Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H93a84n39a 58V88l31k84o46v27á

19. 1. 2017 14:35

Gratuluji k výběru. Vlastně je to poprvé co jsem zaznamenala Váš článek v zaujálech.

A co se týká pana Teličky, nedokážu si představit nic zbytečnějšího než českého europoslance. Snad jen českého eurokomisaře nebo českého místopředsedu.

1 0
možnosti
JN

Tak já myslím, že mě tam vybírají docela často - předtím jsem tam byl v neděli (s článkem o 40 lidech, kteří se přišli rozloučit s Schapirem ). Ale přesto dík. :-)

0 0
možnosti
VV

Jo zavist je jedna z nejosklivejsich ceskejch vlastnosti. Kdyby pan Telicka mel v Bruselu prumernej ceskej plat, nikomu by nevadil. Dokonce ani jeho rodice ci drivejsi prace.

0 0
možnosti
Foto

H70a22n81a 66V20l50k82o96v82á

19. 1. 2017 14:38

Opět prost argumentů sdělujete, že Češi mají ohavné vlastnosti. Proč tedy, podobně jako paní Rank, na českých serverech a diskusích trávíte tolik času?

Máte nějaký mindrák a potřebujete si ho léčit?

A co se týká pana Teličky - pročtěte si diskusi, popřípadě jeho životopis (i předrevoluční) a pochopíte, že vina není v těch druhých...

1 0
možnosti
Foto

Telička je "vyfutrovaný" správným partajním přístupem. Jeho rodiči nebo alespoň tatínek byli nomenklaturní komunisté a odtud jeho kontakty i znalosti jazyků.

A podobně na tom je, co se rodinného zázemí týče, i Jan Švejnar, který "emigroval" v roce 1970 na diplomatický pas od svého tatínka.

3 0
možnosti
VV

Dobre ze to pisete.

Doufam ze i ostatni pochopipi zaklyd vaseho uspechu v minulem rezimu.

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím! R^

Pan Telička hájící zájmy pana Teličky je pouhou "neblahou shodou okolností" také z Česka (Čechem už dávno není a pravděpodobně se za svůj "nízký" původ v Bruselu víceméně i stydí).

O to intenzivněji teď od něj zajisté budeme moci očekávat jeho poučování, co si máme o EU myslet a co je to jediné správné a přípustné.

6 0
možnosti
MB

Vzhledem k tomu, že místopředsedu má každá druhá země EU, tak v tom zase nic tak úžasného a mimořádného nevidím.

Soudě podle několika vyjádření Teličky se lze domnívat, že to je takový americký řiťolezec. Kandidoval za ANO. Zahraniční politika ANO je vůbec naprosto nejasná. Je tam velký rozptyl zahraničně-politických orientací, ale podle mého názoru by každá strana (i hnutí) měla mít jasný názor i v této důležité oblasti, aby se mohli voliči lépe orientovat. Ekonomika není všechno.

1 0
možnosti
PB

.... mňo, nebylo by vod věci zmínit plat euposlance a příplatky, které přináleží funkci místopředsedy euparlamentu,- potem bysme viděli ten "českej úspěch" z trochaj jinýho úhlu ;-D !

4 0
možnosti
Foto

Nepotřebný člověk, jako ostatně každý parazit politik.

6 0
možnosti
MC

Ano ti jsou na levém spektru politické osy. Solidarita je více než postačující ve vlastních frakcích pravicových stran. levicoví vůdci jsou a zkázou všech národů a strůjci nespravedlivých válek. Jsou virem a nakažlivými nemocemi všech svobod, dohod a smluv ve všech uskupeních.

0 0
možnosti

Ještě jste ve výčtu Teličkovy kariéry zapomněl na to, že v době, kdy už nebyl eurokomisařem a ještě nebyl europoslancem, byl vlivným lobbistou. Třeba za Bakalovy peníze velmi účinně přesvědčoval v Bruselu, že prodej 47 % akcií OKD českou vládou do Bakalových rukou byl zcela v pořádku. Babišovy noviny ten prodej nyní silně kritizují, ale na pana Teličku, současného zaměstnance pana majitele, si pochopitelně vůbec nevzpomenou.

25 0
možnosti
PA

P47e40t45r 70A80g20u71l37á87r

18. 1. 2017 21:03

Nějak si nemohu vzpomenout čím za celou svoji karieru Telička přispěl ČR nebo daňovým poplatníkům.

16 0
možnosti
SB

Jo, úžasný úspěch pro Teličku, malá domů bude v milionech.

21 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 40,00
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik