Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

PROBOHA, a proč si asi čeští miliardáři kupují vesměs prodělečná média? Myslíte snad, že to tihle Bakalové, Schwarzenbergové, Valentové, Babišové atd. dělají snad jen tak z plezíru?

Proč si myslíte, že asi zavedené politické strany našlapují kolem veřejnoprávních médiích po špičkách, nedají na ně dopustit?

Nejde o nic jiného, nežli o kšefty, jenže část těch kšeftařů se tváří jako svatoušci.

7 2
možnosti
VH

Iluze si neděláme. A pokud to jde, svými slabými silami na to poukazujeme a proti tomu bojujeme. "Proboha, je to všude" nikam nevedem (resp. vede do ještě horoucnějších pekel).

5 1
možnosti

Tak díky, že ze mě jako každodenního čtenáře Babišovy MFdnes a Lidovek v pátek a v sobotu taky děláte blbečka, který teď už píská jen podle Babiše ;-D Škoda jen, že jste si třeba nikdy nevšimli diskuzí na iDnes, kde se do Babiše pere od prvního momentu, kdy deníky koupil. Jinak nejsem sice z Babiše celý bez sebe, ale ale určitě mi vadí méně než Sobotka s ranou desítek miliard kvůli OKD pro Bakalu, ministryni školství teď v souvislosti s Peltou atd. taky neodvolává atd. Něco jiného bylo za totáče, kdy chvíli po otevření bylo v trafikách k mání už jen Rudé právo, ale dneska? A pokud by z toho Babiš fakt dělal jen vlastní propagačku, tak sníží hodnotu svých deníků na nulu, a přijde snad o desítky milionů, či víc, a to podle mě by asi fakt nechtěl:-)

3 1
možnosti
VH

Můžete uvést příklady, kdy iDnes "do Babiše pere"?

Je hloupost, aby nám některé zločiny vadily méně a jiné více.

5 1
možnosti
Foto

"...Zaujímáme postoje, místo, abychom stáli..."

2 0
možnosti
Foto

s Vaším názorem se naprosto ztotožňuji.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik