Diskuse

V Německu se ztratilo 351 radikálních islamistů…

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Pachateli těchto útoků přitom vždy byli lidé původem ze severní Afriky či Blízkého východu

Zdroj: http://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=608952

Úplně vždy ne, co takový Dortmund, že??

0 0
možnosti
JN

Té Vámi citované větě ovšem předchází text: "Stačí si totiž vzpomenout na sérii několika vražedných útoků, ke kterým došlo vloni v létě v Čechům blízkém Bavorsku, a především na teroristický útok v německém hlavním městě."

A Dortmund opravdu v Bavorsku není... :-P

Vím samozřejmě, nač narážíte: že útok na fotbalisty Dortmundu byl zprvu mylně připisován islamistům. To by se samozřejmě stávat nemělo, ovšem na druhou stranu by tento incident neměl být omluvou proto, že ve většině případů teroristických útoků v Evropě pachateli islamisté jsou.

5 0
možnosti
DV

D56a59v33i95d 15V60l83k

13. 6. 2017 17:57

Zajímalo by mne, kdy jste tam naposledy byl? Fascinují mne ty rádoby fundované závěry poté, co jste si na Idnesu přečetl jeden článek.Je sranda jak jsme my Češi odborníci na německou politiku a doma volíme Zemana Bábiše.

4 2
možnosti
JN

Když Vás to tak enormně zajímá: naposledy loni na podzim - konkrétně v Hamburgu na fotbale a pár týdnů na to pak v Bavorsku na poznávacím zájezdu. A Vy?

5 0
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím! R^

6 0
možnosti
PB

..... tak to neni špatný,- enem 351 ?!,- horší to bude až sa zradikalizuje ten milas a půl co jim tam přistál,- ....... ale ti už sa ztrácat nebudou, - naopak,- pudou napřímo a budou sa tem chlubitVEU!

4 0
možnosti
PK

Ztrácí se nejen radikální islamisté. Četl jsem, že z desetitisíců nově příchozích do Itálie zhruba polovina zmizí do ilegality.

Píšete, že většina politiků je striktně proti kvótám. TOP na rozdíl od ODS nikoliv.

9 0
možnosti
JN

V článku píši o současných vládních politicích. Ale jinak máte samozřejmě pravdu.

1 0
možnosti
ZB

Už jsme přijali 12 uprchlíku.To už je ta přijatelná mez?Pokud jde o Německo,zatím jediný uspěšný teroristický utok provedl Tunisan,který nedostal azyl a čekal na vyhoštění z Německa.Při počtu migrantu a uprchlíku,kterých je v Německu přes jeden milion se našel jediný člověk,který jménem islámu zabíjel...na rozdíl od nás v Německu nehysterčí a "vlastenecká" Alternativa ztrácí podporu a to vše v zemi,kde je mnoho uprchlických center zřízeno v uvolněných školních tělocvičnách a uprchlíci a migranti se mohou volně pohybovat.Dovedete si představit tu hysterii u nás,kdyby uprchlické centrum vzniklo ve vyklizené školní tělocvičně a jeho obyvatelé se mohli volně pohybovat...?Němci mají problém,ale zvládají ho obdivuhodně.K nelibosti a nepochopení zdejších "vlastencu" kancléřka posiluje a volby drtivě vyhraje.Taková je Německá realita.

6 11
možnosti
PK

Hovořil jsem s mnoha Němci - Ossis i Wessis. Divil byste se. Překvapilo mě, že vytýkají především nízký "skill" a pracovitost. "Odlišnost" kultury mimo pracovní dovednosti a návyky byly až na 2.místě. Z Wessis nejvíce remcají Bavoři. I jejich vláda i když zdánlivě drží partu.

1 0
možnosti
Foto

máte tam chybu, rockový festival byl narušen v Nürburgu, nikoliv v Norimberku.

Tam proběhl bez problémů.

0 0
možnosti
JN

Děkuji za upozornění, opravím.

0 0
možnosti