Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tato situace by mohla naplnit přísloví "Když se dva perou, třetí se směje"... Jen mi není do smíchu coby "třetímu" (pravicovému voliči s opatrností vůči sluníčkovým nápadům TOP 09), protože i ta jediná možnost, která mne pro volby napadala - ODS padla vyjádřením jejích čelních představitelů o možnosti spolupráce s ANO.

Dříve se strany vymezovaly proti spolupráci s komunisty a já myslím, že by bylo načase začít se vymezovat vůči spolupráci s ANO. Jen tak bychom mohli uchránit demokracii oproti bezostyšnosti jednoho všehoschopného gaunera.

2 0
možnosti
Foto

Dnes rád dám karmu, protože to je vskutku výsostně objektivní popis situace.

A protože máme od listopadu již více let, tak je možno již občas nacházet analogie. U zpozdilé obhajoby Babiše je to podobné jako u Klause, kdy i jeho zastánci začínali zjišťovat, že je něco jinak, ale ti skalní dál obhajovali i neobhajitelné. U Babišových fámulusů tedy nic nového.

3 0
možnosti

Dokázal jste, jako jeden z mála, oprostit se od chvalozpěvů, nebo urážek a popsat problém ze svého pohledu. Podle mě má takto vypadat správný příspěvek na blogu.

2 0
možnosti

Děkuji, takové uznání samozřejmě potěší.

0 0
možnosti

.... každej soudnej člověk chápe, čím se baví vrchnost na Hradě a v podhradí,- enem snad chvilu s podivem zírá, když se začnou vytahovat esa z rukávu a chlapci si začnou navzájem česat kohouty ! Ale i v tem je za chvilu jasno,- jeden je tvrdej, bezkrupulozní, agresivní hráč,- druhej pak vobyčejná obnošená fusakle bez jiskry a bez nápadu,- ......a třetí jim píská rovinu s 90% náklonem !,- skvělá parta, žejo;-D!

0 0
možnosti

P26e12t53r 78T78o13m60e40k

4. 5. 2017 21:49

Lže, lže,lže.

0 0
možnosti
Foto

dnes máte ode mne karmu a R^

4 0
možnosti
Foto

Pane Nožičko, dnes Vám dávám karmu jako hrom. Myslím, že ode mě to oceníte. Nicméně si stejně musím rýpnout. Ono jasné nadržování našeho prezidenta panu Babišovi a naopak naprosté pohrdání panem Sobotkou (vyvrcholení dnes na Hradě) je strašné chucpe. I když je mi jasné, že v tomto se neshodnem.

15 1
možnosti

Nejspíš se neshodneme v celkovém názoru na Zemana, ale v tom, co jste napsal v tomto příspěvku, ano: s tím, že Zeman nadržuje Babišovi a naopak Sobotkovi a některým dalším stále nemůže zapomenout "zradu" při volbě v roce 2003, souhlasím.

6 0
možnosti

Od počátku každému se zdravým rozumem mělo být jasné, že ON si pod sebou větev nepodřeže. Na to je příliš mazaný, v tom jeho obdivuji. Jenže skutky přesvědčují. Tzn. když sice anonym, ale zaměstnanec jeho firmy napíše, že pracují otrocky za minimální mzdu, tak je něco špatně. Poznal jsem řadu úspěšných mužů, kteří při řízení podniku (i 4 000 zaměstnanců) dbali, aby jejich všichni pracovníci byli na dobré platové úrovni. Právě ti pracovníci jsou obrazem pána svého, nikoliv jen dosahované zisky. Když jsou zaměstnanci spokojeni (viz firma Baťa), prosperita podniku je zaručena. A nemyslím to tak, jako že se firma rozkrádá, ale má vizi, prostě jede. Podobně jako nyní Tatra a další světově proslulé značky před rokem 1990. S politikou tohle nemá co dělat, aby bylo jasno. V roce 1985 jsem předvídal, že po 20. letech bude další revoluce. Však taky již v tom samém roce předseda vlády ČSR Korčák v tichosti odešel do důchodu a v Holštejně na Moravě si ho užil. Jestli zaslouženě či nikoliv, to nechť zhodnotí historici. Stejně jako zmršenou privatizaci apod. Nesoudím, jen konstatuji fakta...R^

0 0
možnosti
Foto

Pane Nožičko, v minulosti jsem s vámi většinou nesouhlasil. Poslední dobou však s vámi souhlasím dosti často, i když nejsem voličem ČSSD.

5 0
možnosti

Díky, už jsem na tu nahrávku neměl nervy. Intriky byly vždycky, kdoví jaké hry hrají ostatní politici v zákulisí a jaký je vlastně jejich charakter. Babiš by na Západě musel odstoupit, ale on má mentalitu Zakarpatské Ukrajiny, odkud tuším pochází jeho rod.

12 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik