Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

1) nikdo nezakazuje cestu Zemanovi do kraju

2) argumentovat tim, ze to dela 4 roky je posetile, zakon o limitech na kampan plati kratce a vztahuje se na dobu volebni kampane

3) jak kdyby nestacilo, ze ty cesty musi platit kraje ze sve kapsy

4) argumentovat rozhovorem v televizi je bezpredmetne. V dobe volebni kampane ma byt vystupovani rovnomerne pro VSECHNY kandidaty a musi to zajistit ty televize. Jsem zvedav, jak se s tim vyporada televize Barandov

5) setkani s volici v USA se tez financuje z volebnich fondu jednotlivych kandidatu a cesty do kraju jsou setkani s volici, tedy mely by byt zapocitany do limitu

9 0
možnosti
JR

J55a35n 22R69á79ž

25. 7. 2017 14:23

Nevěřím, že by Zemanovy spanilé jízdy po krajích mu nějaký hlas přihrály. Spíše naopak mu hlasy uberou, neb hodně lidí bude vidět jeho duševní i fyzický úpadek a tak i když jsou mnoha názory Zemana sympatické, tak Češi jsou hodně pragmatičtí a než volit někoho, kdo už je "mimo", tak budou volit někoho, kdo jim svými názory moc nevadí a je zdravotně i duševně fit.

0 0
možnosti
Foto

No právě. Nechápu, proč se lidé poukazující na Zemanovy špatné stránky jeho cest do krajů tak obávají. Je-li Zeman otřesný, alespoň si to lidé lépe uvědomí.

1 0
možnosti
Foto

co jiného, než sebeprppagaci, přinášejí spanilé jízdy pana prezidenta???

Tedy kromě výdajů, které hradí kraje poctěné prezidentskou návštěvou.

14 1
možnosti

Jeden ze starostů v televizi kňučel, co je taková návštěva stojí.

A tedy moc poctěný mi nepřišel:-D

3 0
možnosti
IH

I50v64o 56H63e16b64e40l66k10a

25. 7. 2017 14:00

Pokud takto nějaký kandidát někam jede, tak si to samozřejmě musí dát i do nákladů. To jen tak na okraj. Proč by to stejné neměl udělat i Zeman?

Nebo druhá otázka, když pozvu třeba Horáčka na setkání s občany, kde zaplatím 500.000,- za pronájem náměstí, podium, ozvučení, vytištění letáků, pivo pro lidi a já nevím, za co ještě. Taky si myslíte, že by si to Horáček neměl dát do nákladů na kampaň???

12 1
možnosti
JN

Jestliže na setkání s občany jakožto prezident jezdí z titulu své funkce, pak je obtížně prokazatelné, že tak činí v rámci své předvolební kampaně. Nebo si myslíte, že když v současné době Sobotka či Zaorálek pojedou z titulu své vládní funkce na návštěvu nějakého regionu a v rámci ní udělají i mítink s občany na náměstí, tak si to ČSSD dá do předvolebních nákladů na parlamentní volby?

4 5
možnosti
MB

Cituji: "Přišlo by mi proto absurdní, kdyby s tím nyní měl přestat jen proto, že si to kvůli férovosti prezidentských voleb přeje nějaký úřad." On to, pane Nožička, není jenom nějaký úřad, ale úřad, který dohlíží nad férovosti přístupu k volbám dle zákona, který tady platí. Alespoň jste zase ukázal, jakou máte úctu k zákonům této země. Navíc, pan Outlý to vysvětlil podrobně takto: Outlý svou výzvu hájil slovy, že „jestliže během návštěvy v kraji uspořádá nějaké městonebo kraj setkání s občany tak, jak to vidíme, to znamená bude tam nějaké pódium, ozvučení, pak je to pro kandidáta nějaké plnění, které mu umožňuje představovat se potenciálním voličům, za které musí ostatní kandidáti platit“.

Takže zase jste se svým článkem naprosto mimo mísu, protože ani nechápete zásadní podstatu sdělení pana Outlého a nechápete ani zákon o financování politických stran a hnutí. Proto vám to přijde jako absurdní, ale jenom ze sebe děláte majora Halušku.

11 1
možnosti
JN

Pane Béreši, číst či kopírovat (z článku, na který jsem dal přímo v blogu odkaz) umí nejspíš všichni...

P. S. Nebyl ten major Haluška náhodou Slovák? ;-)

1 7
možnosti
Foto

Podle této logiky by žádný prezident 6 mesiců před volbou nesměl vykonávat svou funkci. Nejen cestovat.

5 8
možnosti
MB

Specielně pro vás a pro paní Moudrou ještě jednou zopakuji doslovnou citaci pana Outlého: „jestliže během návštěvy v kraji uspořádá nějaké město nebo kraj setkání s občany tak, jak to vidíme, to znamená bude tam nějaké pódium, ozvučení, pak je to pro kandidáta nějaké plnění, které mu umožňuje představovat se potenciálním voličům, za které musí ostatní kandidáti platit“. To jen, abych uvedl na pravou míru vaši logiku.

6 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,91
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik