Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

Dobrý den pane Nožičko, já to vidím trochu jinak. A řekl bych, díky za Babiše. Když se všechna ty podezření ukáží pravdivé, ať si ho zavřou až zčerná a pak pošlou zčernalého zpátky na Slovensko. Ale pořád to nějak nikdo pořádně neřeší, pořád se jenom opakuje podezření podezření, ale pořádné obvinění a trestní oznámení nikde. To mě na tom zaráží. A proč teda říkám díky za Babiše? Protože kdyby tam nebyl, ten arogantní miliardář, který to vede po svém a používá úplně stejné špinavé praktiky, jako všichni ti ostatní, tak by se nám ta žumpa nikdy neodkryla. Hezky by si hráli ty svoje svatouškovský bezzubý bezobsažný předvolební hry na to, jak všichni budují demokracii, jak jsou to dva tábory. A občan si může vybrat, oranžovou nebo modrou. Takhle začíná vyplouvat na povrch co jsou tam všichni zač, takže čím déle se jim ho nepodaří zlikvidovat, tím více se toho na ně dozvíme. Pokud se neodhalí přímo jejich špinavosti, tak alespoň uvidíme čeho všeho jsou schopni. Takže si občan možná nebude chtít vybrat ani jednu z těch dvou barev, protože jsou obě stejně špinavé. Je to pro volby velmi poučné.

6 3
možnosti
JN

Dost často s Vámi pane Andrýsku souhlasím, v tomhle se ale nejspíš neshodneme: jednak je otázkou, kdyby někdo na Babiše trestní oznámení podal, za jak dlouho by příslušné naše orgány věc vyšetřily (jsem přesvědčen, že do voleb určitě ne...) Ono navíc to jeho jednání ani není na trestní oznámení (byť to, že dle poslední nahrávky věděl o úniku policejních spisů a neoznámil to, možná ano), ale především zde jde o to, že je zcela nemorální, když někdo zneužívá vlastní média k očerňování svých politických konkurentů a ještě navíc opakovaně lže, že tak nečiní. A to je i podstatou mého blogu

5 0
možnosti
OK

O59t13a 77K69i97n97c

9. 5. 2017 20:53

Celé hnutí ANO mi trochu připomíná hnutí Věci veřejné. Doufám, že skončí stejně, čím dřív, tím líp.

20 0
možnosti
VT

NO, tady se ale nabízí ještě něco jiného - byl tu jakýsi Sládek, potom John, také Bárta, a teď Babiš. Všichni mají jedno společné - něco chtěli a zkusili v politice změnit. A všichni, jak to tak vypadá, byli politickými matadory totálně dehonestování, obviňováni a uráženi tak dlouho, až opravdu odešli... Není to k zamyšlení ? Cui bono ? [>-]

0 0
možnosti
MB

Jo, sestříhaná nahrávka? Tak to jo. Dnešní technika dokáže divy, pokud se s ní umí zacházet.

1 0
možnosti
JF

Pěkné :-) Pan Babiš má estébáckou minulost, a tak logicky uplatňuje tyto naučené metody také v politice. Nechápu, proč je náš národ tak hloupý :-(

15 2
možnosti
ZV

Tak nějak se ptám proč na toho Babiše ještě nikdo nepodal trestní oznámení:-(

5 0
možnosti
JN

Viz to, co jsem již odpověděl panu Andrýskovi.

0 0
možnosti

Nejsem fanoušek, ani volič pana Babiše,

ale na něho se útočí už hodně drsně a hodně dlouho.

Vůbec se nedivím tomu, že reagoval na ty podvraťácké nabídky a naletěl.

Přitom to s ohledem na volební preference nemá vůbec zapotřebí, ale už byl asi hodně naštvaný.

Spíše je ostuda, že ty špinavé nahrávky se snaží využít ČSSD!!!

7 15
možnosti
Foto

Tak, já si myslím, že nenaletěl, protože takto zkušený člověk moc dobře věděl co dělá, ale ti, kteří po něm jdou, mu nesahají ani po kotníky.

Jak po stránce odborné, tak bohužel i po stránce morální.

Babiš je pořád morální hvězdou vůči našim i západním politikům, kteří provádějí a legitimizují útočné války ve jménu západní demokracie.

A nyní tato smečka všehoschopných jde po Zemanovi...

3 17
možnosti
JP

Jenom bych rád připomenul, že to, co se teď potvrzuje tak hmatatelně, již dávno všichni víme, a to z Lidovek, které uváděly odposlechy z živých kauz, které jim dodávali Babišovi poskokové Shabu a Koutník (a nejspíš zprostředkovaně od Šlachtových lidí, kvůli němuž se Babiš tak urputně bránil reorganizaci policie), v nichž si Babiš vyřizoval prostřednictvím těch pisálků účty jak s konkurencí, tak politickými protivníky. Nic nového pod sluncem, jenom potvrzení známých praktik.

17 0
možnosti
MD

To jde takhle rada 'neviditelnych' politiku, v niz AB je ten, komu prave nekdo z nich nastavil nohu aby zapackal a byl 'videt'.

0 2
možnosti

Jak se dělá takový sestřih?Kdo tomu šéfuje?A z čeho se stříhá?To bysme se divili.

3 2
možnosti
MT

Nepochybne soudruh Kalousek.

1 1
možnosti
JA

To Babišovo "kopal od sebe" se do češtiny předkládá "odkopal jsem se" ;-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,85
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik