Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Tak pan Zeman měl s panem Vlkem docela ostrý restituční spor. A toto je pravděpodobně výsledek. Prezident má právo, vyznamenat nebo nevyznamenat. To vše kolem jsou jen takové zbytečné plky.

2 0
možnosti
JZ

J11a38n 17Z80í86m59a

3. 6. 2017 23:55

Pan prezident je prezidentem nikoli díky velkým činům, avšak díky velkohubosti ve volební kampani a mistrnému lhaní. jenže hlavně ti důchodci, co ho volili a jakkoli jsou pomalí, to měli možnost za tři roky pochopit. Přejme mu dobrý politický důchod a dobrého lékaře jeho játrům.!!

6 3
možnosti
ZB

A proč a za co by měl být Vlk vyznamenán?

8 3
možnosti
LV

Třeba za to, že i když se mu Zeman s Ovčáčkem a další komunisti snažili nasadit psí hlavu, zůstal pevně na křesťanských principech odpuštění a nikdy se nesnížil k takové dehonestaci jako výše jmenovaní. Zvlášť zapšklý stařík Zeman, který se k stáru mstí za všechny křivdy, povětšinou domnělé, které se domnívá, že utrpěl.

4 6
možnosti
PK

Já příliš nesleduji činnost Vatikánu v Čechách a tak mi prosím promiňte, ale ani nechápu proč by měl být pan Vlk vyznamenán. Na druhou stranu znám zástupy lidí jako Sáblíková, Koukalová, Nedvěd, Čáslavská Jágr ad. kteří udělali mj. i dost proto, aby tuto malou zemičku znal třeba i někdo i na Filipínách. A na vlastní kůži jsem se přesvědčil, že tam kde zní naše jméno se i lepší začne dělat byznys.

8 1
možnosti
RC

Takze ma dostat vyznamenani i Krejcir, kdyz diky nemu znaji nasi zemicku i v JAR a mozna i jinde?

Sorry, ale treba diky Sablikove o nasi zemi slyseli tak maximalne Nizozemci, v jejichz zemi je rychlobrusleni popularni. A to je tak vsechno.

0 3
možnosti
PL

Nevím, nakolik rozhoduje o vyznamenáních Zeman, pokud má skutečně tuto pravomoc, tak mu ji nechme. Za rok tady bude jiný prezident a ten lehce pokřivený systém hodnot snad narovná.

Jen je třeba, aby se našel kandidát, který půjde sám za sebe a za své voliče, nikoliv za Protizemana. Program antizeman lidem stačit nebude.

3 0
možnosti
DB

otázka je co je to vlastně církev..a jak vznikla víra jako odnož evolučního věření.....církev zneužila evoluční věření dané obrovskému množství zvířat ...včetně člověka....a donutila manipulací lidi věřit nesmyslům, které dobře znějí...viz posmrtný život a oněch 72 pannen pro muslimy....všechno jen alternativní fakta........

2 1
možnosti
LV

Co to je "evoluční věření"?

0 1
možnosti
DB

osobně nevidím důvod proč by prezident měl vyznamenávat činovníka církve .... za takové akce je zodpovědný Vatikán.....kolik nesmyslů církev za posledních několik tisíc let vymyslela ..jen samá alternativní fakta...mátla lidem hlavy a téměř nikdy neřekla pravdu...a za to je nutné někoho vyznamenávat?...tak to bych viděl jako pan prezident..žádné vyznamenání za ohlupování lidí...a kdo že se to vlastně rozčiloval, že prezident nevyznamenal někoho kdo lidem neustále jen prezentuje alternativní fakta?? co je to za lidi?

8 2
možnosti
Foto

S tím říkáním nepravdy je na tom Zeman ještě hůř než církev, takže v tom bych problém neviděla :-)

3 10
možnosti
JH

J73a71n 72H96l71e62d91í31k

3. 6. 2017 12:05

Vlk se před rudou vlajkou nesklonil, pranýřoval bolševické lumpárny,-- kdežto Duka válčit nechce, raději ustoupí násilí a nabízí moře ústupků výměnou za jakýs--takýs smír

1 1
možnosti
RC

Je mi jedno, kdo z tech dvou vyznamenani dostane a kdo ne. Jen mne mrzi, ze Zeman musi davat na odiv svoji nenavist k panu Vlkovi a to opakovane.

Spise se bojim, co za "elity" jeste dostane vyznamenani...... zda-li to nebude nekdo z poklesle hradni party.

4 2
možnosti
Foto

V případě "strýčka" Bradyho nebyla zveřejněna jedna zásadní věc. Pan Brady pozbyl české občanství a má občanství kanadské. Z tohoto důvodu potřeboval svolení od kanadské vlády prostřednictvím kanadské ambasády v Praze. A poté, když kanadská ambasáda sdělila, že žádný dopis ohledně ocenění pana Bradyho nedostala, tak z toho Daniel Herman vyšel jako usvědčený lhář.

Takže, celý případ "strýčka" Bradyho byla Hermanova cílená akce co nejvíce pošpinit Miloše Zemana, zvláště když vzápětí následovala akce jeho příznivců na Staromáku, kde Hermanovci nosili obří lejno ve tvaru busty Miloše Zemana.

Jinak s blogem souhlasím.

6 7
možnosti
RC

Vyvozujete z nekontaktovani kanadske ambasady naprosto nespravne zavery. Protoze uplne stejne se muzeme ptat, co a proc zjistoval Forejt u Bradyho tak kratce pred tim, nez mely byt vyznamenani udelena. A i kdyby mu rikal, ze se uvazuje, tak proc by mu to rikal, kdyz bylo jasne, ze na ziskani souhlasu z ambasady je pozde. Vhledem k tomu, jak Hrad ignoruje okate pravo, bych se spise domnival, ze maslo na hlave mel Forejt. Mimochodem - na zaklade ceho by mel byt Herman lhar? Na zaklade toho, ze rekl, ze mu strycek rekl, ze ma byt vyznamenan? Pan Brady to potvrdil, takze pokud to nebyla prava, tak jsou v zasade tyto moznosti:

- nekdo Bradymu z Hradu neco nalhal

- Brady to spatne pochopil

Z ani jedne z moznosti nevyplyva, ze by byl Herman lhar.

6 3
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,91
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik