Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A platíme, platíme a neziskovky zvyšují nároky...

Na státní rozpočet.

2 0
možnosti

J71a94n 23H54r82u39z12a

8. 3. 2017 16:11

Řekl bych, že každý rodič si může zaplatit učitele, který bude jeho ratolest vyučovat v libovolném jazyce. Ovšem nárok aby mu toto zajistili daňoví poplatníci země, kam se přistěhoval by mít neměl.

2 0
možnosti
Foto

Khalid Mahmood, to bude Brit asi tak, jako já budu Panna orleánská.

4 0
možnosti

M98a73r70t75i40n 53R19a97m

5. 3. 2017 12:33

Karma!

Vždy budu podporovat klasické rčení, že " jsi-li v Římě, chovej se jako Říman!"

13 0
možnosti
Foto

s mnoha názory ve zmiňovaném článku nesouhlasím, ale musím konstatovat, že většina zde diskutujících, článek vůbec nečetla.

0 0
možnosti

Základní triumvirát vždy byl - Farář + Starosta + Učitel. Ti byli později shledáni, jako typičtí brzdiči pokroku ! Dnes, je pokrok shledáván v neziskových organizacích - inkluzích a školních bufetech ! Přestože jsme nikdy neměli žádné kolonie - (zkušenosti absolutně žádné) - Opět nový program - Přijmi a uhosti utečence svého ! .... Chvála, že jsme homogenní a bezpečnou společností ... Je tu jediný problém - První záznamy o Cikánské otázce se objevily v popravčí knize Rožmberků ! Řešíme , zcela úspěšně, již asi 600 let - Tak co bychom, hravě nevyřešili multikulturní cestu ! .... :-)

16 0
možnosti

... teda nevím, ale Království Velké Británie a Severního Irska je stále monarchie, církev tam mají anglikánskou, právo aglosaské, jezdijou tam vlevo a ...... a vůůůbec, proč by měl nějakej Brit z úplně jinýho a historicky odlišnýho společenskýho uspořádání radit kantorům ze suchozemskýho Česka ?!?,- .....chudák Komenskej !

10 0
možnosti

Obsah toho rozhovoru s misionáři muslimské Evropy, pozvanými státem bohatě sponzorovaným a jako integrátor stanoveným Centrem pro integraci cobyžto pobočkou Člověka v tísni, mně dokázal pěkně zkazit sobotu. Přes krásné počasí, skoro celodenní chození po lese a výborné jídlo.

Budu se muset kvůli těm dvěma výkvětům trochu pořádně opít a odreagovat u nějakého kratochvilného filmu. :-P

21 0
možnosti

Tak mě to hezkou sobotu nezkazilo a navíc věřím, že je u nás stále dost rozumných lidí, kteří na rady těchto misionářů nedají.

8 0
možnosti

Ve zmiňovaném článku se vůbec neříká o tom, že by mělo být ditě vzděláváno v jeho rodném jazyku. Zase vědomě lžete a odsouváte lidem zavádějící informace. To, že nesaháte zmiňovaným odborníkům ani pomkotníky, ani neříkám.

3 25
možnosti

Článek hovoří o úsilí kromě angličtiny vzdělávat i v rodném jazyku či jazyku svých předků. Technicky to jde lépe ve frekventovaných, jsou tam na to lidi. Vzdělávat se v rodném jazyku určitě neznamená fráze jak to chápeme my - kolik co stojí, kde je nádraží a v kolik jede vlak.

Nechápu Váš výpad proti blogerovi, zas tak velkého "přehmatu" se nedopustil. Já vím - zas ten jeho kladný vztah k Zemanovi:-)

18 3
možnosti
Foto

Ani by na to tu nebyli experti, kde bychom třeba pro obyvatele z Papuy Nové Guinei sehnali kompetentní VŠ učitele ovládající naše učivo v Tok Pisin, Hiri Motu a papujsko novoguinejském znakovém jazyku? V UK by s někdo takový zajisté našel, ale v nějakém zapadákově o 2000 obyvatelích na Moravě, kam by se tato rodina nastěhovala, pochybuju. Také by dle této absurdní doktríny aplikace multikutralismu byl měla být dětem umožněna výuka jejich tradic, kanibalismus. A to i s praktickou ukázkou. Ne, ne jen ať se všichni integrují. Český lidi nám tady cizinci požírat nebudou.

12 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS