Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všem, kteří rádi osočují našeho prezidenta kvůli tomu, že si dovolil napsat cosi o Peroutkovi, což se následně nepodařilo najít, bych rád poslal odkaz na podobný názor tohoto prvorepublikového, dnes mnohými opěvovaného novináře. Zde je, čtětre pozorně - a taky se podívejdte na dobu, kdy byl napsán:

http://www.pritomnost.cz/archiv/cz/1939/1939_26_4.pdf

V.Š.

0 1
možnosti
Foto

"každý, kdo není nadšeným vítačem migrantů z Blízkého východu či severní Afriky, je automaticky nálepkován jako xenofob či příznivec Konvičkovců, Okamurovců nebo Národních demokratů." jste napsal. Jenomže také každý, kdo nechce migranty střílet ještě na moři, je lidmi jako vy nálepkován jako sluníčkář, vítač nebo havloid.

2 8
možnosti
JN

Paní Jandová, laskavě tady nelžete. Nebo snad jste schopná dát sem odkaz na některý můj dřívější blog, který by vaše tvrzení dokazoval? Jako obvykle ne, že?

2 2
možnosti
VV

Muzete pane nozicko uvest konkretni pripad kde nejake nemecke medium lhalo? Pokud ne, lzete vy.

Dekuji za odkaz na konkretni nemecke medium.

4 10
možnosti
JN

Pane Vokoune, přímo v mém blogu máte odkaz na článek z iDNES, v němž se píše o tom, že k tomuto závěru dospěl tým německých akademiků na základě analýzy více než 30 tisíc článků z německých médií.

Ale vy jste jistě skálopevně přesvědčen o tom, že německá média nelžou a iDNES je dle vás bolševický plátek, viďte? :-)

3 1
možnosti
Foto

Vy se v tom bohužel vyznáte špatně. Je to o tom, o čem média píší? O čem píší česká média? Drží národ v bídě, zločinu, dělají špatnou reputaci ve světě. Německá média dělají z lidí humánější bytosti. A Němci mají štěstí, že mají politiky, kteří pomáhají národu ekonomicky a lidsky a pomáhají i bezmocným uprchlíkům.

3 18
možnosti
RS

8-o Co je humannějšího na pokrytectví? Viz tento článek:

http://siemko.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=609993

Zkuste oponovat teď.

6 1
možnosti
RS

;-D Tak trochu mi připomináte Kolumba, také všichni jásali, když objevil Ameriku již dávno předtím objevenou. ;-DR^

1 0
možnosti
JN

Tak já jsem na tuhle skutečnost pane kolego v minulosti upozorňoval už víckrát (mohl bych sem jako důkaz vložit i odkazy, ale po zkušenostech z minula se trochu obávám toho, že by mi to opět mohlo být adminy smazáno jako reklama či spam ;-D)

7 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,91
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik