Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S článkem souhlasím. Když jsem chodil do školy já, tak učitelé neměli problém s nějakou fackou. A přes to jsme si nepřipadali , že nás někdo šikanuje. Na vedoucí místa chodí mladí ambiciózní a vůbec tomu nerozumí. Ředitel by měl být okamžitě odvolán a veřejně se paní učitelce omluvit.

5 0
možnosti

...... bych s tema "zábleskama rozumu" ve školství šetřil,- bossing, profesní šikana, pomluva, rozvázání pracovního poměru na základě smyšleného kriminálního deliktu, bezcharakterní direktor, pověst kantora v troskách,- .... to je naše školství?!

3 0
možnosti
Foto

Je sice hezké, že soud zrušil nesmyslnou výpověď učitelky, ale nedovedu si představit, že by mohla nadále učit na škole pod ředitelem, co jí dal výpověď. Chtít se zbavit kantora tím, že jej křivě obviním ze sexuálního obtěžování žáků, je vrchol podlosti. Na škole by měl skončit onen ředitel.

28 0
možnosti

S tím naprosto souhlasím.

6 0
možnosti
Foto

dnes když kantor poplácá žáka po rameni, jako pochvalu, může být popohnán k zodpovědnosti za nemístné obtěžování.

8 0
možnosti

Ano, tak daleko to dotáhli samozvaní bojovníci za cizí práva a podobní miláčkové.

5 0
možnosti

Jan Ámos Komenský by asi nejprve srovnal to, na jaké filozofii stojí dnešní školství, protože žijeme v jiné době než on a pak by musel některé zreformovat ručně, aby porozuměli tomu, k čemu má škola sloužit bez ohledu na to, co si o tom myslí dnešní společnost...A myslím, že by byl pak v hledáčku těch, kteří tahají dnes za nitky, a kterým vděčíme za to, že školství vypadá tak, jak vypadá...Nestěžujme si, tohle je vina všech, kteří s tím mají, co do činění...včetně rodičů

8 0
možnosti

Když jsem byl ve 4. třídě na škole v přírodě, byla učitelka ve sprše s nama, v plavkách, a žínkou nám umývala všechna zákoutí těla. Inu dbala na čistotu.

8 0
možnosti

snad ale neměla jen jednu žínku pro všechny?

1 1
možnosti

1) ke kauze zemrele ucitelky doslo zejmena proto, ze ona sama si s tim nedokazala poradit, ale zaroven nepozadala o pomoc nikoho jineho

2) ka kauze vyhozene ucitelky doslo zejmena proto, ze to zrejme byl zastupny duvod. A tohle se zcela bezne deje v komercni sfere, takze neni divu, ze se to deje i ve verejne sfere.

2 4
možnosti
Foto

H34a25n59a 65V72l69k24o20v39á

28. 3. 2017 16:17

1) se pletete. Bylo o tom případu napsáno dost včetně toho, že se sama učitelka obrátila na vedení školy. Lví podíl viny nese neschopný ředitel, který se svého zaměstnance nedokázal zastat.

2) přesně. Zástupný důvod a je absurdní, že rozhodnout musel až soud.

16 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS