pláče najednou nad jeho příšernou psychomotorikou ale i nad tím, jak málo je schopen kontrolovat své náhlé impulsy, což vyvolalo kritiku M. Streepové. Doufejme, že na sobě budoucí prezident zapracuje, vezme si nějaké psychoterapeuty anebo kouče a zklidní se. Protože jestli toto divadýlko předvede na summitu G20, tak si budou všichni ťukat na hlavu.

5 2
možnosti

P33a71v88e72l 72K65r13á35l

9. 1. 2017 17:31

Jako učitel bych měl obrovský problém se lží,nenávistí,pomstychtivostí,a zlodějstvím.Tyto vlastnosti bych svoje žáky odnaučoval,a nedával za příklad člověka,který vše výše zmiňované má

6 5
možnosti

Vážený pane, já žádného politika svým žákům za příklad nedávám - už proto, že neučím občanskou nauku, ale informační technologie. Ono navíc najít v našich končinách politika, který nikdy nelže, by byl dost možná problém.

Akorát by mě zajímalo to vámi zmiňované zlodějství: co konkrétně dle vás Zeman ukradl? 8-o

8 2
možnosti

P80a16v58e13l 34K59r47á74l

9. 1. 2017 17:22

Ne každý unese prezidenta opilce a lháře.A popravdě,jako učiteli by mi to vadilo dvojnásob

8 7
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,91
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik