Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... von ten problém vyjádřit to pravý evropský sepětí a solidaritu bude asi v tem, že ten atentátník ze Zakavkazí byl vopravdu jen vobyčejnej prachsprostej terorista a ešče k temu muslim, kerej byl málo frustrovanej, neměl žádnou psychickou poruchu a vůůůbec nezdravil sousedy !,- ....... a navíc sme nezaznamenali žádnou aktivní pomoc obětem ataku v metru ze strany jinýho mírumiluvnýho muslima, což je v Evropě běžným standardem, žejo ?!!

2 0
možnosti

Každý národ má co si zaslouží: my Zemana, Rusko Putina. A žel jejich zlo odnášejí nevinní. Když někdo silou působí v mnoha zemích vojensky (i doma represí), dostane zpětnou vazbu. Tedy ne on osobně - na to je příliš chráněn. Za něho to odnesou nevinní poddaní. Bylo a bude to vždy tak.

2 7
možnosti

A tvrdíte to samé i v případě Anglie, Belgie a některých dalších zemích, kde v nedávné době také došlo k teroristickým útokům, které měli na svědomí islamisté?

9 1
možnosti

"Tedy ani v Rusku, které je často terčem kritiky řady lidí kvůli tomu, že to s bezpečnostními opatřeními přehání a i kvůli nim dochází často v této zemi k omezování osobní svobody jedince."

To jsem nikde nezaregistroval.

5 0
možnosti

Přesto se na sociálních sítích objevily i bizarní reakce typu, že výbuch v petrohradském metru byl dílem ruských tajných služeb, které tak chtěly odvrátit pozornost veřejnosti od protiputinovských demonstrací, které proběhly přibližně týden před atentátem v řadě ruských měst. Případně dát Vladimírovi Putinovi odůvodnění k tomu, aby vůči ruskému obyvatelstvu ještě více „utáhl šrouby.“

Zdroj: http://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=597385

Proč bizarní reakce? S vysokou pravděpodobností minimálně část teroristických útoků před druhou čečenskou válkou byla iniciována ruskou tajnou službou. Ruská tajná služba by toho byla schopna a teroristický útok se jí hodil. Neříkám, že ho iniciovala, protože takové informace bohužel nemám. Ale, nedivil bych se.

7 3
možnosti

Ja vim, ze se to dost resilo v samotmnem Rusku a na ruských soc. sitich, ze to je mozna prace FSB. Druha strana zase resila spiknuti zapadu, uKrajiny, atd.... Zda je to bizarni ? No v te bizarni zemi není jiste nic a i samotni Rusove v tom mají holubnik.

1 0
možnosti

Berlin je holt Berlin. Prectete si, kdo je tam starostou a slozeni rudo-zelene radnice. Pak se neni cemu divit.

1 3
možnosti

Málo brečíme Nožičko?

U nás ve vsi je chlap, bonzák za komunistů, lakota, špína chlap. Při autonehodě mu zahynul syn. Naopak hodnej, oblíbenej kluk. Na pohřeb jsme klukovi šli, rozloučili se s ním, ale fotrovi jsme nekondolovali. A tak to je. Je mi líto obyčejných lidí, ale neznamená to, že budu pokrytec.

10 5
možnosti

Asi jsme každý jiný - já bych za této situace kondoloval i takovému člověku.

P. S. Je zvláštní, že když Zeman nešel na pohřeb kardinálu Vlkovi s odůvodněním, že není pokrytec, tak to diskutéři vašeho typu kritizovali.

7 6
možnosti

"V případě teroristických útoků, jejichž obětmi jsou nevinní lidé, by se přece nemělo rozlišovat, zda za někoho budeme truchlit více a za jiného méně."

Souhlas. Proč jste tedy to samé nenapsal, když minulý měsíc zahynulo při teroristických útocích přes 100 lidí v Damašku, 50 v Kábulu a 23 v Bagdádu? Nebo v únoru 88 obětí v Sehwanu v Pakistánu. V lednu 77 obětí v Mali.

9 1
možnosti

protože to není civilizovaný svět, tam je to normální, to si způsobují sami mezi sebou, to by jsme museli kondolovat neustále. To je ten jejich islám a jejich kultura. Ale u nás, v Evropě je to zatím ještě vyjímečná událost, kterou jsme nezpůsobili my, ale ONI !

3 2
možnosti
Foto

Mně to tak trochu připomíná situaci, když spadlo letadlo s Alexandrovci. Jak jsme to od rusofilů schytávali, že neprojevujeme dostatek lítosti jen proto, že jsou to Rusové a kdesi cosi. No a v květnu tu budou mít Alexandrovci asi deset koncertů a já jsem zvědavá, kolik z těch truchlících na ně půjde.

4 5
možnosti

O koncerty Alexandrovců je v Česku zpravidla velký zájem, takže si myslím, že jsou vaše obavy zbytečné...

6 3
možnosti

Takže všichni přední státníci světa vyjádřili soustrast,tak jak se o sluší,ale Vám je to pořád málo.A to jen proto,že berlínská radnice nenasvítila bránu....Víte co je také zajímavé?Jak všichni kritizují západní politiky,že po teroru "nic" nedělají a co udělal Putin.Také "nic",ani neuzavřel hranice a nezastavil migraci muslimu z Asie,ani jich tisíce nedeportoval zpátky,ani nezavřel mešity,ani nezakázal islám....dokonce ten slaboch nehodil na IS atomovku,jak to vyžadovali jeho obdivovatelé v diskuzích...

18 1
možnosti

Pane Bárto, až najdete na mém blogu článek, ve kterém požaduji zavírání mešit, zakazování islámu či dokonce hození atomovky na Islámský stát, tak se pak zase na kus řeči zastavte. :-P

Do té doby se mějte hezky.

1 5
možnosti

Nepostřehl jsem, že by někdo tvrdil, že to způsobily tajné služby, pouze zaznělo, že to nelze vyloučit. Metody KGB, kde současný prezident pracoval jsou jasně vidět v jeho politice.

12 1
možnosti

Chcete odkazy na příspěvky zdejšího "fůdý z Prahéééé", nejmorálnějšího z morálních, mistra Kaliny? Nebo třeba paní Malákové? Jen tak pro představu, třeba?

1 1
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,73
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik