Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Jako skeptický sluníčkář jsem si o Savčenkové vždycky myslel, že je pako a má na ženskou nadměrně mužských pohlavních hormonů.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jakým způsobem se hanlivě vyjadřovala o židech, takže k tomu nic nemám. Ale i pokud to je pravda, mohl byste, pane autore, vysvětlit, jak to mohli dopředu vědět? Také mám zkušenost, že jsem se zastával některých lidí, ale až po nějaké době jsem zjistil, že si mou podporu nezasloužili. Tohle se nemůže stát jen vám, nechybujícím.

2 0
možnosti
Foto

Ovšem z této paní agresivita jen tryskala a její aktivity v samozvaných komandech....Pilotku a bojovnici z ní udělali hloupí novináři. Pilotkou není, pouze střelcem (což je trošku jiná level, že) a nebojovala v armádě, ale v samozvané gardě.

Já mám důvěru v bojovníky, kteří prokáží i formou psychotestů, že jim jde spíš o spravedlnost než o boj samý...A Savčenková je spíš opačný případ a bylo to vidět už tehdy.

3 1
možnosti
JR

Možná není od věci zmínit, že navzdory obecnému omylu nebyla zajata jako členka pravidelné ukrajinské armády, ale jako členka dobrovolnického praporu Ajdar, který dokonce i Amnesty International obvinila z mnoha případů únosu a nezákonného věznění, rabování, loupeží, vydírání a válečných zločinů... předloni dokonce zaútočili na ukrajinské ministerstvo obrany!

Nedělejme si iluze, byla členkou obyčejné zločinecké bandy...

2 0
možnosti
Foto

To, že Nadia přežila Ruský kriminál a několikanásobnou hladovku ji pasuje do pozice takového Chucka Norrise v sukni. No považte: Ruský kriminál, nic moc, hladovka navíc a pak další a pak další....i ten Chuck by s tím měl problémy;-D

3 0
možnosti
PH

I Chuck by měl při hladovce problém ztloustnout, to je pravda.

9 0
možnosti
Foto

Mě by jenom zajímalo, jak zdejší laik bez potřebných informací zjistí, že:

A. Někdo je vězněn protiprávně

B. Někdo je na 100% vinen a měl by bručet

Je to asi na základě osobních sympatií a ničeho jiného.

1 2
možnosti
EH

Čeští sluníčkáři to nejspíš kvitují, protože židy má rád Trump, tudíž židy se pomlouvat smí. Teď se nesmí poukazovat na muslimy, černochy, ideálně černé muslimy. :-)

8 0
možnosti
JP

především je pod znamením trojzubce t.j.vyznávač Bandery pak ještě řidila palbu do lidí a pod .Je to zmetek a nepatří do slušné společnosti,Né jak ji ti přiblblý poslanci opěvovali.Rvl

3 1
možnosti
JH

J15a78n 63H96r14u43b41e57š

3. 4. 2017 10:24

Klasický omyl "přítel mého přítele je i mým přítelem" a jeho ještě tisíckrát hloupější modifikace "nepřítel mého nepřítele je mým přítelem". Nefungovalo to v Čečně, nefungovalo to v Kosovu, nefunguje to nikde na Blízkém východu, proč by to mělo fungovat na Ukrajině? To, že někdo dostává bičem po hřbetě ještě neznamená, že je to svatoušek. Je to stejné jako třeba s Kajínkem, taky mnozí zapomínají, že má pestrou kriminální minulost. Ani gauner by neměl být obětí zvůle - ale když se té zvůli podaří zabránit, pamatujme, že je to pořád gauner a andělská křídla mu tou zvůlí nenarostla. Jen blázen si někoho takového pozve do domu.

9 0
možnosti
TP

Domnívám se, že šlo o ojedinělému sluníčkářskému omylu a nedorozumění, k jakému dochází maximálně jednou za deset sekund...

6 2
možnosti
VB

Nesmysl, nežijete na Ukrajině a ukrajinsky nemluvíte a neznáte, takže těžko můžete mudrovat o tom, co a v jakém kontextu řekla, zda se nejedná o běžnou frázi.

Když si dám srbské žebírko, nejím Srba .........

Zkuste někdy vypnout drát do Kremlu.

2 14
možnosti
JN

Pane Baráku, vy také (pokud je mi známo) nejste IT odborník a vyjadřujete se na svém blogu k Microsoftu, vyjadřujete se k České lékařské komoře, aniž byste byl lékař, atd. ;-)

Mějte se hezky, mudrujte či pište si samozřejmě o čem chcete, ale nepoučujte prosím jiné, o čem by měli či neměli psát.

11 0
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik