Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Kindl a Jandova jste super ale opravdu super clovicci.Drzime vam do budoucna vsichni palecky.;-DV;-DR^V;-D

0 0
možnosti
Foto

Pane Vytisko, vy kdybyste mě pochválil, tak si půjdu nafackovat.

1 0
možnosti
PB

.... mňo, nemíním se vyjadřovat k průběhu trestního řízení,- k rozsudku a výši trestu už vůůůbec nééé !,- však motiv k lopingu ze sedmýho štoku je naprosto jasnej,- dvanáct jařin za takovou "taškařici" je v případě Janoty (osobnost, myšlení, světonázor, priority, hodnoty, atd.atd.,- viz obsah blogů!) rozsudek takřka likvidační, tak si to trápení zkrátil ! Ten chlap byl ve svým nitru tak hodnej (až naivní!), že by na burze dokázal prodávat obilí aj ze Sahary !,- ......... nechť odpočívá v pokoji !

10 0
možnosti
Foto

Pan Jaroslav Janota.dlužil a dluží 1, 5 milionů korun a tedy musel vědět, že takovou částku neníschopen zaplatit. Na výzvy soudu nereagoval a hrál mrtvého brouka. Takžezákonitě došlo k exekuci. Exekutoři mu předtím na dveře přilepili výzvu, ževzhledem k jeho dluhům proběhne exekuce a v kolik hodin bude exekuce vykonána. Exekutor se druhé dne vydal se svým asistentem provést soupis věcí k exekuci.Pan Janota se v bytě zamkl a odmítal otevřít a na výzvy nereagoval ani nazvonění a bouchání. Takže exekutor podle zákona byt nechal vypáčit. Exekutoři vbytě narazili na další zamčené dveře do obývacího pokoje, když jeotevřeli, čekal na ně Jaroslav Janota s namířenou zbraní. Exekutoři, kdyžviděli Janotu s namířenou pistolí začali z pokoje utíkat. Janotavystřelil směrem ke vstupním dveřím, u kterých jeden z exekutorů stál. Střelajej ve výši 1, 5 metrů minula jen náhodou, prošla dveřmi pokoje askončila v koupelně. Tolik co uvedl soud.

6 6
možnosti
Foto

Za shora uvedený čin je nejnižší sazba 15 let. Soudy i Vrchní soud šli na nejnižší možnou hranici, kterou umožnuje trestní řád a to 12 let. Niž už to nebylo možné.

1 3
možnosti
Foto

RvRvRv Kolik lidí se ještě vyjádří k této věci.

3 9
možnosti
Foto

Pieta je pieta, ale karma je karma.

2 4
možnosti
JZ

To co pisete je naprosto odtazite od pripadu nestastnika. Jednak zrejme nevite jakym zpusobem se do dluhu dostal, a navic ani nepredkladate reseni pokut v mhd pro lidi, kteri takhle vesele jezdi leta... kolik ma byt podle vas spravne penale za pokutu?

2 7
možnosti
JN

Odtažitý mi naopak přijde Váš příspěvek. Já v kauze pana Janoty nepovažuji za primární, jakým způsobem se do dluhů dostal, ale to, že mu byl u soudu udělen trest v neadekvátní výši.

A ohledně pokut - v článku jasně píši, že dluhy se platit mají, ale dle mého názoru je prostě nesmysl, aby si při vymáhání tisícikorunové pokuty nějaký exekutor účtoval náklady 10 nebo 20 tisíc.

6 1
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik