Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

V souvislosti s nepravdivým výrokem Miloše Zemana píše server Demagog.cz toto: "Česká republika má na základně dobrovolných kvót (přijatých jednomyslně českou vládou) a kvót, které odhlasovali ministři vnitra států Evropské unie, přijmout 2 691 uprchlíků, kteří si požádali o azyl v Řecku a Itálii, tedy většinou v prvních bezpečných zemích svého příchodu. Dalších 400 má Česká republika přijmout na základě dobrovolnosti z třetích zemí. Celkový počet přijatých uprchlíků v České republice se tedy měl pohybovat okolo tří tisíc. Nemělo by tak tedy jít o 6 200 migrantů, jak tvrdí prezident Miloš Zeman. Reálně ovšem proces přesídlování ani neprobíhá, Česká republika přijala takto pouhých 12 lidí z Řecka, z Itálie pak nikoho."

Pokud v tom tápe i prezident, tak pohoršovat se nad znalostmi dětí je šílené.

2 4
možnosti
IH

Zeman v tom netápe, on to ví. Jen sprostě lže, protože věří, že mu to bude přinášet politické body.

3 4
možnosti

Když si vzpomenu na dobu, kdy jsem byl v 8-9-té třídě, tak jsem měl naštěstí úplně jiné zájmy a starosti než nějaký ekvivalent uprchlíků, tenkráte nás zase otravovali druhou světovou a různými revolucemi, měl jsem k tomu stejný vztah jako ti současní - prostě mně to nezajímalo. A vidíte, o to, co se děje ve světě se dost zajímám a mám v tom docela jasno. Já je docela chápu. Všechno má svůj čas. Mně například teď zase nezajímají holky ze sedmé třídy.

13 0
možnosti

Nevědí to ani občané,

ale už jich je tady plno. Vláda oficiálně převzala 12, ale kolik jich převzaly neziskové a charitativní organizace za stovky milionů hrazené vládou se dozvíme, až ta lež praskne.

14 0
možnosti
TP

oni je sice převezmou ale oni jim raději prchnou domů nebo do SRN. Milionky si vyinkasují a všichni jsou štastní.

1 0
možnosti
Foto

Proboha lidi co furt řešíte,asi nemáte nic jiného na práci, nebo žádný koníček, že neustále řešíte migranty, kteří tady nejsou a ani nebudou ;-D Chápu, že spousta pisálků tady by si velmi ráda přála, aby konečně byli, aby pak mohli vítězně vykřiknout, : "vidíte, my jsem to říkali", nebo tak nějak podobně ;-D Řešte si každý svůj život a nehledejte ve všem pořád senzace, nebo invaze, spiknutí. Nejvíce rozumů je teď na internetu, schovávají se za inkognito profily a žvaní a žvaní :-) Největší žvanil je Okamura, mlátí slámu a hodně lidí mu to žere! Je mi ho líto a chce se mi smát, když vidím jeho plakáty u silnice, jak zabrání ilegální migraci, nebo podobné kraviny.Všichni tito pisálkové mají zaručený recept, jak tu muslimskou pakáž odsud vyhnat (ale tu jaksi nejsou....) Je mi zle, když tady čtu ty výplody diskutujících! Furt si kladu otázku, co jsou zač? Slovník ožralů ze "čtvrté cenové", urážky a nenávist je jim vlastní nejvíce!

Jo a klidně mě mínusujte ;-D;-D;-D

17 30
možnosti
JT

Vážený pane Jando,

obávám se, že v kategorii "největší žvanil" je poslanec Okamura oproti vám naprosté céčko.:-/

24 6
možnosti
TH

5000 není možná vůbec špatný odhad.;-)

16 2
možnosti
KV

Když jdu v Brně po nám. Svobody, nepotkám jenom 12 lidí divné barvy.

Tím nemyslím Romy, ty poznám.

11 0
možnosti
ZS

Pokud by se jednalo o celkový počet azylantů za rok (proč je rozdělovat podle regionu, pokud všichni splnili kritéria), už by ta děcka zas tak daleko od pravdy nebyla.

Pokud by se jednalo o celkový počet muslimských uprchlíků od doby vzniku ČR, bylo by jich zhruba o řád více. (viz. vlny uprchlíků v devadesátých letech z Kosova a Bosny).

Pokud by se započetli i ekonomičtí migranti převážně z Ukrajiny, Vietnamu atd., dostáváme se už na počty v řádu stovek tisíc.

Zdá se to pánovi pořád málo?

26 0
možnosti
TT

Ne, pán chce působit na osnovy, aby byli učitelé nuceni vysvětlovat dětem, že ČR doposud přijala zanedbatelný - příliš, příliš nízký - počet uprchlíků a samozřejmě že je povinna lisabonsky smluvně i morálně jich přijmout co nejvíc!

7 0
možnosti
ZB

Mnohem horší je,že to nevědí lidé,kteří už mají základku dávno za sebou.Bylo by zajímavé podobnou anketu udělat i mezi dospělými,výsledky by byly asi ještě mnohem horší...neinformovanost se dá u školáku omluvit,mezi dospělými však muže vést k mnoha zmatkum a neinformovaní lidé jsou snadnou kořistí Okamury a spol.Dost lidí je ochotných uvěřit,že jsme přímo zaplaveni uprchlíky,nebo jejich hordy vyčkávají na našich hranicích,aby se k nám vrhly...

11 10
možnosti
Foto

Neví to nikdo, ani vy. V republice je okolo půl miliónů cizinců. Kdo z nich je migrant, kde je to slovo definováno?

12 0
možnosti
RC

Pan Kartous to nema asi v hlave v poradku.

1) pta se na veci, ktere ty deti absolutne nezajimaji a odpoved nezna vetsina lidi (pres obri antiislamske naladeni obyvatelstva)

2) zajimalo by mne, jaka ta informace, i kdyby ji deti znaly, by pro ne mela prinos. IMHO nulovy.

3) to, ze nekdo placne 5000 je spise dusledkem toho, ze to zaslechl od rodicu

29 1
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik