Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A jedeme dál, močálem černým podél bíkých skal :-)

2 0
možnosti
Foto

Měl bych technickou poznámku k (ne)důvěryhodnosti odposlechů. Každý, kdo je odposloucháván, tak podvědomě o tom ví, že je odposloucháván, začne hrát divadlo, aby se zase podvědomě zavděčit odposlouchávajícímu, od něhož očekává potlesk. Takže začne páchat rétoricky zločiny, které by mu ani nepřišli jinak na mysl. Mozek, respektive lidské podvědomí, je zrádce.

Zde v tomto případě pokusy o nějaké ovlivňování dotací nepřesáhly ten soukromý byt, v němž to divadlo bylo sehráno.

0 1
možnosti

J37i76ř43í 14H62u64m68l

7. 6. 2017 8:44

To se dalo čekat že to bude z bláta do louže, bafuňářúm nejde o fotbal ale řádně hrabat pod sebe ;-D

4 0
možnosti

Český fotbal zkazily peníze. Jak funkcionářům, tak hráčům. A to se asi už nedá napravit. Už to není tak, jak to bývalo v dávné minulosti.

1 0
možnosti
Foto

Jen tak na okraj a z důvodu obyčejné lidské zvědavosti by mě zajímalo - a jistě i ostatní - na kolik peněz "bokem" si pan Pelta během své kariéry přišel . . . Jistě, jsem naivní a nikdy se to nedozvíme, ale jistě by to byl zajímavý údaj . . . .8-o

1 0
možnosti

Soccer is as dead as a dodo.

Chtěl bych říct, že kvůli Peltovi a Berbrovi, ale to lokální kapříkování a další, horší, machinace by fotbal nepoložily, viz Juventus. Problém je taky a hlavně v centrále, kde např. naprosto zaspali vývoj technologií a diváky (fanoušků už je asi tolik jako těch blbounů nejapných v roce 1690) už nebaví sledovat baleťácký salta, která rozhodují o mistrovství. Stejně tak baví jen malé procento potencionálních diváků velkokluby z druhého konce světa, ono je to dokonce tak, že i v samotném Mnichově je dnes Bayern téma jen tehdy, když nevyhraje ligu. A z této prvoplánové orientace na výnos z přenosů vyplývající podobný fenomén, že by fanoušek měl fandit jedenácti exotům z tramtárií, určitě přispívá k tomu, proč se s tímto zábavným sportem stane asi něco jako s blbounem nejapným. Nebo v lepším případě s barokní loutnou, pro ty, co jsou na retro. ;-)

0 0
možnosti

V některých věcech máte jistě pravdu, ale tak tragicky bych to zase neviděl. Určitě souhlasím s tím, že fotbaloví činovníci poněkud zaspali dobu, když se stále brání používání videa při sporných situacích. A asi nejenom německým fanouškům se nelíbí, když v základní sestavě Bayernu nastoupí pouze 2 nebo 3 Němci (ovšem obdobný problém je i v anglických, španělských, francouzských... velkoklubech).

Přesto však, pokud vím, je v současné době v bundeslize průměrná návštěvnost na jeden zápas přes 40 000 diváků (což je mimochodem většinou víc než v Česku na celé ligové kolo). A podobně je tomu i v Anglii, Španělsku, Itálii... Proto s tou hrozbou zániku obliby fotbalu ve světě bych to zatím tak horké neviděl.

1 0
možnosti

Před 15 lety jsem znechuceně opustil sledování české ligy a začal sledovat americký fotbal a jsem tomu rád,tam nelze filmovat ani podvádět tam se hraje fotbal, akorát pravidla jsou naročnější a tak se stále učím,ale stojí to za to,než koukat na toto divadýlko.

0 0
možnosti

Že se v americkém fotbale nefilmuje ani nepodvádí, tomu bych věřil, ovšem tenhle sport je evropskému fotbalu na hony vzdálený...

0 0
možnosti

D20a54v32i94d 58V65l20k

6. 6. 2017 18:16

Inteligentní člověk nemůže brát český fotbal vůbec vážně.Stát by ho měl přestat financovat.

4 0
možnosti

Takže inteligentní člověk se pozná podle toho, zda sleduje či nesleduje fotbal? ;-)

0 0
možnosti

...aneb z bláta do žumpy!

7 0
možnosti
Foto

Nádor bují, když má k tomu podmínky. Pokud bude z ministerstva "školství" přitékat nekontrolované množství peněz, změna se nedá očekávat. Kolik haléřů z těch miliard na podporu mládeže přiteče do toho posledního klubu někde na vesnici? Většina se odkloní do soukromých rybníčků. Vždyť jenom na mzdách fotbalového vedení na letné se měsíčně utratí přes pět milionů. Zrovna u sportu by se dalo přesunout financování ze státu na jednotlivce formou slevy na dani za sponzorování sportu. Pokud by si mohl kdokoliv odepsat třeba max. 500 Kč za stejnou sumu věnovanou sportu, mohlo by to těm na těch nejnižších pozicích dost pomoct. Vrcholové sportovce by mohl podporovat stát na základě výsledků v mezinárodních soutěžích, na ty národní soutěže by si měli vydělat penězi od diváků a sponzorů.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,88
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik