Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Na Vaši otazku z nadpisu odpovím - Ne. Proč neuspěl s Sagan s odvoláním? Asi proto, že se arbitři drží hesla 3x a dost. Konečný verdikt měl tři verze (potvzení pořadí, penalizace, diskvalifikace), další změnou už by byli za neschopné šašky (což se jim stejně u většiny příznivců cyklistiky podařilo). Bohužel, Sagan doplatil na lidskou malost arbitrů, velké ego Cavendishe, který nedokázal uznat značnou část viny na svém pádu a sílu peněz v kolotoči zvaném profisport. Těch profíků tam po včerejšku dost ubylo.

3 1
možnosti
JN

Byť jsme se v tom základním neshodli, s tím ostatním, co jste napsal, nelze než souhlasit.

0 0
možnosti
JN

Já se v diskusi prozatím loučím, odcházím mimo dosah internetu a na příspěvky, které se budou týkat podstaty Saganovy kauzy, určitě dodatečně odpovím. Všem čtenářům (ať už se mnou souhlasím či nikoliv) přeji hezký letní večer.

0 0
možnosti
JC

Co to meleš?? Co to sem taháš?? nožička opět bl...ven...

3 0
možnosti
Foto

Už jen to, že Sagan závodí za německou profesionální stáj ukazuje, že jste totálně mimo-ostatně jako obvykle.

Váš blog ukazuje jediné, že vy osobně byste klidně za národnost vylučoval kdybyste tu možnost měl-očividně posuzujete ostatní dle sebeRv

13 3
možnosti
JN

Tak já jsem ve vašem případě rád, že jste mě neoznačil za xenofoba či politicky neuvědomělého občana, který se místo EU zastává nějakého zkrachovalého Visegrádu. :-)

2 5
možnosti
ZB

Já bych se moc nesmál,konspirační teorie autora se začíná potvrzovat,všichni čtyři Češi dnes ve Wimbledonu prohráli,určitě jde o součást spiknutí proti sportovcum,které autor řadí do východní Evropy....;-)

7 1
možnosti
VV

Slovensko nejen diky presidentu Kiskovi na rozdil od Ceska uz par let patri do zapadni Evropy.

6 3
možnosti
JN

Až si to tady všichni Slováci přečtou, tak budou mít nepochybně velkou radost a Češi naopak budou zpytovat svědomí, že si před 4 lety nezvolili Karla.:-)

5 0
možnosti
VP

pan bloger je koukam slecialista na vsechno hlavne do clanku dostat eu rusko nato

4 1
možnosti
JN

A kde tam to Rusko a NATO vidíte? 8-o

0 1
možnosti

Stačí titulek, a autor je jasný. Dál netřeba číst...

12 1
možnosti
JN

Já Vás číst mé blogy samozřejmě nenutím - klidně raději čtěte třeba kolegu Trčálka... :-)

2 0
možnosti
Foto

Mně to připadá že tihle bijci za národní, nebo aspoň východoevropské, zájmy uvidí spiknutí i v neumyté skleničce podané při obědě tomu pravému hrdinovi. A bude z toho blog, ale ještě lépe diplomatická nóta, a nejlépe návrh na vystoupení z EU a NATO.

16 2
možnosti
ZB

Jediný kdo z toho dělá "politiku" jste Vy a Vám podobní.Sagan patři do špičky už několik let,jak píšete čtyřikrát vyhrál bodovací soutěž a najednou by to mělo někomu vadit...?Pokud jsme u toho tenisu,to si jako myslíte,že někomu vadí,že tenisky ze střední Evropy,z vašeho uhlu pohledu z východní Evropy,tedy Češky vyhrávají kde co?Ještě by jste mohl přijít s konspirační teorií,že za utokem na Petru Kvitovou stojí agenti EU,kteří ji mají zabránit,aby vyhrála Wimbledon?Takový konspiračni blog by se tady dobře chytil.;-)Cyklistiku nesleduji a pravidla neznám,ovšem i tady platí jednoduché pravidlo jako v každém sportu."Rozhodčí má vždycky pravdu" a těm co vyloučili Sagana asi zapomněli říci,že cyklisté z Východu jsou nedotknutelní a platí pro ně jiná pravidla...

11 1
možnosti
JN

Tak jestli to berete tak, že rozhodčí má vždycky pravdu a i když pak následně všichni v televizi vidí, že např. gól padl z dvoumetrového ofsajdu, tak sportovci či sportovní fanoušci ze západu se na rozdíl od těch z východu nerozčilují, tak to je asi zbytečné dále s vámi o čemkoliv diskutovat....

Nicméně oceňuji, že jste do toho tentokrát aspoň nezamotal Fica. ;-)

3 3
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik