Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

TOP09 udělal přesně to co by měla udělat každá politická strana. Vydala svou vizi=cíl kam chce směřovat. Zveřejnila nejen ten cíl, ale i to jak se k němu dostat.

Pro tento svůj cíl pak bude získávat voliče.

Volič, který je zvolí tak vidí co volí a vybere se zda se mu cíl a kroky, které k němu mají vést líbí či nikoliv.

Katastrofou je pro nás spíš to jak to probíhalo dosud-pokud stran mění své programy a cíle podle volebních průzkumů-nejeden volič se pak diví co vlastně zvolil.

Já jako volič a příznivce TOP09 se nestotožňuji úplně se vším co v té vizi je, ale celkově jsem s ní spokojen a niikoho kdo by s více blížil mým požadavkům na politickou stranu u nás nevidím.

K tomu školství-je rozdíl jak přistupovat k platům učitelů v krizi a za růstu, jak celkově řešit školství-například požadavky na vzdělání učitelů, velikosti tříd, systém výuky...od toho se odvíjií i ty platy. A možná zrovna školství a přidání učitelům není prioritou pana Kalouska, ale je očividně prioritou TOP09-to není jen pan Kalousek. TOP09 je totiž na rozdíl od některých jiných demokratickou stranou-ne něčím majetkem ani podnikatelským záměrem.

K tomu jestli bude TOP09 v roce 2030. To, že se nedostane do sněmovny se prorokovalo již před volbami 2013. V celostátních volbách pokud se dobře pamatuji vždy dopadla TOP09 lépe než to vypadalo podle průzkumů. Od roku 2013 taky ve všech celostátních volbách byla nejsilnější pravicovou stranou.

Není jediný důvod si myslet že TOP09 by jako parlamentní strana neměla pokračovat, ale chápu, že vám osobně by se to líbilo.;-DRv

4 13
možnosti
PK

neStotožňuji ?? ;-D jak může vzdělaný (snad) topák udělat tak děsnou hrubku ?? 8-o

obsahovou stránku příspěvku si netroufám zhodnotit protože už nepůsobím jako učitel ve vyrovnávací třídě a mohl bych tak být zbytečně přísný ...

4 1
možnosti
PK

ještě by se mohl kalousek narvat do skafandru a slíbit že díky top 0,9 budeme v roce 2050 první stát který bude kolonizovat mars ...

2 2
možnosti
RC

ad "Především mi však přišlo úsměvné, že se TOP 09 snaží nalákat voliče slibováním něčeho, co by mělo přijít za 13 a více let." a dali uvahy

Zaradil jste se do dlouhe fronty tech, co nedokazou rozlisit, co je vize a co je slib.

7 0
možnosti
PK

Nevím kdo Kalouskovi s "vizí" radil, ale ... Uvádí se, že část TOP ho chce sesadit a tak bych to považoval spíš za sypání hrachu pod nohy. K těm vysokorychlostním železnicím - nejsme schopni postavit spojení s Ruzyní, ať metro, rychlodráha, nebo i "pitomá" tramvaj. Zdá se mi, že i "výkřik" o Kladně a Ruzyni zase usnul. Opravdu ta vize jsou jen nereálné kecy.

4 1
možnosti
Foto

Hezké je, že tam Dominik Fery muslim z Teplic. Nejmladší zastupitel. To je tak zvaný politický buldozer. Jako 16-letý začal na FB dávat fotky starých Teplic. Tím si získal sympatie spousty lidí a zejména mladých lidí. Sáhla po něm TOP 09 v Teplicích, protože věděla, že ji přítáhne mladé lidi. To se povedlo. Dnes jej lidí v mají v Teplicích dost a to díky jeho názory k muslimům, a to jak mu sláva stoupla do hlavy.

5 3
možnosti
JL

Jste si jist, že to je muslim nebo jenom tak plácáte?

1 0
možnosti
VD

Kdo by si vsadil na to, že Kalousek týden před volbami bude mít zabukovanou letenku někde do jižní Ameriky a ještě před konečným vyhlášením výsledků voleb bude nenávratně v prachu?

:-)

1 1
možnosti
Foto

Tak se ovšem můžete zeptat na každou stranu. Jediná, která v té době bude určitě existovat, je KSČM.

2 4
možnosti
JN

Jde ovšem o to, že kromě TOP 09 žádná jiná strana vize na tak dlouho dopředu nevymýšlí (aspoň jsem to tedy nezaregistroval). :-)

2 2
možnosti
PB

.... tak sedí tam 25 let a velký .... NIC !,- a nyčko by to chcel zmáknout za 13 jařin?!,- vám teda nevím,- ešivá von by neměl jit raději bojovat za ten Tibet, žejo V!

11 2
možnosti
BM

Pan Kalousek v Topolánkově vládě která měla na bilbordech napsáno "Dokázali jme že to dokážem" Co vlastně dokázali?

3 2
možnosti
JL

Třeba to, že se dneska máme dobře?

1 1
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,44
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik