Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

třeba to tak bude vyhovovat taky některým španělským či evropským fandům - ateistům;-D

1 0
možnosti
PS

Další smutný střípek do mozaiky islamizace světa a projektu multikulti.

12 0
možnosti
KB
TV

Karma. Sam kroutim hlavou o 360 stupnu..ackoliv chapu, ze money talks...

2 0
možnosti
PF

P32e64t97r 13F26a84b22i72á29n

26. 1. 2017 19:16

Přijde mi to jako praktiky CIA za studené války. Ani bych se nedivil, že celou aféru podnítili politici jen proto, aby Evropani snáze přijali uprchlíky, kde Real M. je dobrým šiřitelem změn názorů, protože má miliónů fanoušků.

1 0
možnosti
PF

P16e87t12r 23F37a17b12i84á34n

26. 1. 2017 19:18

A přeci jen, politika je nastavena všude v Evropě na veřejné mínění kvantity lidí.

0 0
možnosti
JH

Je to příklad pochabosti. Pokud nás, tedy Real Madrid, chcete abychom někde v muslimských zemích hráli, tak tam budeme hrát v dresech, které jsou autentické. Pokud se vám to nebude líbit, hrát tam nebudeme. Problém nastane při MS v Kataru, jakási komise FIFA složená, Bůh ví z koho, to rozhodla. To je ta cesta, kterou se Evropa ubírá ke své záhubě,

14 0
možnosti
KC

Když jde o peníze, všichni lidé jsou stejného náboženství.

Voltaire

14 0
možnosti
JL

Na to by muslimové odpověděli jednoduše: Ano, budete odstraňovat kříže. - Jeden francouzský muslim řekl, že se Le Penové nebojí, protože jich muslimů už je v zemi příliš mnoho. - A tom je tento příběh. Chcete mít v zemi tolik muslimů, že vám v rámci demokracie začnou diktovat podmínky?

26 1
možnosti

Víte, kolik žilo dřív v Německu Židů? :-/

1 0
možnosti
Foto

Zase jste autore uvedl jen to co se vám hodilo, aby jste mohl podpásově napadat. Takhle funguje rozeštvávání. Jaký z toho máte prospěch?

Real Madrid pozměnil své tradiční logo kvůli novému sponzorovi. Klubový znak by měl postrádat tradiční křesťanský křížek. Ten musí zmizet kvůli novému tříletému kontraktu kvůli partnerství s Národní bankou z Abú Dhabí. Španělští fanoušci se přesto nemusí bouřit. Inovovaný znak bude užívaný pouze na Blízkém východě, aby nedráždil vyznavače islámské víry. Původní znak bude v Evropě i nadále používán. Klub díky tomu inkasuje na 3,44 miliardy dolarů. A další lukrativní smlouvy jsou v jednání.

Klub je soukromá organizace a myslím, že ten kdo je jen trochu soudný tak toto pochopí. Jen vám se toto do vašeho populistického výkřiku nevešlo.

Zdroj: http://www.tyden.cz/rubriky/sport/fotbal/zahranicni-souteze/krizek-musel-pryc-slavny-real-potesil-islamskeho-sponzora_325578.html

4 19
možnosti
JN

Pane Pajonku, to, co jste zde napsal ve svém druhém odstavci, je rovněž napsáno v článku na iDnes, na který je dán v mém blogu přímý odkaz:

Odstranění kříže ale není úplnou novinkou: už v roce 2014 k němu Real sáhl, když podepsal smlouvus novým sponzorem, společností National Bank of Abu Dhabi.

Upravené logo se začalo využívat ve Spojených arabských emirátech a klub už tehdy slyšel kritiku - například prestižní sportovní deník Marca se pozastavoval nad tím, že slavný tým je ochotný vzdát se části své identity za účelem získání nového zdroje příjmů.

Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/real-madrid-odstrani-v-muslimskych-zemich-ze-znaku-kriz-p20-/fot_zahranici.aspx?c=A170125_140436_fot_zahranici_dc ;-)

3 0
možnosti
KK

A to já klidně budu příznivec kohokoli, kdo s tím konečně začne něco dělat dřív, než bude pozdě úplně.

15 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik