Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Pánům už docházejí peníze, které si po revoluci nahrabali, tak potřebují nový zdroj příjmu. To co schvalovali a na čem se podíleli, dnes odsuzují a klidně zaprodají i svoji vlast cizákům, jen když to bude sypat.

Co tady dnes tato skupina předvádí, spolu se skvadrou takzvaných umělců, je ukázka toho, kam až člověk může klesnout, aby si zajistil moc a peníze.

Věřím, že v případě neúspěchu jejich lídrů ve volbách, jsou schopni využít studenty a vyhnat je do ulic, aby podpořili jejich demokracii, demokracii v které není rovnost a svoboda, ale diktát ze zahraničí, odkud chtějí rozhodovat, jak se má utvářet náš stát.

Byla jsem vždy vychovávána k vlastenectví a miluji svoji zemi, tedy s těmito kumpány nemohu souhlasit, naopak je za jejich chováníRv tvrdě odsuzuji.

5 6
možnosti
BV

>>Byla jsem vždy vychovávána k vlastenectví a miluji svoji zemi, tedy s těmito kumpány nemohu souhlasit, naopak je za jejich chování tvrdě odsuzuji.<<

Já zas tvrdě odsuzuji tzv. "slušnočechy", kteří mají plná ústa vlastenectví a podoprují tu nejhorší neonacistickou resp. neofašistickou lůzu (A.B.Bartoš, Okamura, Konvička, Sládek a jim podobní).

3 6
možnosti
RC

Zneuziti nazvy Nekoli vet? Minimalne dva z Vami jmenovanych ty puvodni podepsali. A Vy? Asi ne, ze?

4 3
možnosti
DK

Uz to, ze je rec o Moskve A Pekingu o mnohem vypovida. Rusko a Cina jsou dve zeme a kazda z nich ma sve zajmy. Neni to zadna ruskocinska unie. Chceme tedy byt podle jejich slov pod Ruskem NEBO pod Cinou? Nebo snad pulka zeme ma byt ruska a pulka cinska? Kdepak...tade nejde o Cinu a Rusko, tady jde o to, ze kazdy, kdo nejde s nami, jde proti nam. Pseudohumaniste naprosto neuznavaji jiny nazor nez svuj. Proto kdybychom spolupracovali treba s Vietnamem nebo Kambodzou, je to zase spatne. My musime spolupracovat jen s Brusele a nejen to, my mu vylozene musime podlezat. Dekuji nechci...pokrytcu mam po krk.

8 3
možnosti
BV

Ano, já mám také pokrytců vašeho typu po krk.

0 6
možnosti
KS

Já rozdíl v důvodech návštěv Číny Merkelovou a Zemanem vidím zcela jasný.

4 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

DK

Pan Nozicka me svym podezrenim docela prekvapil...Ze nejste Marian Beres je zcela evidentni...

0 0
možnosti
Foto

I85v98a27n 74M24a25r84e29k

28. 6. 2017 10:49

Každopádně je to velmi podivná "trojkombinace" 8-o Rv

1 2
možnosti
SB

Článek je na místě. Tito lidé by měli zalézt do děr, po tom co tady vykonali.

4 3
možnosti
MJ

Je směšné, jak o morálce a vysávání státu píše pan Kalvoda, advokát majitele firmy DIAG Human, která chce naši zemi a nás všechny připravit o 13 miliard. Musím říci, že celá tato výzva je jeden morálně pokrytecký hnus. Pánové Kocáb, Ruml (absolvent plzeňských práv- vzpomínáte) i Kalvoda jsou neschopní a nečestní lidé, kteří již v politice zkrachovali. Jejich nestoudnost a lidská pokřivenost nezná hranic.

18 5
možnosti
ZB

Pokud se budeme držet faktu,Ruml v Plzni práva skutečně dálkově studoval a to v letech 1999 až 2004,tedy standartní dobu studia.Nepatřil tedy k žádným pochybným rychlostudentum....

4 0
možnosti
Foto

Souhlasím a dávám karmu! R^

Nevidím žádného důvodu dnes psát a "statečně rozšiřovat" jakési "revolucionářské apely" typu "Několik vět 2017".

Lidé dnes svůj názor mohou vyjádřit. A nejlépe, když tak učiní ve svobodných volbách!

Pevně věřím, že obsah tohoto novodobého pamfletu ideově zvedne např. TOP 09 (a nedostane se tím pádem vůbec do Parlamentu).

11 2
možnosti
RC

a chcete jim snad branit?8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik