Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Jenom drobné vysvětlení: v diskusích pod mými blogy mažu zcela výjimečně. Ovšem to, co zde předváděl diskutér Veverka (pokud se tedy takhle doopravdy jmenuje) již překročilo všechny meze slušného chování. Pokud tento pán není schopen diskutovat bez toho, že by trvale urážel ostatní, nadával jim do hlupáků, kašparů, atd., tak ať jde diskutovat někam do lokálu 4. cenové skupiny - tam možná problémy mít nebude (nebo mu to tam případně nějaký štamgast stručně a jasně vysvětlí).

Já nemám problém s tím, když někdo napíše nesouhlasný názor, ale slušně a bez osobních urážek. V opačném případě prostě budu takové příspěvky mazat, dělá to nakonec i řada jiných blogerů. Děkuji tímto všem slušným diskutérům za pochopení.

29 1
možnosti
BV

A jak jsem měl reagovat na Hermánka, když psal naprosté nesmysly? Jo, jasně, měl jsem zásadně psát "nedovtipný" - OK, poučil jsem se z tohoto vašeho "mazacího šílenství" a pod vašimi blogy budu tento krásný "newspeak" striktně dodržovat... i když na Hermánka už opravdu reagovat nebudu, přesvědčil jsem se o tom, že to opravdu nemá cenu... A na vás už dost možná asi také ne, když nesouhlasné názory mažete jen proto, že o někom napíšu místo "nedovtipný" slovo začínající na "h", uprostřed má "p" a končí na "k". OK, beru to na vědomí, že je třeba některá slova pod vaším blogem opisovat nějakým "politicky korektním" "newspeakem"... A já si myslel, že zrovna vy budete ten týpek, co nemůže "politickou korektnost" ani vystát... ;-)

A vhledem k tomu, jak se chováte a koho zde ze všech sil mazáním bráníte, musím se už tomu vašemu "děkuji tímto všem slušným diskutérům za pochopení" opravdu od srdce zasmát...

0 15
možnosti
LC

Mě nejvíc dostalo konstatování, že jsme se stali montovnou ... Ruska a Číny asi.:-)

12 2
možnosti
BV

"Montovna"... to je oblíbené klišé tohoto typu lidí... Mě už to ale ani moc vtipné nepřijde, když se to člověk dočte v každé druhé diskusi... :-/

0 0
možnosti
Foto

Pokud si vzpomínám, tak po ODA (Janu Kalvodovi a spol.) zůstal dluh přes 50 milionů.

Nikde jsem se nedočetl, zda tento dluh uhradili, nebo jej za ODA zaplatili daňoví poplatníci

19 0
možnosti
Foto

R18o42m33a38n 91K56o83z98e44l

27. 6. 2017 22:09

Ten dluh si udělali v roce 1992 a nespláceli jej..a vždy tvrdili a budou tvrdit jako pravice, jak jsou dluhy špatné, neměly by se dělat a když už, tak splácet.

6 0
možnosti
PB

..... a v tem je právě to,kouzlo,- tady názorně vidíme, pro jaký génie sou vrata aj teho Bruselu uzavřený, a to tam berou politický mrtvoly aj po exhumaci;-D!,- ..... voni mužou šaškovat vopravdu už enem v tem Práglu,- tak ať jim ty rolničky ladijou !!!

13 1
možnosti
SB

Já jsem to napsal už do několika diskusí na téma tohöto dnes předloženého nesmyslu:

V pátém článku žádají snížení limitu pro vstup do sněmovny z 5% na 2%.

Přitom jsou tam i bývalí ministři kalvoda, RUml, Kocáb. Proč tedy pro to nic neudělali v dobách, kdy patřiíli k nejvlivnějším lidem ve státě?

Jestliže to je nesmysl, proč to žádají nyní? Jestliže je to rozumný požadavek, proč za tím nešli v dobách, kdy vliv měli a kdy měli velkou šanci to neäkonec prosadit?

Z toho je jasně vidět, jak je to pouze hra na povrchní vnímavost lidí.

25 2
možnosti
Foto

I40v23a35n 57M97a38r73e86k

27. 6. 2017 20:57

Z pěti na dvě % ? Ještě lepší by bylo pro vstup do sněmovny "uzákonit" 0%. Tak by alespoň měli 100%- ní šanci 8-o

3 0
možnosti
Foto

Ne, jsou leví! ;-)

3 1
možnosti
BV

Od té nejextrémnější pravice je vše nalevo, že ano.

1 2
možnosti
Foto

I94v61a65n 58M52a83r13e49k

27. 6. 2017 20:06

Souhlas a karma p.Nožičko . . . . . Takových "pokusů" do voleb ještě bude "neurekom" . Rv

13 1
možnosti
Foto

Ti lidé mají puzení kdykoli cokoli podpisovat.

Kroměřížská výzva je petiční iniciativa z 21. května 2016. Začíná slovy: „My, občané ze všech koutů České republiky, vyzýváme všechny odpovědné lidi naší země ke společné akci při volbě příštího prezidenta.“ Text varuje před zvratem od demokratického vývoje k autoritativní formě vlády populistů a posunem země do sféry vlivu nedemokratických režimů neuznávajících hodnoty svobody a lidské důstojnosti.

Mezi jmenovanými jsou kromě Václava Němce, Michaela Kocába a Jana Kalvody Michael Žantovský, Petr Pithart, Jan Ruml, Daniel Kroupa, Hana Marvanová

https://cs.wikipedia.org/wiki/Krom%C4%9B%C5%99%C3%AD%C5%BEsk%C3%A1_v%C3%BDzva

3 0
možnosti
Foto

Nemyslím si, že by pro některého z uvedených pánů byla politika existenční nutnost stejně jako to, že si nikdo z nich nezavdal s excesy které tady proběhly v divokých 90-tých letech. Pokud víte o některých konkrétních chybách těchto pánů, řekněte co jste proti nim vy udělal v té době, případně sdělte jaké trestní oznámení jste podal.

O strhávání k východu – když to nevidíte, nechápete, necítíte – tak to už tam asi svým myšlením jste.

9 13
možnosti
Foto

Pan Kocáb si s excesy nezavdal? Asi ne, protože on jeden takový vytvořil.

To, že prezident republiky není hysterický vůči Rusku a Číně, ještě žádné strhávání není.

5 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

I91v92a59n 10M25a43r24e88k

27. 6. 2017 20:09

Tím p.Veverko chcete neznačit, že se jedná o elitu národa ? ;-(

0 0
možnosti
Foto

Karma. Já, bych se Josefe, vůbec nedivil. Existuje zde skupina tzv. "petentů" a ti se objevují u všech výzev a petic.

17 2
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,84
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik