Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

V diskusi se někteří vyslovují pro konsensuální osobu aby nedělil národ. Je to u aktivního prezidenta vůbec možné? Viz Rakousko a zelený Bellen, Francie současná i budoucí.

2 0
možnosti
PK

Pokud chceme prezidenta, ne kladeče věnců, tak to musí být politik. Politika je profese pro profesionály i když si každý myslí, že jí rozumí a mohl by to kvalitně dělat. Stejně tak trenéra Sparty.

Ani Horáček či Drahoš nemají žádné vize kromě fráze přimknout se k Západu a dělat na Ivana bububu. I když mi není moc sympatický tak mě před několika dny zaujal na Plusu Pospíšil, když mluvil o problémech Unie, co třeba s vícerychlostní variantou. Můžeme harmonizovat daně z příjmu, t.j. zvýšit na úroveň Německa, tlačit se do eura, když jsme montovnou s třetinovými platy?

Tím neříkám, že je to můj oblíbenec, je slaboučký rétor.

Opravdu tady žádnou "persónu" nevidím. Ale ani Zeman se mi pro dalších 5 let nejeví dobrá varianta, i kdyby kolem sebe měl kvalitní tým.

4 0
možnosti
Foto

R^ Dibře vyslovený i podaný vlastní(!) názor, ač mnohým, a zcela pochopitelně, ,,nevoní";-)

3 2
možnosti
Foto

... není nad to, mít "vlastní" názor - nejlépe úplně na všechno, i na to, čemu ani zbla nerozumím (tím nemyslím konkrétně tento případ), ale dojal mne prostě ten "vlastní" názor, ... jako sorry;-D;-D;-D

2 0
možnosti
ZB

Rusofilové Horáčka volit nebudou,to není nic překvapivého.;-)Pokud jste si nevšiml,Rusko a Turecko jsou poslední dobou velcí spojenci s naprosto stejným vudcovským systémem potlačujícím demokracii a obě tyto bývalé velmoci na hliněných nohou jsou pro nás skoro stejně nebezpečné,Rusové ovšem víc.Držet se od nich co nejdál je mnohem lepší politika,než jim lést do zadnice...

5 2
možnosti
MC

Nejen oni pane Bárto.

1 0
možnosti
Foto

Nic překvapivého u zemanofila a rusofila :-)

3 14
možnosti
KC

Pan Horáček je už jen podle týmu, který si vybral k prosazení svého zvolení stát se prezidentem ČR, politická nemotora, kterou bych ani na skřipci nevolil. Při nadcházejících volbách se bude lámat chleba kolem islamizace Evropy a v této kauze je pan Horáček kovaný asi jako Škrhola v galerii.

14 1
možnosti
MN

Pan Horáček vsadil na to, že získá hlasy "pražské kavárny" a rádobyintelektuálů. Jako bukmejkr ale moc prozíravosti na výsledek takové sázky nepředvedl. Mezi první tři se možná dostane, ale vítěz nebude.

14 1
možnosti
Foto

Pan Horáček se nemusí starat o živobytí a tak to zkouší. Já osobně si myslím, že ta prezidentská volba se bude lámat na uprchlících.

Jakmile pan Horáček zaujme stanovisko příznivé k přijímání "uprchlíků", dle mě ale spíš "připrchlíků", kteří míří za bohatším, pokud možno bezpraným životem, tak prostě osloví menšinu a odradí většinu.

A to je to, co se při volbě počítá. Hlasy. Nic jiného.

5 1
možnosti
RH

Když pro vás prezident, který nebude trčet z řití východních despotů, není tak nějak správně orientován...

5 10
možnosti
Foto

Pane Horáčku, já Vás nechci urazit a proto nenapíši, co si skutečně o Vašem výroku myslím.

Já bych řěkl, že "pozadí východních despotů" oslovuje tak jedno promile našich obyvatel.

5 3
možnosti
Foto

pan Horáček je mi celkem sympatický, ale jako prezident, děkuji, to ne.

3 0
možnosti
Foto

Ano. Jako textař pro paní Hegerovou a další, bez námitek.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,91
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik