Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta pravidla předvolebního boje byla takto nastavena a hlídací pes ustanoven. Pokud byl Zeman upozorněn, že komise může (a bude) jeho spanilou jízdu po krajích brát zrovna v tento rok a v tomto období jako předvolební agitaci, měl by to vzít na vědomí a zařídit se podle toho.

Co si ale budeme namlouvat. Zemanovo objíždění krajů je pouze a jen politickou agitací (viz. jeho prezentace v minulosti), jiný význam ani nemá, a Zeman se na nějaké dodržování pravidel z vysoka vykašle, jak je jeho zvykem. A soudruh Ovčáček z toho ještě ukuje předvolební zbraň ve smyslu: svého lidového prezidenta si umlčet nedáme, byť by si imperialisté z Wall Streetu svá nenažraná hrdla vyřvali!

3 1
možnosti

Ta pravidla jsou ovšem velmi vágní (jako spousta jiných u nás). Pokud není jasně řečeno, kdy začíná a končí prezidentská kampaň, může se na nějaká nepsaná pravidla člověk typu Zemana zvysoka .... .

3 0
možnosti
Foto

H61a67n41a 17V72l91k33o28v80á

25. 7. 2017 21:38

A dnes s Vámi, Josefe, nesouhlasím. Ještě jsem nečetla diskusi ( a tuším mnohé podpásovky), nicméně Zeman velkopansky vyhlásil, že kampaň dělat nebude a zatím ji podloudně dělá za státní peníze....

3 1
možnosti

Také jsem nečetla diskuzi. z praxe však vím, že u nás už byl:-). A že by příjel zas? To nás má těšit nebo děsit?

3 0
možnosti

Nesmyslný je hlavně ten limit jako takový, který slouží pouze k vytvoření iluze jakési rovnosti šancí bez ohledu na peníze. Člověk bez vazeb na různé "zájmové skupiny" podobnou částku stejně nedá v životě dohromady. Naopak ten, kdo dá dohromady plných 50 milionů, má určitě zmáknuté i cesty, jak chytře přihodit dalších pár desítek tak, aby se to do oficiálních nákladů započítávat nemuselo.

3 0
možnosti

Zeman je vhodný kandidát na prezidenta. A pokud se nic mimořádného nestane, třeba s jeho zdravotním stavem, tak vyhraje. Ale jeho odpůrci si jistě budou vymýšlet směšné důvody, aby mu to znemožnili. Jemu myšlením nejbližší je Hannig.

Údajně nejvážnější soupeř Zemana Drahoš tu chce americké vojenské základny, obdivuje vrahy Mašíny a pohrdá občany, kterým upírá právo vyjadřovat se v referendu. Takže nevolitelný.

2 7
možnosti

jsem tez proti referendu, protoze v nem neinformovana vetsina rozhoduje o necem, o cem si ani nezjisti zakladni informace. Napriklad doted rada lidi netusi, ze o prijeti eura uz davno rozhodli v referendu.

2 0
možnosti

V období kampaně by bylo nanejvýš slušné, aby si stávající prezident hradil cesty po krajích ze svých zdrojů. Otázka je, kdy vlastně začala oficiální kampaň k prezidentským volbám 2018. Nikde jsem nic konkrétního nenašel. :-/

3 0
možnosti
Foto

R^ Ani jste asi nemohl. Ještě nebylo nic takového ofic. vyhlášeno. Zatím toliko ohlašování kandidatur. Kde kým;-)

0 0
možnosti
Foto

Volby prezidenta by se měly konat nejpozději 19. a 20. ledna příštího roku. Kandidáty by tak bylo třeba nominovat do poloviny letošního listopadu. Předseda Senátu Milan Štěch má na vyhlášení prezidentských voleb čas do 21. října. Vyplývá to ze lhůt stanovených ústavou a zákonem o prezidentských volbách.

Zkrátka, jedna věc je nominace, resp. ohlášení kandidatury. Takže kampaně nekampaně, či sběry podpisů jsou jedna věc, druhá kdy by měl kdo, potažmo co do kdy zvážit, resp. na základě čeho. ;-)

25. 10. 2013 – 26. 10. 2013 pak jsou ofic.PREZIDENTEM VYHLÁŠENÝM termínem voleb do PČRR^;-)

0 1
možnosti
Foto

Optický dojem z této a jiných internetových diskusí musí být ten že Miloš Zeman zde natvrdo prohrává.

Pohrdání většiny národa, vysmívání se mu a podobně. Problém je pouze v tom že je do uren se nevhazuji internetové hlášky, ale volební lístky a nevhazují je tam internetoví fanatici, nýbrž normální občané.

4 3
možnosti

Ing. Zemanovi už to může hodit právě jenom fanatik.

5 2
možnosti
Foto

Pokud by se chtěl chovat fér tak by v době kampaně do krajů nejezdíl když chce kandidovat. Férovost od Zemana ani od Vás očekávat nelze.

Na druhou stranu čím víc vystupuje na veřejnosti tím více ukazuje nejen jak má chatrné zdraví, ale jaký je to duševní ubožák a tím více lidí odradí od toho aby ho volili.

Takže za mě ať jezdí co nejvíc;-D

8 2
možnosti

Férovost ovšem nelze očekávat ani od vás - což, ti, kteří vás z internetových diskusí již znají, nejspíš dobře vědí. ;-)

2 5
možnosti

..... pokud se chce rozloučit se svejma příznivcama, tak proč bych mu to jako zakazoval, žejo ?!?

0 0
možnosti

J96o70s74e62f 48L84i87s61e11c

25. 7. 2017 15:45

Mgr. Nožičko, přibližně cituji: "nechme na prezidentovi A JEHO TÝMU ?!! ať posoudí ...", to se mi fakt přitížilo. Zeman a jeho tým. To přeci nemůžete myslet vážně. Nazývat týmem tu partu hochštatplerů !

7 1
možnosti

V tom, že jednou z největších Zemanových slabin je neschopnost vybrat si dobré spolupracovníky, máte samozřejmě pravdu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS