Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Zeman nemůže dělat kampaň za své, protože kapříci z Kyrgyzstánu ještě nedorazili.

2 2
možnosti
BM

To je sporné. Prezident Zeman prohlásil, že žádnou kampaň nepovede, avšak jeho návštěvy krajů ačkoli podle mne jinak pochopitelné (což je jedna z mála věcí, kromě ještě inkluze a odmítání migrantů, kterou od něho beru) se nyní skutečně jeví jako kampaň. Takže buď povede kampaň a bude jezdit po krajích na své náklady jako ostatní kandidáti, anebo prostě vydá prohlášení, že již do konce mandátu jezdit nebude.... Což by bylo od něho férové...Stejně již všechny kraje navštívil a to některé několikrát...

7 0
možnosti

No, ale tak kam má jet, že? Za tu dobu co je ve funkci moc pozvání neměl.

4 1
možnosti
JL

Hlavně takový požadavek nebude brán vážně. Protože Miloš Zeman, nemá smysl pro

férovost. Už tenkrát na Letné, 1989 blábolil nesmysly a když ho na to někdo upozornil, řekl jen, já vím, ale znělo to dobře, ne?

6 2
možnosti
MB

Na to si nevzpomínám. Ale v každém případě Havel toho nablábolil daleko víc a s daleko horšími následky. .

0 1
možnosti
MB

Jde o pole neprobádané , které přinesla přímá volba. Přijíždí prezident, nebo kandidát ? Jistě dobré, že mocnář navštíví "Poddané". S odstupem času, otázky ! Čemu se reálně pomohlo, kde se co pohnulo ? Intenzita je tak četná, že přechází do stavu obtěžování a drancování Magistrátů. Jaký to tedy má přínos ? Nepřijíždí prezident, dostavuje se sebestředný člověk, kandidát ... Stále čekám, kdy na Barrandovu se jej fešná Alex zeptá - Proč ještě nevyhodil jejího muže ! Nemá přece prověrku ... p. Nožičko, je můj požadavek pak poněkud absurdní ? .. :-)

3 0
možnosti
Foto

Myslet si, že úřadující prezident vůbec může mít stejné podmínky jako jeho, jaķkoli bohatí vyzyvatelé, je nesmysl.

Rozdíl už je v tom úřadu, který vykonává. V obecné známosti a podobně. Zpaméti vím o dvou amerických prezidentech, kteří druhé období neobhájilli.

Byl to jednak James Carter (zvítězil Reagan) a pak George Bush sen. (zvítězil Bill Clinton). Oba to však byli politici a ne ten odvar u nás.

2 7
možnosti
MB

Včera bylo pondělí a dnes je úterý. Zítra bude středa.

4 0
možnosti
VS

Ať se jezdi jak často chce, ale ať to platí prezidentská kancelář a ne kraje.;-D

11 0
možnosti
Foto

Když si pozvu hosta, platím.

1 7
možnosti
Foto

;-)Inu, doporučení, zda měl, či neměl zvážit, je jen ,,doporučení". Primární je toliko, ač jak pro koho, že ,,ausgerchnet" Zeman;-D Profistánkaře- sběrače podpisů si platí kandidáti. Ač jak které, či i kteří. Jak moc je v souladu s ostat. zákony povinnost uvádět podpisujícími své osob. údaje, jak je právně ošetřen tento sběr osob. údajů při těchto podpis. akcích, atd., to, alespoń zatím, nikdo neřeší.Stejně tak jako to, když se ,,náhodou" během prezidents. návštěvy ,,vyrojí" i sběrači podpisů jiných kandidátů;-)

0 9
možnosti
Foto

Kvůli tomu přece změnili volební zákon, aby se při sběru podpisů nedalo švindlovat. Proto se tam teď tuším píše i rodné číslo (nebo jen datum narození?) Když se toho bojíte, tak prostě nikomu nic nepodepisujte. Veřejných mítinků se prezidentem Zemanem mohou samozřejmě využít sběrači jeho podpisů nebo i sběrači podpisů jiných kandidátů.

0 0
možnosti
Foto

Letních a podzimní cesty prezidenta Zemana do krajů budou samozřejmě součástí jeho předvolební kampaně i kdyby se na nich o prezidentských volbách vůbec nezmínil. Navíc je to všechno za peníze státu, krajů a obcí. Prezidentskou kancelář ani Zemana samotného to přitom vůbec nic nestojí.

Zdůvodnit by se to dalo snad jen tak, že pan prezident je estrádní umělec a cesty do krajů jsou součástí jeho estrádního turné.

5 0
možnosti
Foto

KLidně se mohou obrátit proti němu samotnému.

Ať platí kraje nebo prezidentská kancelář vždycky to sponzoruje daňový poplatník.

0 0
možnosti
MB

Kraje navštěvovali, pokud se nemýlím, i oba Zemanovi předchůdci. Na to, jak se má chovat v tomto ohledu přímo volený prezident, pokud opětovně kandiduje, v době předvolební kampaně, měli myslet zákonodárci při zavedení přímé volby prezidenta, bez ohledu na jméno.Docela by mě zajímalo, jak by spanilé jízdy prezidenta reagovali zde přítomní kritici M.Z, a autora článku, kdyby ním nebyl právě M.Z., ale jejich favorit (K.S. ??..).

2 5
možnosti
JR

Všichni kandidáti mají mít stejné podmínky.

Tedy i stávající prezident, pokud je kandidátem.

Zákony a právo jsou zde od toho, aby zamezily diskriminaci a protěžování .

4 1
možnosti
RC

No stejne podminky vzdy ve vsem mit nebudou, to ani zajistit nelze, ale v tomto pripade to zajistit lze a zajisteno by to byti melo. Dost na tom, ze sebeprezentaci Zemana plati nekdo jiny.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik