Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Znáte to rčení, že co je před "ale", to neplatí?

0 0
možnosti
RC

Za zahranicni politiku zeme je stale jeste odpovedna vlada a urcuje ji vlada. Problem je, ze nikdo netusi, jaka vlada bude. Po volbach to jiz asi vedet budeme, snad se to stihne pred prezidentskymi volbami (s ohledem na minule obstrukce se jmenovanim Sobotky a clenu kabinetu).

Takze ve finale neni az tak dulezita vize zahranicni politiky u prezidenta, jako spise u premiera. A bude-li jim Babis, jak vypada podle pruzkumu, pak teda fakt nevim, co nas ceka. Babis je takovy ad hoc hrac a jeho program se, az na par veci, prispusobuje aktualni situaci, je tudiz pro volice velmi necitelny.

Co je ale dulezite - aby vlada a prezident nedelali presny opak. Pak jsme totiz jako zeme neduveryhodni. A to, zda to tak neni ted, uplne presvedcen nejsem.

0 0
možnosti
MV

taky jsem nepochopil, proc zrovna Horacek...jako textar a obchodnik zdatnej, ale v politice nema, podle meho nazoru, co prinest... ocekavam kandidaturu pana Kolare

0 0
možnosti
Foto

Myslíte, že Kolář má kromě svojí rusofobie našim občanům, co nabídnout?

2 0
možnosti
JV

Bývalý valchař Horáček se domnívá, že koupit se dá všechno. Tak kromě bakaláře by si chtěl koupit i titul prezidenta. Škoda, že se tak rychle distancoval od kroměřížského popletonu. ;-D

4 0
možnosti
MN

Teprve teď mi pořádně dochází, jak nesmírně chytré a prognosticky prozíravé bylo od Zemana rozhodnutí nedělat žádnou svou prezidentskou kampaň.

Tu nejlepší kampaň pro Zemana bude, jak se ukazuje, dělat především kandidát Horáček se svým týmem.

14 2
možnosti
LB

Ano, jak nesmírně chytré a prozíravé bylo od Zemana rozhodnutí nedělat žádnou svou prezidentskou kampaň za své finance. Objíždění regionů za státní (krajské) peníze a pravidelný pořad na televizi Barrandov není vůbec žádná volební kampaň!

Svatá prostoto!

9 0
možnosti
MN

Horáček má další své rádce i v Žít Brno, je přítelem Matěje Hollana z Žít Brno a jeho taty Jana Hollana, který je momentálně místopředsedou v Bursíkově straně LES (Liberálně ekologická strana).

Obě uskupení jsou extrémně eurofederalistická, jsou pro zrušení evropských států a vytvoření jednoho státu Evropa, s jednou měnou, jednou vládou, jedním pasem... LES hystericky nenávidí Rusko, Čínu a Trumpa a miluje Tibet víc jako Česko.

Mimochodem, Romancovova žena přece šéfuje tomu spolku Chovancových chovanců, co chtějí dohlížet na "pravdivost" informací v průběhu volebních kampabní u nás, že...

Kruh je uzavřen.

21 0
možnosti
PB

...... tak s něm už to nejni ani porádná čurina!,- s tou jeho ekipou enem totální zmar, svrab a neštovice!,- čím víc tlačí na pilu, tím víc sa diskredituje,- ..... s vlastní kampaní sám sobě podříznout větev nedokáže jen tak někdo!,- v tomto směru je vopravdu nepřekonatelnej V!

6 1
možnosti
Foto

Horáčka je mi docela líto, že se pomátl a chce být hlavním náčelníkem lupičů.

3 1
možnosti
Foto

Zbytečný článek, nikoho zde alespoň s jedním "závitem" šedé kůry mozkové, by přeci ani nenapadlo, že "ausgerechnet" vy by jste mohl chtít volit HoráčkaRv;-D

3 9
možnosti
VS

Vite, on ten clanek nebyl o tom, koho bude volit pan Nozicka.

12 0
možnosti
JL

Vy nejste rozhodnut, komu dáte ve volbách hlas. To si děláte srandu?

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS