Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HZ

Mezi vyznavači islámu je dost těch, kteří se ozývají. Např. teroristu z manchestru vyloučili z místní mešity. Nad rakvemi teroristů z Londýna odmítli imámové odříkat modlitby. Pok aždém útoku vystoupí muslimští duchovní spolu s místními politiky a duchovními jiných náboženství.

A i tvrzení, že pachatelem je téměř vždy islamista, je mylné. Poslední útoky: Manchester - islamista, ovšem zradikalizovaný vraždou kamaráda; ubodání dvou lidí ve vlaku (USA) - odpůrce islámu; útok na kasinu na Filipínách - loupež; Londýn - ano, islamisté. Dnešek - zřejmě jouda, co ujížděl před policií.

víte, že v Jižním Súdánu terorizují vesnice křesťanské bojůvky? Cítíte se za to odpovědný? Proč se evropští křesťané dostatečně hlasitě neozvali? Ozval jste se vy, jakožto představitel civilizace stojící na křesťanských základech?

0 0
možnosti
LJ

Není to nic, z čeho by byl člověk překvapený. Terorismus je integrální a neoddělitelnou součástí islámu a povinností pro všechny muslimy. Oni tomu říkají džihád a ten je považován za vstupenku do ráje.

Mohamed popsal peklo velmi živým jazykem jako místo věčných muk. Řekl, že nikdo si nemůže být jist, zda bude poslán do pekla, nebo do ráje. Dokonce on sám si nebyl jist svým vlastním osudem. Výjimkou jsou ti, kdo bojují cestou Alláha, zabíjí „nevěřící“ a jsou během toho zabiti. Takoví muslimové, řekl, jsou mučedníky a jako dědictví získají ráj bez ohledu na to, jaký zločin mohli provést.

Dokud muslimové věří v tento podvod, budou přitahováni k terorismu a budou pokračovat ve vraždění ostatních. Islám je tím problémem. Manchester, Londýn, 11. září, Bali, Islámský stát, Al-Káida, Shabab, Hizballáh a všechen ostatní islámský terorismus jsou symptomy. Tyto masakry budou pokračovat tak dlouho, dokud bude islám akceptován jako náboženství a muslimové budou žít mezi námi.

2 0
možnosti
LJ

Ali Sina je pseudonym íránského exmuslima, který nyní žije v Kanadě. Narodil se a vyrostl v Íránu, studoval v Itálii a Pákistánu. Ali Sinu citoval v jednom ze svých projevů šéf nizozemských protiimigračních a euroskeptických Svobodných Geert Wilders. Ali Sina založil sdružení Faith Freedom International, které je základnou pro exmuslimy. V češtině mu vyšly knihy Jak porozumět Mohamedovi a muslimům a Stručný životopis zakladatele islámu.

1 0
možnosti
MR

Klidek, oni jsou v tom nevinne, to je prace Putina a jeho hackeru

5 0
možnosti
Foto

Myslím, že to je manifestace přesvědčení všech muslimů, že oni "jsou lepší než my" jak jsem jednou slyšela tváří v tvář. A nikdo mi nevymluví, že někteří ti "mírumilovní" umírnění muslimové nemají teroristy za hrdiny. To by jich tolik neslavilo události 11.září.

7 0
možnosti
PL

Aspon jasný postoj. Vy byste jim tu minutu ticha věřil? Já teda ne.

2 0
možnosti
PT

P91e96t47r 75T20o72m97e54k

9. 6. 2017 20:31

Aspoň by se ale pokusili být slušní. Měli být vyloučeni.

1 0
možnosti
Foto

Lituji, ale Výš článek je plný velmi politicky korektních pasáží typu - "údajně", "možná", "mám pocit", "netvrdím, že", apod.

Nebo Vaše tvrzení typu - "Proto se stále více lidí zamýšlí nad tím, jaký postoj k vyznavačům islámské víry zaujmout."

Ve skutečnosti tomu tak není a lidé už stále více vůbec nezamýšlejí (to už by se takto museli "zamýšlet" desítky let) - oni totiž toto svinstvo po celou dobu a stále více přímo poznávají a mají v podstatě jasno.

Proč tedy raději prostě pravdivě nenapíšete, že stále více lidí poznává, že islám je neslučitelný s naší kulturou, svobodou a demokracií, poznává, že se v zásadě převážně jedná o nenávistnou fašistickou ideologii, která se nezastaví před ničím a které je zatěžko třeba i držet minutu ticha za oběti teroru, který sama páchá?

A úplně nakonec - očekávat, že jakási "umírněná muslimská většina" se bude jakkoli "více angažovat" (ve skutečnosti se až na naprosto minimální výjimky neangažuje vůbec) v jakémkoli byť jen nesouhlasu s muslimským terorismem (natož angažovat se v jakémkoli boji proti němu), je naprostá politicko-korektní sluníčkářská bláhovost a nesmysl.

Což nestačí desítky let naprosto jiné a diametrálně opačné praxe a vývoje v celé Západní Evropě svědčící o nesmyslnosti něčeho takového ?! Rv;-(

8 1
možnosti
JN

Tak ze sluníčkářské bláhovosti mě zde ještě nikdo nikdy obvinil, ale já to beru s úsměvem. :-) Hezký den.

1 0
možnosti
Foto

Nebyla to od těch fotbalistů dobrá reakce, to uznávám. Na druhou stranu, jak my reagujeme na podstatně více muslimských obětí různých sebevražedných islámských teroristů v Iráku, Afghánistánu apod.? Držíme za ně minutu ticha? A jak tuto naši nereakci cítí oni opravdu mírumilovní muslimové? On ten problém je opravdu daleko složitější než se zdá.

0 1
možnosti
JN

Pokud by ta minuta ticha byla ovšem vyhlášena, tak nevěřím tomu, že by se čeští fotbalisté (nebo kteříkoliv jiní Češi) zachovali stejným způsobem jako ti saúdskoarabští.

10 0
možnosti
ZV

the religion of peace. Skutočný počet útokov moslimských teroristov. A karma.

2 0
možnosti
PH

P89e73t84r 23H42a97l74í12k

9. 6. 2017 12:32

Mě to přijde fér. Bylo by pokrytecké slavit a podporovat něco a pak za to samé držet minutu ticha.

5 0
možnosti
Foto

když NY spadla dvojčata po teroristickém útoku, celý arabský svět tento čin odsoudil.

Ale na ulicích radostně tančily miliony muslimů

11 0
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik