Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Souhlas. Jeste zbyva zamyslet se nad tim, proc Zemana Spidlovci v tom roce 2003 potopili. A odpoved? Prave proto, ze tusili, ze by se mohl chovat obdobne, jak se posledni ctyri roky chova.

0 0
možnosti
MJ

V tomto případě zaměňujete příčinu a následek. Zeman se k Sobotkovi chová hnusně za hnusné předchozí chování - né naopak. Jinak s panem Nožičkou souhlasím - v tomto případě udělal Zeman super botu!!!!!!!!

0 0
možnosti
Foto

H74a18n98a 45V55l42k71o65v32á

14. 5. 2017 15:28

R^ To máte pravdu. Nebýt programu sociální demokracie, Sobotku bych po těch posledních tanečcích asi volila.

0 0
možnosti
Foto

Vnímám to v podstatě stejně a je to neštěstí. Jsem přesvědčen, že Zeman bude pokračovat v "podpoře" Sobotky stále intenzivněji, což by mohlo způsobit neštěstí, totiž upevnit ho v čele socanů do voleb. Přínosem by to mohlo být jen tehdy, pokud by to konečně přimělo voliče poslat parlamentní strany do háje a jít jinou cestou, což by nepochybně tomuto státu prospělo.

1 0
možnosti
AM

On je Miloš holt takový kujón -- Sobotkovi, kterého nesnáší, pomáhá, ČSSD, kterou prý respektuje, potopil tou smlouvou s právníkem Altnerem.

Smlouvou, kterou by žádný příčetný člověk nepodepsal, pokud by se týkala jeho soukromého majetku.

1 0
možnosti
RC

K posledni vete - pokud byste zadny majetek nemel a nemel zadnou sanci jej ani ziskat, pak byste klidne podepsal. V podobne situaci byla CSSD.

1 0
možnosti
ZB

Fuj,to jsem se lekl,že zde budu číst,že Zeman pomáhá Sobotkovi záměrně a celý blog bude psán na oslavu velkého geniálního Miloše....;-)

0 0
možnosti
JN

Tak já jsem samozřejmě věřil tomu, že ne všichni si přečtou pouze titulek... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Pokud tlačíte soupeře půl roku a soupeři stačí bránit modrou a spoléhá na úniky, nezbývá nic jiného, než udělat něco nečekaného. Sobotka buď tušil nebo možná i věděl (Zeman mu to jasně naznačil, nebo pomohly informační technologie) jak to s nedemisí dopadne, najednou je on ten chudáček a následné odvolání Babiše, už není o jeho ukřižování padouchy, ale Babiš je ten hlavní padouch. K tomu ty odposlechy, prý amatérské :-/, zadání pro profíky: ať to vypadá amatérsky! I když, dá se koupit software na sledování nevěrného novináře a ten si ty odposlechy udělá bez vlastního vědomí.

0 0
možnosti
Foto

Já jsem přesvědčen, že Sobotka již prohrál a není mu pomoci ani od Zemana. Aby šel Sobotka do voleb jako předseda ČSSD je téměř vyloučeno. Tak hloupý nejsou ani v soc. demokracii.

1 0
možnosti
MJ

no aby jste se nedivil!!Ona touha po moci je silná.

0 0
možnosti
PK

Hlavní problém je, že Sobotka není "vůdce" s charizmatem a selským rozumem. Nyní když "přitvrdil" a přidal i něco vulgarity - tak to působí trapně. Bohužel tam v partaji není nikdo kdo by alespoň z 80% splňoval požadavky na opravdového lídra.

Ale s tím hodnocením duelu Zeman x Sobotka máte pravdu.

1 0
možnosti
JN

Díky, já s Vašim příspěvkem rovněž souhlasím.

0 0
možnosti
MR

Musíte se dívat dál dopředu a ne jen na události příštího měsíce. Babišovi voliče tahle kauza neodradí a tak ANO dokráčí k volebnímu vítězství okolo 30%. Pokud se bude ANO ochotno dohodnou se socany tak jedině bez Sobotky. Když se ANO utvoří koalici bez socanů ještě lépe. To se Zemanovi maximálně líbí. To je jeho cíl. Moci pak veřejně prohlašovat Já jsem ČSSD vytáhl na výsluní a Sobotka ji poslal do zapomnění. To bude jeho téma a bude to vytahovat všude kde to půjde a dokud ho budou lidé poslouchat.

2 1
možnosti
JN

O tom, že ANO parlamentní volby vyhraje, nepochybuji. Jestli po tom, co ukázaly Babišovy odposlechy, s ním bude někdo ochoten utvořit vládní koalici, je věcí druhou. Ale každopádně si myslím, že Zeman kvůli současné politické krizi část svých voličů ztratí. Jestli to vzhledem k nevýraznosti jeho soupeřů bude přesto stačit k tomu, aby prezidentské volby v lednu vyhrál, si předpovídat netroufnu.

1 0
možnosti
AR

V každém případě Zeman Sobotkovi mazal a maže schody, aby v politice upadl.!

2 0
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik