Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Celkem nevím co řešíte.Přístupové rozhovory probíhají do prázdna už přes čtyřicet let a v součastné době se o přijetí Turecka do EU už ani neuvažuje.V podstatě ani není co řešit,Turecko nesplnuje podmínky a už o[>-] členství v EU ani neusiluje...

0 0
možnosti

A např. to, že Turecko už o členství v EU už ani neusiluje, víte odkud? 8-o

0 0
možnosti

.... tak už zbejvá enem jediný!,- aby nám tady místní politologové vysvětlili jak to bylo dovopravdy s tem referendem,- v podstatě vočekávám dvě varianty ;-D !

ad1) referendum zmanipuloval Putin

ad2) referendum bylo tak demokratický až se nám z teho vyklubal diktátor !

4 0
možnosti

Dobrý večer pane Nožičko, vidím, že se vaše myšlenky ubíraly úplně stejným směrem a dospěl jste ke stejným závěrům jako já ve svém dopoledním blogu: http://jaroslavandrysek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=599325 Takže s vámi samozřejmě naprosto souhlasím a karma pro vás.

2 0
možnosti

Děkuji pane Andrýsku, já jsem Váš blog rovněž četl a také ho karmoval.

0 0
možnosti

Sultán více bodoval kupodivu u svých evropských oveček, které už dlouho nasávají německý, holandský aj. politický vzdoušek demokracie a svobody. Je vidět a nejen v tomto případě že "scelování" kontinentu má své hranice. Vyhovuje kapitálu a sluníčkářům, mafiím, kteří na tom dočasně vydělávají.

4 0
možnosti

Historie se opakuje. Prostě EU bude tomuto šílenci ustupovat dokud neprovede opravdu ošklivou věc.Škoda že alespoň jeden z lídrů EU nezná historii.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Appeasement

4 0
možnosti

O osudu Turecka nerozhodovali pouze Turci v Turecku,ale bohužel také v Evropě. Já si nedovedu představit absurdnější situaci jako tu,ve které budete bydlet na obyčejném sídlišti a o stanovách a domovním řádu v jednom paneláku budou spolurozhodovat obyvatelé z jiného paneláku,nota bene z jiného sídliště.

2 0
možnosti

No ale tak to máme přece v Česku natavené také. A nikdo neprotestuje. Prý je to OK. Tak proč by to tak nemohli mít Turci?

0 0
možnosti
Foto

To těsné vítězství nevěstí nic dobrého.

3 0
možnosti
Foto

Souhlas, já bych se ani tak nebála těch přístupových rozhovorů, ty se mohou ukončit. Spíš mám špatný pocit z toho, že Turecko je členem NATO. A až se Erdogan začne paktovat s Putinem, to teprve bude problém.

0 2
možnosti

K60a63r35e80l 83D78u98f90e38k

17. 4. 2017 20:05

Vstávat a cvičit !! Ti už se paktují dávno !!!!!

5 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik