Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H98a12n54a 78V73l24k95o17v85á

26. 5. 2017 14:03

R^Den tu člověk není a dějou se věci... Nelze než souhlasit s paní Vavrochovou, že kdyby pan Horner nebyl, musely by si ho Evropské hodnoty vymyslet....

2 0
možnosti

Děkuji všem (včetně pana Hornera), kteří dosud přispěli do diskus,e a jsem rád, že převážná většina příspěvků je souhlasných.

1 0
možnosti
Foto

Extremista a radikál Homer jen provokuje .

2 1
možnosti

Když začal člověk Horner psát blogy, několik jsem jich ze zvědavosti přečetla, ale všechny jsou na jedno brdo. Teď už čtu jen diskusi k nim, ta bývá často docela zajímavá.

Postupem jsem dospěla k závěru, vzhledem k tomu, že nevěřím na pobyt mimozemšťanů na Zemi, že jméno Horner je uměleckým pseudonymem někoho z Evropských hodnot, či jiného podobného spolku; bezpochyby jde o člověka inteligentního, vzdělaného a logicky uvažujícího, který využívá svých schopností k provokování ostatních, kteří vyhodnocují situaci jinak, než multikulturně zanícení sluníčkáři.

Osoba Horner se možná skvěle baví, to je ta lepší varianta, ale možná, že podle reakcí na své blogy a diskusní příspěvky, vyhodnocuje diskutující a vytváří nějaký seznam odpůrců multikulturalismu (seznamy jsou už zase v módě), aby ho ve vhodnou dobu použil, minimálně k jejich dehonestaci; to je ta horší varianta.

8 2
možnosti

J60a85n 27B70a87r13t10o76ň

25. 5. 2017 8:05

R^ a tentokrát naprosto jasná karma

4 1
možnosti

Terorismus se nevyhýbal v Evropě náboženským skupinám - IRA, nacionalismu– ETA, maoistickým marxistům a dalším. Já ještě dramatické řádění těchtoteroristů pamatuji. Za určitou formu státního terorismu lze považovat ivýchodní socialistické zřízení. To bohužel pamatuji rovněž.

Pokud chce někdo srovnávat islamistický teror s holubiččím chováním jiných národů nebo náboženství musí si položit zásadní otázku. Mají všichni stejný důvod k hněvu vůči Evropanům? Evropané nebombardovali žádné budhistické území; mimo Francie nemají dlůvod k nepřátelství ani vietnamci, spíše naopak, studovali u nás, pomáhali jsme jim; hinduisticko evropské vztahy nejsou rovněž poznamenány přímým střetem, nevhodným sousedstvím, za okupace Indie se terorismus samozřejmě konal až do nástupu Gándhího. Co tím chci říci? Dokumentace k vyvolávání hněvu v mysli muslimů vůči Američanům nebo Evropanům je bohužel nadbytek. Naposledy "matka všech bomb" a široká publicita jejího svržení, aniž by posléze někdo ukázal zásadní efekt užití. Vybombardované vesnice, údajně omylem, Saúdy bombardovaná svatba v Jemenu - omylem. Byly by to kilometry dokumentace schopné vyvolat hněv. S teroristickými organizacemi v Evropě se nakonec sjednal mír a zčásti se přistoupilo na jejich politické požadavky, kdyby ne, bouchaly by bomby dodnes.

4 19
možnosti

Ospravedlňujete násilie minulými údajnými krivdami a ešte do toho zaťahujete kolektívnu vinu všetkých Európanov? Podobne argumentoval kamarát vašich milovaných moslimov, Adolf Hitler, keď sa potreboval zbaviť spoločného nepriateľa moslimov a nacistov - Židov. Hnus.:-/

9 2
možnosti

J22a72n 31R78á30ž

24. 5. 2017 20:50

Komentujete blog autora, který je znám svými, pro nás oba poněkud nestandardními postoji k problematice migrace, islámu a dalších témat tohoto druhu. Proč?

Vždyť co na tato témata napíší na blogu pánové Horner, Peszynski nebo Polický lze dovodit dříve, než si jejich blog otevřete. Takže si lze důvodně položit otázku, zda pro čtenáře s opačným náhledem má vůbec smysl jejich blog otevírat.

34 1
možnosti
Foto

Stačí když vidím foto toho pána a rovnou to přeskakuji. Kdysi dávno jsem si jich pár přečetl a dokonce s ním zkoušel diskutovat. Pro své duševní zdraví jsem toho nechal.

16 0
možnosti

Dnes máte ode mne karmu

6 1
možnosti

J35i95ř38í 64U54r58b73a63n

24. 5. 2017 21:03

Ode mne ne, je na Hornera příliš mírný...

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS