Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P48a70v92e41l 85H45o35r35á89k

29. 1. 2017 15:11

Proboha, tak proč se na to díváte. O té reportáži, kterou jsem neviděl, bych mohl poreferovat úplně stejně, jako jsme museli v tzv. "aktualitách" za socíku na střední škole informovat o tom, co jsme si přečetli v Rudém Právu. Člověk na titulní straně uviděl fotku líbajícího se Husáka a Kadára, na titulku že to bylo v Maďarsku a mohl o tom hovořit klidně deset minut. Ještě dnes bych asi dokázal.

0 0
možnosti

To, že v některých věcech dávám Zemanovi a Trumpovi za pravdu, ještě neznamená, že jim budu zobat z ruky. Pro mne jsou to oba především ješitní a arogantní křupani. Vidět ten Zemanův přiblblý úsměv, když světu oznamoval, že ho někteří novináři považují za českého Trumpa, to byl pohled pro bohy. A když si nakonec i Babiš přihrál svoji polívčičku, že už loni v lednu psal Trumpovi, to už bylo na poblití ... :-/

2 2
možnosti

..... jako obvykle, takže nic novýho,- škoda!, sem se bál že mi unikl superpořad;-D

4 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, když si uvědomíte, ve kterém okamžiku se česká internetová komunita tak hystericky přiklonila na stranu Trumpa. Bylo to tehdy, když se pochvalně vyjádřil o Putinovi. Od té doby v něm rudoši vidí naději pro své rejdy. Další část internetových " inteligentů " řičí nadšením nad jeho plány proti imigraci a muslimům.

9 11
možnosti

Myslím, že ho Klvaňa vystihl celkem přesně.

4 12
možnosti

Ani písmenko z toho, jak Klvaňa popsal Trumpa, nesedí na Sobotku. Proto taky Sobotka nemůže nikdy být opravdový velikán.

1 1
možnosti

Kdyby v CT nemluvili, tak jak maji nekolik poslednich let v mode, zacal bych mit pocit, ze neco je spatne.

8 0
možnosti

Objektivní je totiž pouze reportáž, která se líbí příznivcům Trumpa...

8 18
možnosti

Objektivní je ta, která o někom neuvádí jen to špatné, nebo "špatné". Pokud tu zaujatost u ČT nevidíte, je to celkem smutné, ať už jste příznivcem kohokoliv. Ale že je to do očí bijící už potvrdila i RRTV. A že ta si před ČT drží hodně velký odstup.

19 0
možnosti

Babiša bych s Trumpem nesrovnával. Mnohem spíš s Berlusconim.

Ale jinak souhlasím. :-)R^

5 0
možnosti

:-)......Viděl jsem to také, KLvaňa nepřekvapil, jako obvykle! R^R^R^

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS